W między czasie ?, należy pamiętać, że w lutym nowy content będzie dodany do Devila m.in. rajdy, więc radził bym wziąć się za postacie w devlianie, bo później będzie płacz, że nikt was nie chce do drużyny na rajdy, dungi, trash farmę, czy chociażby pvp..., nie piszę już, że aktualnie w dobrych gildiach są minimalne ilości punktów od których się przyjmuje.
Zagrajmy razem w Devilian! F2P
to co ukryty grasz z nami ?
Ja od dawna już szukam jakiegoś ciekawego mmo, w ten tytuł jeszcze nie próbowałem. Czy jest warty zachodu ?
Jak lubisz H'nS to tak. Znacznie lepsze od diablo 3. Ale to każdy sam musi ocenić
Właśnie skończyłem pobieranie
Zobaczę
Właśnie skończyłem pobieranie Zobaczębo są dungeony, co op bossy (boss co jakiś czas na mapie się spawni i gracze razem go zabijają) a niedługo jak ukryty pisał będą raidy. Jest abbys Tower czyli coś jak szczeliny głębokie z diablo ale.... Wytłumacze potem bo to się znacznie różni ale takie porównanie. Jest PVP 3vs3 i 20vs20 tylko narazie wydajność gry nie jest wystarczająca by je grać na poziomie (chodzi o 20vs20)
Jak macie jakieś pytania dot. Deviliana, to piszcie pw. odpowiem na wszystko
Właśnie pobieram, duża jest ta ekipa już?;) Chętnie przepytam kogoś na ts co do tej gry;D
Witam użytkowników tego forum. Chciałbym zaprosić oraz jednocześnie poszukać towarzyszy do wspólnego przemierzania świata Devilian. Znajdą się jacyś śmiałkowie?
Gram na serwerze Seadrift, czyli tam, gdzie większość polaków oraz "top" gildii. Aktualnie posiadam 34 poziom. Gdyby zaszła taka potrzeba, to mogę stworzyć nową postać. Nie jestem znawcą tej gry, lecz z Wami mam nadzieję w niedalekiej przyszłości poznać przynajmniej większość tajników tej przyjemnej gierki.
Co do wspólnej gry, to będzie zapewne problem by z każdym lvlować w tym samym czasie, bo jeden gra godzinkę dziennie, drugi już kilka i by trzeba było na siebie czekać. Według mnie najlepszym rozwiązaniem jest zebranie ludzi w różnym przedziale poziomowym, dzięki czemu będzie można zawsze kogoś odszukać. Drużyna nie jest bardzo istotna, gdyż na dungeony jest system automatycznego wyszukiwania.
Moim celem jest stworzenie społeczności grającej dla zabawy, lecz też posiadanie kilku współtowarzyszy, którzy jak ja zarywają sporo godzin przy grze, by razem na ciężkiej farmie a nie bugach jak 99% topowych gildii zdobyć super sprzęt. Będziemy grać głównie PvE, z nutą małą PvP.
Jeżeli znajdą się chętni to poszukamy na razie kanał na jakimś publicznym stabilnym serwerze Teamspeak, celu komunikacji. W przyszłości nie zamykam drogi do wynajęcia własnego serwera, jeżeli tylko znajdzie się odpowiednia liczba chętnych do dorzucenia się.
Proszę też pamiętać, że gra jest F2P, lecz na start są pewne ograniczenia, chodzi o czat w grze oraz aukcje. Potrzeba status konta "zweryfikowany", jeżeli w przeszłości kupowaliście cokolwiek za realną gotówkę w innych grach od Glyph, to macie już status prawidłowy. Można też kupić z tego co widziałem kluczyk do tej gry na allegro, koszt bodajże do 3 zł. W wersję free da się normalnie oczywiście grać. Jeżeli gra się Wam spodoba i dobijecie wysoki poziom, można pomyśleć o tym co pisałem, jednak nie jest to konieczne.
Mam na imię Michał, mam 23. Pozdrawiam i czekam na informacje od Was.
----
@Aktualizacja
Uruchomiliśmy własny serwer Teamspeak 3.
Wystartowała prosta strona internetowa, gdzie znajdziecie namiary na nasz serwer Teamspeak i resztą przydatnych informacji, które pojawią się wkrótce.
www.troja.breezi.com