Zagrajmy razem w Devilian! F2P

Witam użytkowników tego forum. Chciałbym zaprosić oraz jednocześnie poszukać towarzyszy do wspólnego przemierzania świata Devilian. Znajdą się jacyś śmiałkowie?

Gram na serwerze Seadrift, czyli tam, gdzie większość polaków oraz "top" gildii. Aktualnie posiadam 34 poziom. Gdyby zaszła taka potrzeba, to mogę stworzyć nową postać. Nie jestem znawcą tej gry, lecz z Wami mam nadzieję w niedalekiej przyszłości poznać przynajmniej większość tajników tej przyjemnej gierki.

Co do wspólnej gry, to będzie zapewne problem by z każdym lvlować w tym samym czasie, bo jeden gra godzinkę dziennie, drugi już kilka i by trzeba było na siebie czekać. Według mnie najlepszym rozwiązaniem jest zebranie ludzi w różnym przedziale poziomowym, dzięki czemu będzie można zawsze kogoś odszukać. Drużyna nie jest bardzo istotna, gdyż na dungeony jest system automatycznego wyszukiwania.

Moim celem jest stworzenie społeczności grającej dla zabawy, lecz też posiadanie kilku współtowarzyszy, którzy jak ja zarywają sporo godzin przy grze, by razem na ciężkiej farmie a nie bugach jak 99% topowych gildii zdobyć super sprzęt. Będziemy grać głównie PvE, z nutą małą PvP.

Jeżeli znajdą się chętni to poszukamy na razie kanał na jakimś publicznym stabilnym serwerze Teamspeak, celu komunikacji. W przyszłości nie zamykam drogi do wynajęcia własnego serwera, jeżeli tylko znajdzie się odpowiednia liczba chętnych do dorzucenia się.

Proszę też pamiętać, że gra jest F2P, lecz na start są pewne ograniczenia, chodzi o czat w grze oraz aukcje. Potrzeba status konta "zweryfikowany", jeżeli w przeszłości kupowaliście cokolwiek za realną gotówkę w innych grach od Glyph, to macie już status prawidłowy. Można też kupić z tego co widziałem kluczyk do tej gry na allegro, koszt bodajże do 3 zł. W wersję free da się normalnie oczywiście grać. Jeżeli gra się Wam spodoba i dobijecie wysoki poziom, można pomyśleć o tym co pisałem, jednak nie jest to konieczne.

Mam na imię Michał, mam 23. Pozdrawiam i czekam na informacje od Was.

----

@Aktualizacja

Uruchomiliśmy własny serwer Teamspeak 3.

Wystartowała prosta strona internetowa, gdzie znajdziecie namiary na nasz serwer Teamspeak i resztą przydatnych informacji, które pojawią się wkrótce.

www.troja.breezi.com

ja jestem zainteresowany. nawet mam ts ,i gildie jeśli pozwoli na to GM. 38 lvl Evoker ,pod Burst. 17lat ,mam na imię Marcin ,ale o dziwo częściej reaguje na mój nick czyli polios (nick: polios3 , nazwa postaci tetrinatorka (genderlock wiadomo o co chodzi)) :)

edit: gildia polska. mało kto tam gra. stoi prawie pusta (jest to druga gildia ich ,przeznaczona dla tych słabszych i mniej aktywnych graczy. to dlatego ;) ale na TS pełno ludzi. i można poprosić o pokój/pokoje osobny/osobne )

ja jestem zainteresowany. nawet mam ts ,i gildie jeśli pozwoli na to GM. 38 lvl Evoker ,pod Burst. 17lat ,mam na imię Marcin ,ale o dziwo częściej reaguje na mój nick czyli polios (nick: polios3 , nazwa postaci tetrinatorka (genderlock wiadomo o co chodzi)) edit: gildia polska. mało kto tam gra. stoi prawie pusta (jest to druga gildia ich ,przeznaczona dla tych słabszych i mniej aktywnych graczy. to dlatego ale na TS pełno ludzi. i można poprosić o pokój/pokoje osobny/osobne )

Co do Teamspeaka, to jeżeli jest stabilny to można się tam rozejrzeć za kanałem. Z Gildią wstrzymamy się, jeżeli mielibyśmy do jakiejś dołączyć, to stworzylibyśmy myślę swoją, na własnych zasadach, gdzie każdy mógłby się czuć jak u siebie.

Co do Teamspeaka, to jeżeli jest stabilny to można się tam rozejrzeć za kanałem. Z Gildią wstrzymamy się, jeżeli mielibyśmy do jakiejś dołączyć, to stworzylibyśmy myślę swoją, na własnych zasadach, gdzie każdy mógłby się czuć jak u siebie.

popieram wniosek co do gildi. może pomogą dojść do admina kanału to zrobi nam tam całą sieć pokoi (podział taki by all nie siedzieli na jednym pokoju bo to sensu nie ma jak 30 osób siedzi i gada ;) )

chyba że ktoś inny będzie miał lepszy kanał

popieram wniosek co do gildi. może pomogą dojść do admina kanału to zrobi nam tam całą sieć pokoi (podział taki by all nie siedzieli na jednym pokoju bo to sensu nie ma jak 30 osób siedzi i gada )chyba że ktoś inny będzie miał lepszy kanał

Myślę, że z tym można poczekać i zobaczyć ile nas będzie. Na razie jeden kanał wystarczy.

Myślę, że z tym można poczekać i zobaczyć ile nas będzie. Na razie jeden kanał wystarczy.

tak masz rację. a już się spytałem admina i możemy dostać pokój od ręki odrazu tylko musi być używany a nie że pusty stoi. więc czekamy i zbieramy ludzi :)

Ja pogrywam trochę z dziewczyną. Mamy 35lvl, chętnie dołączymy do jakiejś gildii by pograć w większej grupie.

Ja pogrywam trochę z dziewczyną. Mamy 35lvl, chętnie dołączymy do jakiejś gildii by pograć w większej grupie.

to odrazu podawać nicki , klasy to będziemy dodawać.

Też mógłbym dołączyć i pograć 33lvl berseker chociaż mam pytanie.Czy ts jest konieczny aby z wami pograć?

Też mógłbym dołączyć i pograć 33lvl berseker chociaż mam pytanie.Czy ts jest konieczny aby z wami pograć?

konieczny nie jest. ale wiesz. przydatne w grach tego typu jest by się porozumiewać bez potrzeby pisania. (szybsza reakcja teamu , lepsze zgranie itd. i sam się skupiasz na walce ,a nie pisaniu bądź czytaniu jak ktoś pisze )

Bayoc i Gailwen, ja gram shadowhunterem(assassination), a dziewczyna cannonerem (demolisher).

i ja bym się pisał do gry. Dopiero co ściągam, więc najwcześniej za 2 godziny mogę wystartować

Niestety jakoś nigdy nie byłem zwolennikiem tsa i do teraz jeszcze się ty zbytnio nie zmieniło ale jeśli nadal będę mógł porobić z wami dungi itd. to podaję swój nick. MelahiorPL 33lvl berserker.

Cieszy mnie, że już tyle osób zadeklarowało chęci do wspólnej gry. Dopiero wróciłem, zaczynam się za rozmyślanie co dalej robimy.

Za chwilę także będzie nasz własny serwer Teamspeak, postanowiłem opłacić, będziemy mieć tam dobre warunki.

---

Uruchomiliśmy własny serwer Teamspeak 3, wszystkich zainteresowanych zapraszam o prywatną wiadomość, tam podam namiary.

Cześć zauwazylem wasz temat i zazrejestrowalem sie tutaj ;) Ja mam Evokera na 50 lvl jutro mysle 51 ;) nick Siupek. Jak tworzymy gildie to jest kilku chetnych takze mozna cos pokminic :) pisac w temacie

Zapraszam do korzystania z naszego serwera Teamspeak 3. Ze względów regulaminu nie mogę podać tutaj adresu, dlatego proszę o kontakt jeżeli ktoś jest zainteresowany.

Kwestia Gildii jest otwarta, wrócę do domu dziś (czwartek) to można to omówić na teamspeaku. Będę popołudniu.

wbijać na TS chętni

Wystartowała prosta strona gdzie znajdziecie namiary na TS jak i w przyszłości najważniejsze informacje o nas: http://troja.breezi.com/

czy ktoś jeszcze chce z nami grać????

W miedzy czasie można popykać w ten tytul mage czy jak to się tam zwie nick Karrolla a lvl około 16 :)