Nowy filmik http://www.youtube.com/watch?v=uU3gxcYlVfE&feature=youtu.beProsimy o komentarze, te hejterskie tez.
Tak jak mówiłem na początku grałem 3 raz kassadinem, teksty suche jak klapki? Niezły tost kolego.PS : Nikt nie powiedział, że poziom jest niski, mówiliśmy, że nie jest pro super uber imba, a nie niski.
Prosisz o hejterskie komentarze, a za chwilę się mścisz? Nie napisałem teksty suche jak klapki, proszę o nie zmienianie tekstu bo to zwykłe kłamstwo jest. Moje teksty mogą być nawet bardziej żałosne niż wasze filmy co jest osiągnięciem niezwykle wybitnym w błazenadzie, ponieważ ja nie udostępniam "filmików humorystycznych". Mówiliście że nie jest pro super imba? Nie, nie mówiliście, napisaliście, że nie jest wybitny, czyli jest po prostu słaby lub przeciętny, co ująłem w mojej opinii, tak opinia, nie cytat. Zapewne chciałeś odegrać się za***istym popisem więc użyłeś słowa "tost". Jak już chcesz się odegrać na tekście, który rzeczywiście był przeogromnie ubogi, to postaraj się na coś lepszego. A jeszcze bardziej szczęśliwy będę, jak zastosujesz to w swoich filmach bo nie da się tego oglądać.
@UP co do tego teksty płytkie jak moje klapki czep się czegoś co umiesz robić lepiej
Drogi użytkowniku portalu
gdyby ludzie chwalili wszystko czego nie umieją zrobić lepiej, to żyłbyś dzisiaj w przeogromnym syfie. I jeszcze raz: to nie ja udostępniam filmy, więc czepiać się mogę, a takie jest moje zdanie i nawet jeśli zostało nazwane hejterskim to mogę je wygłosić, więc niestety będę się czepiać czego zechcę, a ty możesz mi próbować zabraniać czego chcesz, wolna wola.