Zagrajmy w LoLa :)

Hej :) Wkurza mnie ciągłe poszukiwanie teamu do LoLa wśród polaków, których wiecznie nie mogę znaleźć więc jeśli ktoś także ma taki problem niech do mnie dołączy.

Czego Oczekuję:

- kultury osobistej

- ogarnięcia chociaż jednej postaci

- posiadania mikro i ts3.

Gwarantuję:

- dobrą zabawę

- miłą pogawędkę:)

Serdecznie Zapraszam

PS. Koordynaty TS podam jeśli ktoś już tutaj napisze i będzie się to zgadzało z wymaganiami.

Zgłaszam się ^^

Kultura osobista:spoko nie będę szalał ;)

Ogarniam:Kassadina, Anivie, Cho'Gatha, Malzahara(ogarnianie wciąż w toku) Shen, Kennen, Akali.

Mam ts3 i mikro.

PS. mam dość randomów.

A ile mamy tam czekać na tym gościnnym? ;/

Witam, z chęcią się dołączę do gry. TS3 posiadam ogarniam kilka postaci także można coś zagrać.

Koordynaty do ts3:

ts3.lameday.net

kanał 9 w administracja priv. Nazwa Heaven wbijajcie na goscinny bo musicie zostać zidentyfikowani xD i dostać status vipa potem przerzucę was do mnie:)

Wiem pokręcone ale dobrze działa:)

PS. Też mam na imię Michał:) i także dość randomów xD

Zaklepuję Irelię <3 oraz Xina FTW :D

Jeśli ktoś z was gra teraz zapraszam na ts3.

Możecie od razu powiedzieć Root adminowi siedzi pewnie na dyżurce lub pokoju nr 9 admin priv że jesteście ode mnie i żeby dał wam vipa i zweryfikował.

Z chęcią zagram tylko mógłbyś to jakoś jaśniej opisać bo nic z tego nie rozumiem :P

Mogę pograć ts3 jest mikro jest (niezbyt dobrej jakości no ale jakoś daje rade)

Ogarniam takowe postacie: Ashe, Karthus, Kennen, Akali, Cho'gath, Yi, Trynda, Emo i pewno coś jeszcze się znajdzie no ale nie chce mi się szukać w głowie ;P

Pisać do Fail0verflow

Też sie zgłaszam co prawda mam 13 lat, ale mutacja już nie długo, a kulturka i humorek jest :D

Ogarniam: Kassa, Malza, Anivie, Amumu, Shena, Trynda, Ashe ^^, Janne, Veigara, TF :)

Także mam kanał na TS(Admin^^), ale podbije do was mój nick w grze to wrNo i na TS też :P .

Jutro zawitam :D!

Edit: Ok wszedlem, ale tu ludu! Ok zweryfikowali mnie i jeszcze czekam na FIPA!

Niestety jaśniej nie mogę tego objasnić xD

Po prostu wbijcie na pod kanał gościnny kanału Heaven .

Też chętnie dołącze, mam 16 lat więc problemu nie będzie. Ogarniam Master Yi, trochę Pantheona oraz Leone (mój main character ;p ).

Niestety z ts3 może być problem ponieważ mam słuchawki z mikrofonem, ale coś nie chcą działać, ale postaram się kupić wkrótce nowe.

Zgłaszam się. Tak jak Verenko mam 13 lat i brak mutacji :/ posiadam kulturę. i nie mam na razie mikro bo mam zepsute lecz w najbliższych dniach postaram się kupić.

Ogarniam: Anivia i Troche NuNu :)

Czesc umiem grać w lola ogarniam (pantheona,tryndamera,twisted fate,master yi,nunu,fidlestica,shena,warica,teemo i kassadina) często gram no i poszukuję drużyny ...Czekam na odpowiedz.. :D

Hej :) Wkurza mnie ciągłe poszukiwanie teamu do LoLa wśród polaków, których wiecznie nie mogę znaleźć więc jeśli ktoś także ma taki problem niech do mnie dołączy.

Czego Oczekuję:

- kultury osobistej

- ogarnięcia chociaż jednej postaci

- posiadania mikro i ts3.

Gwarantuję:

- dobrą zabawę

- miłą pogawędkę:)

Serdecznie Zapraszam

PS. Koordynaty TS podam jeśli ktoś już tutaj napisze i będzie się to zgadzało z wymaganiami.