Zagrajmy w Minecraft na Modach

Tutaj link do mojego konta na YouTube:

Mój link TUTAJ KLIKNIJ! :D

Typ mojego kanału to... :D Nagrywam właśnie nową serie "Zagrajmy w Minecraft na Modach"

oraz jestem coś w rodzaju "Builder" czyli budowniczy. Robie też budowle na życzenie, oczywiście na miare rozsądku ;)

Mam już wysłane 5 filmików z Let's Play'a i 11 filmików ciekawych budowli.

Przy tym tylko 140 widzów :( To nie aż tak mało ale fajnie by było mieć więcej ;)

Opis mojego kanału: W zasadzie opisałem już swój kanał... Tworze teraz serie "Zagrajmy w Minecraft na Modach" i wysyłam co jakiś czas prezentacje poszczególnych budowli razem z

linkami do mapek. W LET'S PLAY'U NIE UZYWAM MODOW TYPU: SPC,TOO MANY ITEMS I X RAY!

Pozdrawiam Remek!

Zeby miec wiecej widzow to:

1. Gadaj o czyms ciekawym, a nie 3 razy sie powtarzasz.

2. Poczekaj ze 2 lata az ci sie glos poprawi.

3. Zmien gre ;>

Dlaczego ma poczekać na zmianę głosu? Głos jest ok. Mów o czymś ciekawszym, przyjemniej by się oglądało i zapewne, jak to Dixell powiedział, zyskasz więcej widzów. I nie zmieniaj gry, temat jaki wybrałeś jest na tyle interesujący, że można przyciągnąć sporą pulę osób.

Beznadziejne :D Swoją drogą kupujecie gifty często?

Widziałem wiele kluczy do Minecrafta za 23 złote, te są stosunkowo drogie. A tak swoją drogą, gifty to po polsku prezenty, więc prezenty się otrzymuje od kogoś, nie kupuje.

Tutaj link do mojego konta na YouTube:

Mój link TUTAJ KLIKNIJ! :D

Typ mojego kanału to... :D Nagrywam właśnie nową serie "Zagrajmy w Minecraft na Modach"

oraz jestem coś w rodzaju "Builder" czyli budowniczy. Robie też budowle na życzenie, oczywiście na miare rozsądku ;)

Mam już wysłane 5 filmików z Let's Play'a i 11 filmików ciekawych budowli.

Przy tym tylko 140 widzów :( To nie aż tak mało ale fajnie by było mieć więcej ;)

Opis mojego kanału: W zasadzie opisałem już swój kanał... Tworze teraz serie "Zagrajmy w Minecraft na Modach" i wysyłam co jakiś czas prezentacje poszczególnych budowli razem z

linkami do mapek. W LET'S PLAY'U NIE UZYWAM MODOW TYPU: SPC,TOO MANY ITEMS I X RAY!

Pozdrawiam Remek!