Zagrajmy w Terraria

Witam wszystkich :)

Mam takie zapytanie do was.

Był by ktoś chętny zagrać w "Terraria"?

Gra nie jest droga bo jedyne niecałe 10 Euro a mianowicie 9.99 Euro :]

Za kilka dni zaczynam grę z moim kumplem więc jeśli ktoś jest chętny zapraszam.

A ja mam takie małe pytanie co do Terrari, czy jest wersja demo jak np: Classic w Minecrafcie bo same filmiki z gry nie wystarczają a nie kupuję kota w worku ;) Jak gra by się spodobała to chętnie bym pograł ;]

Z tego co wiem to nie jest demo.Płacisz i grasz i są jeszcze jakieś "4 Pack" do tego ale nie wiem co to jest, a do tego grę kupujesz na koncie Steam więc to jest tak jak by dodatkowe bezpieczeństwo.

Właśnie idę kupować gierke

Z tego co wiem to nie jest demo.Płacisz i grasz i są jeszcze jakieś "4 Pack" do tego ale nie wiem co to jest, a do tego grę kupujesz na koncie Steam więc to jest tak jak by dodatkowe bezpieczeństwo.Właśnie idę kupować gierke

4 pack to 4 klucze do gry za 30 euro. Jeden klucz normalnie kosztuje 10, więc się opłaca. Co do wersji demo to coś takiego nie istnieje, ale bardziej zorientowani w temacie znajdą grę na warezach. Nie ma ona żadnych zabezpieczeń antypirackich i można na takiej wersji grać bez problemu na każdym serwerze ;)

Ja chętnie z Tobą pogram, byleby była nas maksimum 4, bo w więcej osób gra się beznadziejnie IMO. Nie lubię jak ludzie odkrywają świat beze mnie. Wolę robić wszystko wspólnie i dzielić się wszystkimi rzeczami.

@UP

no to jest nas dwóch :]

Witam wszystkich :)

Mam takie zapytanie do was.

Był by ktoś chętny zagrać w "Terraria"?

Gra nie jest droga bo jedyne niecałe 10 Euro a mianowicie 9.99 Euro :]

Za kilka dni zaczynam grę z moim kumplem więc jeśli ktoś jest chętny zapraszam.