Zagrajmy w The Elders Scrolls Online "Tamriel Unlimited"

Przygotuj się na nową serię przygód w grze The Elder Scrolls Online "Tamriel Unlimited" która to będzie pojawiawiać się na moim kanale Youtube oraz w tym oto temacie począwszy od tego Piątku tj. 25/11/2016

Pozdrawiam

Pierwszy odcinek nowej serii "Zagrajmy w The Elders Scrolls Online"

Pozdrawiam Critical

Moi drodzy nie znalazłem żadnej polskiej grupy TESO zatem takową stworzyłem.
Chętnych do dyskusji etc. zapraszam https://www.facebook.com/groups/1263307877045013/

Pozdrawiam Critical

Dołączyłbym ale nie podoba mi się punk 3. regulaminu wiec sobie daruję, a poza tym kiedy zabraniasz reklamować swoich kanałów yt to dlaczego twoim pierwszym postem jest reklama twojego kanału yt? :D

Patrz "pkt. 3" ;)

Patrz "pkt. 3" 

Aaaa no masz rację :D przepraszam że zapytałem :D

Ten pkt. 3 to się dawało kiedyś w klanach CSa 1.6, jak się miało 11 lat i chciało się być kimś.

Dołączyłbym ale nie podoba mi się punk 3. regulaminu wiec sobie daruję, a poza tym kiedy zabraniasz reklamować swoich kanałów yt to dlaczego twoim pierwszym postem jest reklama twojego kanału yt? 

Nie jest zabronione reklamowanie swojego kanału YT, wymagana jest tylko akceptacja administracji.

Patrz "pkt. 3" 

Aaaa no masz rację  przepraszam że zapytałem 

Ten pkt. 3 to się dawało kiedyś w klanach CSa 1.6, jak się miało 11 lat i chciało się być kimś.

Właśnie po to jest pkt. 3 żeby uniknąć gówno burzy i zbanować delikwentów jak wy za debilne, niemerytoryczne wypowiedzi prowadzące do dalszych bezsensownych kłótni.

Pozdrawiam

Właśnie po to jest pkt. 3 żeby uniknąć gówno burzy 

zbanować delikwentów jak wy 

debilne, niemerytoryczne wypowiedzi prowadzące do dalszych bezsensownych kłótni.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Piszesz, że nie chcesz gównoburzy... robiąc wszystko, by ja wywołać.

I Ty masz być adminem grupy zrzeszającej polskich graczy TESO?

No, to masz dobry start.

Dobry zart. "Profesjonalne" podejscie admina. hah

Przygotuj się na nową serię przygód w grze The Elder Scrolls Online "Tamriel Unlimited" która to będzie pojawiawiać się na moim kanale Youtube oraz w tym oto temacie począwszy od tego Piątku tj. 25/11/2016

Pozdrawiam