Zagrajmy w

Witajcie, nazywam się Marz i jestem zupełnie nowy na tym forum ; )

Nie bardzo wiedziałem, gdzie mam zamieścić ten temat, uznałem jednak, iż ten dział będzie najlepszy. Mam nadzieję, że się nie pomyliłem : )

Przechodząc do meritum, zajmuję się nagrywaniem tak zwanych "Let's play" na Youtube (czyli "Zagrajmy w"). Polega to mniej więcej na przechodzeniu danej gry z komentarzem na żywo (lub nie). Trochę jak połączenie gameplaya i videoreecenzji. I jak się zapewne domyślacie serdecznie zapraszam Was na mój kanał, na którym obecnie robię LP z Dungeons & Dragons Online, oraz Fallout: New Vegas.

Link:

http://www.youtube.com/user/Maaaarz

Jeszcze raz, serdecznie zapraszam i pozdrawiam : )

Siema. Zły dział powinieneś dać to do "Offtopic" gdzie jest miejsce dla takich właśnie waszych kanałów YT, słitaśnych fotek na nk i fb.

Inaczej zrobi ci się w powitalnym temacie totalny syf.

Hmmm... Prosiłbym zatem jednego z moderatorów o przeniesienie, jeśli nie stanowi to problemu : )

To nic nie zmieni poprostu załóż nowy temat w dziale "Offtopic" o swoim kanale YT i po sprawie :)

Filmiki całkiem dobre, Let's Play bez zarzutów. No, może jednak nieco więcej z recenzji bo przez 6 odcinków rozbijasz się po toturialu ;p

Pytanie z ciekawości: "Nazywam się Marz" oznacza że jesteś Niemcem, czy może jednak to tylko net-ksywka? Jeśli druga opcja, skąd ten pomysł?

@Kriege

To ja już zostanę tutaj, nie będę spamował po całym forum ;]

@Ravy

Marz to ksywka :D

Trzy litery imienia+ ostatnia literka alfabetu i tak jakoś mi się spodobało :P

(Nie wnikaj, wymyślałem ją jak miałem może 12 lat ^^)

Aczkolwiek mam dość sporo z Niemcami do czynienia ;]

Witam.

E! Kurcze to ja zamierzałem zrobić filmik z DDO :P Ogarniam grę już prawie rok więc wypadało by ,a tu mnie ktoś ściągnął.

Hah :D

Nikt Ci nie broni robić filmików, tak czy inaczej ; P

Jeśli kogoś to zainteresuje:

Dorzuciłem zacząłem robić poradniki do Dwarf Fortress. Jest to bardzo skomplikowany symulator krasnoludzkiej twierdzy ze szczątkową grafiką. Pierwszy odcinek już jest, drugi będzie za pół godziny, kolejne czekają na dysku : )

(Edit: Jednak dłużej niż pół godziny, bo wyszedł błąd przy wrzucaniu : /)

Jeśli ktoś zna już te grę nieco bardziej i miałby ochotę na grę razem na zasadach rodu, to zapraszam ; )

warn_ico.png
Dp. - Dzz'

double post

filmiki fajne nawet zasubskrybowałem(coś chyba popieprzyłem w tym słowie)

kurde mam nadzieje ,że się nie obrazisz ,ale na księdza mi wyglądasz:P

nie mam pojęcia czemu:P

życzę powodzenia w tworzeniu

Fajne filmiki i wgl Let's Play ;)

warn_ico.png
Archeolog. Warn! - crracked

Witajcie, nazywam się Marz i jestem zupełnie nowy na tym forum ; )

Nie bardzo wiedziałem, gdzie mam zamieścić ten temat, uznałem jednak, iż ten dział będzie najlepszy. Mam nadzieję, że się nie pomyliłem : )

Przechodząc do meritum, zajmuję się nagrywaniem tak zwanych "Let's play" na Youtube (czyli "Zagrajmy w"). Polega to mniej więcej na przechodzeniu danej gry z komentarzem na żywo (lub nie). Trochę jak połączenie gameplaya i videoreecenzji. I jak się zapewne domyślacie serdecznie zapraszam Was na mój kanał, na którym obecnie robię LP z Dungeons & Dragons Online, oraz Fallout: New Vegas.

Link:

http://www.youtube.com/user/Maaaarz

Jeszcze raz, serdecznie zapraszam i pozdrawiam : )