Zagrajmy w

Cześć wszystkich użytkownikom forum, chciałem wam zaprezentować mój nowy kanał youtube który założyłem niedawno bo...wczoraj ^^

Link do kanału: http://www.youtube.com/user/Whopaopa?feature=mhee

Aktualnie nagrywam serie z The Walking Dead EP1, Assassins Creed 2 oraz League of Legends. Co mnie ogranicza to to że mam możliwość grania tylko na laptopie, a do tego seplenię to pewnie wielu ludziom będzie przeszkadzało. Cóż chętnie posłucham waszego zdania na temat mojego kanału, jakieś rady lub gry które ewentualnie chcielibyście zobaczyć u mnie na kanale (tak jak mówię patrze na wymagania danej gry)

Jeżeli ktoś chce zemną pograć luźne gierki w LoLa to napiszcie w temacie swój nick, a ja się w grze odezwę. Jedynie czego wymagam to 30 lvl i podstawowe ogarnięcie mechaniki gry.

Pozdrawiam i czekam na opinie :)

W AC: Do "Animusa", a nie "Animusza". :P

Reszta chyba bez zastrzeżeń, daję sube. Wooo pierwsza suba od mnie dla kogoś kto reklamuje się na forum. :D

W AC: Do "Animusa", a nie "Animusza". Reszta chyba bez zastrzeżeń, daję sube. Wooo pierwsza suba od mnie dla kogoś kto reklamuje się na forum.

YOU TRAITOR!!!

Wiem że nazywa i powinno mówić się na to Animus ale jakoś Animusze bardziej przypadło mi do gustu ^^

Całkiem spoko głos, ale słychać tą "tremę" lets playera.

życzę powodzenia w prowadzeniu kanału.

Całkiem spoko głos, ale słychać tą "tremę" lets playera.życzę powodzenia w prowadzeniu kanału.

Tzn czy to jest trema to nie wiem, może robię to podświadomie bo sam jako tako się nie stresuje.

YOU TRAITOR!!!

Zrób coś na poważnie, bez wulgaryzmów to może dam subke. Jak na razie to dobry materiał kończy się w raz z zakończeniem intra. :P No i nagrywaj sam, a nie z jakimiś kimś.

za***iste, czekam na nastepne odcinki AC 2 :) Suba tez masz :P

Zrób coś na poważnie, bez wulgaryzmów to może dam subke. Jak na razie to dobry materiał kończy się w raz z zakończeniem intra. No i nagrywaj sam, a nie z jakimiś kimś.

Czasami coop nie jest zły :P

Nooo, ładnie subek :)

Zły dział, przenoszę.

Aktualnie muszę się pomęczyć z programem do montowania i renderowania, bo ten którego używałem dotychczas się na mnie obraził i nie chce robić tego co do niego należy ^^

Chętnie bym obejrzał gejmpleje z C9 :D

Ja aktualnie nie gram w żadne mmo bo po prostu mi się znudziło po latach grania, a pozatym C9 w ogóle nie trafiło w mój gust. Tak jak mówię, nagrywam to w czym dobrze się czuję.

PS. Kolejny odcinek z LoL'a już uploadowany na YT.

Wszystko super fajnie masz suba.Ale nie napieprzaj tymi materiałami tak,wrzucaj 1-2 odcinki dziennie nie więcej!

Jak już mówiłem nagrywanie i wrzucanie tego co uda mi się w grze osiągnąć jest moją pasją.

Ps. Jutro rano kolejne 3 odcinki z LoL.

Ps2. Jakieś propozycje co można by nagrać? Żadnych mmo, pokemonów itp :)

Ja czekam na AC 2 :(

Landrynuś jutro specjalnie dla ciebie nagram z 5 odcinków na zapas xD Teraz chciałem nagrywać ale Camtasia zrobiła się kapryśna i wywaliło mi gre...

Dodałem na kanale kilka odcinków AC2 oraz coś nowego - Po ciemku :) Obczajcie i powiedzcie jak to ogólnie wygląda. Co do takich "krótkich horrorów" ktoś zna jakieś inne oprócz np. Slendera?

http://www.youtube.com/watch?v=Vc38QdJxrzs&list=UUGkjjhP4wziLWD6JAMoZUYw&index=0&feature=plcp dzięki za***iste! :D Tak dalej ziom :DD