Zagram z kims w lola na eu east

Ciao chętnych ludzi do gry zapraszam w lola na serwerze EU NORDIC - póki co normale.

Wymagania:

- obeznanie z lolem (level nie wazny - sam póki co mam 20 lecz caly czas rośnie (na booscie)

- Mikro i mutacja

Co do mnie gram tylko i wyłącznie offtankami czyli: yorick, skarner, hecarim, darius, nasus, renekton, irelia. Wy możecie sobie kim chcecie ale ja manewruje tylko tymi postaciami

W przyszłości, gdy utrzymamy znajomość i wspólną grę na dłużej można pomyślec o drużynie rankingowej, etc.

Kontakt pw lub skype gangsta19918

Chcesz pograc dodaj: DuumOPOR

Jak cos 30 lvl nick : PLreavenPL

W każdej chwili jestem dostępny : Fridzio

Zapro w grze wysłałem kazdemu

Jeśli chcesz, możesz mnie dodać: Hasins. Chętnie zagram. ;)

Możesz dodać lv 30 nick: Kasabaki

Jeśli chcesz dodaj mnie nick: AngelDeaths

Jezeli az tylu nas jest mozna stworzyc jakas druzyne.Jak chcesz to dodaj nick:LolipeK

name : Only PL and ENG

Ciao chętnych ludzi do gry zapraszam w lola na serwerze EU NORDIC - póki co normale.

Wymagania:

- obeznanie z lolem (level nie wazny - sam póki co mam 20 lecz caly czas rośnie (na booscie)

- Mikro i mutacja

Co do mnie gram tylko i wyłącznie offtankami czyli: yorick, skarner, hecarim, darius, nasus, renekton, irelia. Wy możecie sobie kim chcecie ale ja manewruje tylko tymi postaciami

W przyszłości, gdy utrzymamy znajomość i wspólną grę na dłużej można pomyślec o drużynie rankingowej, etc.

Kontakt pw lub skype gangsta19918