Zagramy razem w Dragon Nesta?

Hej Hej!

Ponad rok temu grałam w DN'a. Od tego czasu weszło sporo pachy, i chciałabym zobaczyć co się pozmieniało.

Nie mam już starego konta, i zaczynam wszystko od zera, a zdecydowanie przyjemniej lvl'uje się w miłym towarzystwie.

Gram na serwerze eu. Jeśli chcesz pograć ze mną pisz na e-mail (chibindo@gmail.com), lub skontaktuj się przez battle.net'a. Potem dogadamy się co do skypa/ ts'a/ discorda. ;)

Jak populacja? chętnie bym zagrał gdyby grało tam trochę ludzi :P

Trudno mi powiedzieć. Przy AH kreci się sporo osób. Jedni coś wystawiają inni żebrają o "laiki".

Wiem, że są trzy polskie gildie. Coco, z której widziałam kogoś w topce pvp, i którą jeszcze pamiętam z przed roku. Owieczki, które wyglądają na najaktywniejszą grupę. Jest jeszcze Mafia, ale o nich nic nie wiem.

Tak więc nie wygląda to tragicznie.

Ale raczej ciężko znaleźć kogoś na podobnym lvl'u aby wspólnie biegać po dungach. Zresztą bardziej popularny jest system mastera, gdzie max lvl'owy gracz oznacza Cię jako ucznia i gdy jesteście razem w party to otrzymujesz zwiększony exp.

Ale hej, już zgłosiły się dwie osoby! Jeśli będziesz chciał grać z nami będziemy mieli cztero osobowe party (marzeń). ;)

może ja się skuszę :) tylko podajcie jakimi gracie postaciami i jakie są

A może spróbujecie się w Islandoom? Właśnie otwarty został nowy świat. Dla najbardziej aktywnych graczy przewidziane są nagrody :) Więcej info na FB Islandoom !

Dawidox321, tutaj jest link do DN wiki, gdzie są wymienione prawie wszystkie klasy.

Link

Jak wybierzesz np. Warriora to na 16 lvl'u otrzymasz pierwszy quest na specjalizacje. Możesz iść pod Swordsman'a, który specjalizuje się w walce mieczem, albo pod Mercenary dzierżącego topór, lub młot. Potem ok. 40lvl jest kolejny quest na specjalizacje. Teraz Twój Swordsman może stać się gladiatorem i rozwijać umiejętności bazujące na fechtunku, lub zostać Lunar Knight'em i paroma machnięciami broni tworzyć wir podrzucający przeciwników w powietrze.

W granicach jednej klasy ma się więc duży wybór, a ostatecznie build'y na postacie często bazują na skillach z dwóch specjalizacji.

Ja gram Light Bringer'em, czyli assassin'em pod heal. Moja znajoma zdecydowała się na kali dacerke.

Pytałam się paru osób w grze i jedyne klasy jakie nie polecają do grania to nowo wypuszczona maszyna, oraz akademik pod inżyniera. Słabiej sobie radzą w end game podobno.

a tak to który? XD

Hej Hej!

Ponad rok temu grałam w DN'a. Od tego czasu weszło sporo pachy, i chciałabym zobaczyć co się pozmieniało.

Nie mam już starego konta, i zaczynam wszystko od zera, a zdecydowanie przyjemniej lvl'uje się w miłym towarzystwie.

Gram na serwerze eu. Jeśli chcesz pograć ze mną pisz na e-mail (chibindo@gmail.com), lub skontaktuj się przez battle.net'a. Potem dogadamy się co do skypa/ ts'a/ discorda. ;)