Zagramy w cos?

Witam

Szukam paro osobowej grupy z ktora mozna by zagrac w jakos gre proponujcie tu jakies ciekawe gry

Divine Soul albo nie czekac na roma na facebooku

jakos divine soul po filmiku mi sie nie podoba a co wy na tales of fantasy??

GodsWar Online Spx Mmorpg mozna grac na Facebooku dwie frakcje i wbudowany Exp bot :P

w GodsWars moge zagrac ale nie tego na facebooku ale mowie wam zobaczcie tales of fantasy

sorki ale godswar jest od 7 do 12 lat jak dla mnie to jest bez sensu wlaczasz postac zeby sama bila wchodzisz jutro ma 100 z 50 sorki poprawka 70

Lavalon Dragonica i sorki za dwa posty

to moze to tales of fantasy mam tam 15lvl i pierwsze wrazenie fajne :rolleyes:

a lavolon dragonica to priv co nie bo jak priv to ja nie gram nie lubie privov

ee tales fantasty moglo by byc ale jedna wada monnotone questy czyli wbijasz 36 lvl i d*pa z gry

bo sie nudzi wiec nie ma sensu

zielak widze ze ty mocno jestes zainteresowany jakoms gra to napisz naa moje gg 6127140 jestem niewidoczny jak cos

ja bym z kimś w LOL-a zagrał, ino nie mam mikrofonu

Silkroad Online, dlaczego?

- Wielki świat

- Bardzo dużo umiejętności

- System jobów

- Pięknie wyglądające sety i bronie

- Cudowna grafika(na full detalach)

- Świetne pvp i wojny gildii

Czego brakuje tej grze się pytacie? Jedyne czego to dobrej ekipy, która będzie w nią grała ;D

Proponuję grę w Silkroad Online, mamy ekipę, która będzie grać w ludzkim tempie, czyli w weekendy po 5h na dzień ;D Nie no life tylko spokojnie ;D Mamy około 6 osób, może znajdzie się więcej? ;D

Ja moge z wami zagrac : >

A może pogramy w Perfect World International? Jutro ma wyjść dodatek który wprowadza dwie nowe klasy więc z chęcią bym takową pograł ;)

Co prawda mam PWI na dysku, jak wyjdzie dodatek to go przetestuje, ale na pewno nie w najbliższym czasie ;D Mam za dużo na głowie, ale w weekend znajdę czas na Silkroada ;D

Co do silkroad to jestem chetny sam :D

EU czy CH i jaki serwer ? :D

a mzoe black prohepcy dzis open beta wystartowala ?? / jakis priv aiona ?

GodsWar Online Spx Mmorpg mozna grac na Facebooku dwie frakcje i wbudowany Exp bot

przecież jest polska wersja zresztą już nie długo wychodzi OBT na stronce jest wszystko opisane ;p

Ja moge zagrac w Silkroada kto jeszcze chetny?