Zagraniczny shard

Słuchajcie, znalazłem jakiś nowy nieużywany praktycznie amerykański shard, dopiero co wystartował chyba. wydaje się być na prawdę stabilny, Niestety grywa na nim na prawdę niewiele osób, ale w sumie to nie musi dla niego oznaczać rychłego końca. Może udałoby się na nim zainstalować grupę polaków, grało się lepiej i ludzi było więcej :) na razie to chyba w ogóle testy beta, więc pewnie na start jest jakiś gift czy coś, na pewno skill gain jest szybki co np mnie jest bardzo na rękę, bo pracuję na okrągło, rodzina i w ogóle. Może spróbujmy rozpuścić po internetach famę odnośnie tego shardu. Jeden GM to amerykanin, drugi to francuz, są jacyś jeszcze, ale ich nie widziałem xD. Na tyle na ile umiałem rozmawiałem z nimi i to na prawdę w porządalu chłopaki. Nawet ta instalacja jest banalna bo to AoS więc tylko ściągamy odpowiednią instalkę ze strony, potem razor odpalamy i go ; ) Co o tym myślicie?

http://www.uo-tr.com/

Sam wole poczekac na start servera aby zobaczyc jaki bedzie online . Mam dosc grania na shardach widmo . Sam grasz czy masz juz jakas ekipe ?

Jak chcesz grac na serio a nie na chwilke to o ile ten server bedzie slaby to skoczymy gdzies z online 500+ . Mam doswiadczenie w uo ( gram ponad 12 lat ) .

Panowie w UO gram z 13 lat, od kiedy jeszcze bylem w podstawowce i nie mam zamiaru przestawac. Aktualnie gram na UO Forever, ale brak mi klimatu z racji braku polakow, polskiej gildii i pvp. Radze zebracsie w kupe i wbic na jakis konkretny zagraniczny shard by dokonac masowego koksu ^^. Piszcie Panowie z propozycjami, bo UO nigdy nie umrze! Najlepiej grac na shardzie 200-300 online.

Pozdrawiam

edit.

http://www.uosecondage.com/

wydaje sie byc tez bardzo fajnym shardem, wlasnie probuje.

edit2.

Ja jednak polecam UO Forever. Mam tam woja i koksam kowala, jedyny problem to nie dzialajacy tam program easyUO. Zapraszam na server i na moje gg, razem stworzymy klimat ^^

Witam!

Ja osobiście polecam shard UO Demise. Nie jest stricte nastawiony na PVP, są podstawowe dodatki czyli SE i znaczna część ML no i około 300 online, także całkiem całkiem :) Natomiast jeżeli ujrzę że tworzy się jakaś grupa na konkretnym serwerze to z chęcią pogram. Bo uważam, iż największym wrogiem w UO jest brak dobrej ekipy :P

Pozdro!

Słuchajcie, znalazłem jakiś nowy nieużywany praktycznie amerykański shard, dopiero co wystartował chyba. wydaje się być na prawdę stabilny, Niestety grywa na nim na prawdę niewiele osób, ale w sumie to nie musi dla niego oznaczać rychłego końca. Może udałoby się na nim zainstalować grupę polaków, grało się lepiej i ludzi było więcej :) na razie to chyba w ogóle testy beta, więc pewnie na start jest jakiś gift czy coś, na pewno skill gain jest szybki co np mnie jest bardzo na rękę, bo pracuję na okrągło, rodzina i w ogóle. Może spróbujmy rozpuścić po internetach famę odnośnie tego shardu. Jeden GM to amerykanin, drugi to francuz, są jacyś jeszcze, ale ich nie widziałem xD. Na tyle na ile umiałem rozmawiałem z nimi i to na prawdę w porządalu chłopaki. Nawet ta instalacja jest banalna bo to AoS więc tylko ściągamy odpowiednią instalkę ze strony, potem razor odpalamy i go ; ) Co o tym myślicie?

http://www.uo-tr.com/