Słuchajcie, znalazłem jakiś nowy nieużywany praktycznie amerykański shard, dopiero co wystartował chyba. wydaje się być na prawdę stabilny, Niestety grywa na nim na prawdę niewiele osób, ale w sumie to nie musi dla niego oznaczać rychłego końca. Może udałoby się na nim zainstalować grupę polaków, grało się lepiej i ludzi było więcej na razie to chyba w ogóle testy beta, więc pewnie na start jest jakiś gift czy coś, na pewno skill gain jest szybki co np mnie jest bardzo na rękę, bo pracuję na okrągło, rodzina i w ogóle. Może spróbujmy rozpuścić po internetach famę odnośnie tego shardu. Jeden GM to amerykanin, drugi to francuz, są jacyś jeszcze, ale ich nie widziałem xD. Na tyle na ile umiałem rozmawiałem z nimi i to na prawdę w porządalu chłopaki. Nawet ta instalacja jest banalna bo to AoS więc tylko ściągamy odpowiednią instalkę ze strony, potem razor odpalamy i go ; ) Co o tym myślicie?
Zagraniczny shard
Sam wole poczekac na start servera aby zobaczyc jaki bedzie online . Mam dosc grania na shardach widmo . Sam grasz czy masz juz jakas ekipe ?
Jak chcesz grac na serio a nie na chwilke to o ile ten server bedzie slaby to skoczymy gdzies z online 500+ . Mam doswiadczenie w uo ( gram ponad 12 lat ) .
Panowie w UO gram z 13 lat, od kiedy jeszcze bylem w podstawowce i nie mam zamiaru przestawac. Aktualnie gram na UO Forever, ale brak mi klimatu z racji braku polakow, polskiej gildii i pvp. Radze zebracsie w kupe i wbic na jakis konkretny zagraniczny shard by dokonac masowego koksu ^^. Piszcie Panowie z propozycjami, bo UO nigdy nie umrze! Najlepiej grac na shardzie 200-300 online.
Pozdrawiam
edit.
wydaje sie byc tez bardzo fajnym shardem, wlasnie probuje.
edit2.
Ja jednak polecam UO Forever. Mam tam woja i koksam kowala, jedyny problem to nie dzialajacy tam program easyUO. Zapraszam na server i na moje gg, razem stworzymy klimat ^^
Witam!
Ja osobiście polecam shard UO Demise. Nie jest stricte nastawiony na PVP, są podstawowe dodatki czyli SE i znaczna część ML no i około 300 online, także całkiem całkiem Natomiast jeżeli ujrzę że tworzy się jakaś grupa na konkretnym serwerze to z chęcią pogram. Bo uważam, iż największym wrogiem w UO jest brak dobrej ekipy
Pozdro!
Słuchajcie, znalazłem jakiś nowy nieużywany praktycznie amerykański shard, dopiero co wystartował chyba. wydaje się być na prawdę stabilny, Niestety grywa na nim na prawdę niewiele osób, ale w sumie to nie musi dla niego oznaczać rychłego końca. Może udałoby się na nim zainstalować grupę polaków, grało się lepiej i ludzi było więcej na razie to chyba w ogóle testy beta, więc pewnie na start jest jakiś gift czy coś, na pewno skill gain jest szybki co np mnie jest bardzo na rękę, bo pracuję na okrągło, rodzina i w ogóle. Może spróbujmy rozpuścić po internetach famę odnośnie tego shardu. Jeden GM to amerykanin, drugi to francuz, są jacyś jeszcze, ale ich nie widziałem xD. Na tyle na ile umiałem rozmawiałem z nimi i to na prawdę w porządalu chłopaki. Nawet ta instalacja jest banalna bo to AoS więc tylko ściągamy odpowiednią instalkę ze strony, potem razor odpalamy i go ; ) Co o tym myślicie?