Hej,
otóż mam kartę graficzną GeForce 9800 i ta karta ma 2 miejsca na zasilanie, a ja mam tylko 1 kabel. Czy karta będzie chodziła poprawnie z 1 kablem?
Hej,
otóż mam kartę graficzną GeForce 9800 i ta karta ma 2 miejsca na zasilanie, a ja mam tylko 1 kabel. Czy karta będzie chodziła poprawnie z 1 kablem?
No ależ oczywiście że tak . 2 PRZEWÓD zasilający jest dodatkowym zasilaniem, wykorzystuje się go kiedy GPU będzie potrzebować większej ilości zasilania...
@up
Nie byłbym na 100% pewny. Jeszcze za czasów starego kompa miałem Radeon HD 4890, też z 2 wejściami na zasilanie. Do działania karta potrzebowała 2x6 pin kabelków. Nie wiem jak jest w przypadku GT 9800, podaje tylko przykład z własnego doświadczenia. Nie wykluczone że @up ma racje
Mam 9800gtx+, nie sprawdzałem czy działa na jednym 6 pinowym, ale zaleca się 2x. Kup złączke z molex>6pin to gorsze a bedziesz miał dodatkowy
Hej,