Zajęcie na wakacje na którym mozna zarobić?

Tak jak w temacie może jakieś sprawdzone sposoby przez internet ?

Piszcie propozycje

Bukmacherka, Polecam bah'a ale najpierw musisz włożyć około 50 zł.

Poker.

Nie znam się ;()

Nie znam się ;()

Zawsze jest ten 1 raz :)

Wybijanie kont w LoL'u?

Najlepiej wyjechać do pracy o miast turystycznych np Zakopane :) jak byłem ostatnio to na każdym kroku tabliczka " pracownik poszukiwany PILNIE!"

Idzie fajny pieniądz zarobić i zaliczyć fajne wczasy przy okazji.

Pewno nie zawsze, ale często ten pieniądz jest spory i wiem, że ostatnio kumpel z sopotu z hoddogów po 2 miesiącach do domu przytargał ponad 4 koła.

Ja polecam expekt. Aktualnie korzystam jak masz w pyte czasu to mozesz 100zl dziennie bez problemu ale nie mozna odejsc od pc. A jak mniej czsu to od paru groszy w wzwyz. Jest ryzyko jest zabawa.

Zrób konto w jakiejś grze, poświęć na nie całe wakacje, a na koniec sprzedaj za grubą kasę :)

W path of exile tez mozesz troche zarobic, tylko trzeba farta do dropu.

Co wy gadacie, nie da się zarabiać na grach. Jeśli da to musisz w cholerę dużo sprzędzie czasu, lepiej idź weź się do pracy niż siedzieć przez netem. Jeśli jesteś młody idź na pamiątki lub na kuchnie. Może poznasz parę nowych fajnych osób.

Co wy gadacie, nie da się zarabiać na grach. Jeśli da to musisz w cholerę dużo sprzędzie czasu, lepiej idź weź się do pracy niż siedzieć przez netem. Jeśli jesteś młody idź na pamiątki lub na kuchnie. Może poznasz parę nowych fajnych osób.

Le pfff. Ktos o e sporcie nie slyszal duzo ludzi utrzymuje sie z grania w csa lola dota itp Wystarczy wygrac pare waznych meczy i sponsora przytulic. Lub byc pro i wygrywac wiekszosc meczy.

Moim skromnym zdaniem lepiej pójść do normalnej pracy zwłaszcza w okresie letnim niż szukać jakieś alternatywy zwłaszcza w jakiś grach chyba, że jesteś pro gamerem. Lepsze to niż jakieś zarabianie za jakieś klikanie reklam za 20 groszy czy Bóg wie co jeszcze > jak zarobić, aby się nie narobić.

Tak jak w temacie może jakieś sprawdzone sposoby przez internet ?Piszcie propozycje

Przez internet nie zarobisz dużo, wiele stron zarobkowych to scam, który nie wypłaca pieniędzy, zwłaszcza jeśli chodzi o klikacze. Jeśli masz talent do grafiki albo programowania stron, mógłbyś na spokojnie wyciągnąć jakieś przyzwoite kieszonkowe, ale zakładam, że wtedy sam umiałbyś sobie zorganizować zlecenie i tu nie pisał. Ludzie, którzy budowali swoje stałe zarobki na pracy w internecie poświęcili na to mnóstwo czasu i czasem pieiędzy.

Kolega robił arkusze w Excellu na zamówienie, niestety nie znam szczegółów.

Pracy wakacyjnej w turystyce nie polecam, bo tam szuka się największych frajerów. Zarobki 2,5-3k przyciągają tabliczkami, ale realia są zazwyczaj takie, że pracujesz 12+h na zasadzie "jak się nie podoba to wypier..."

Nota bene to samo dzieje się w branży kulinarnej, rotacja pracowników w Pizzeriach to jakaś żenada.

Młodych ludzi oszukują nawet na roznoszeniu ulotek, nie dają żadnej umowy, a jak już robota odwalona, to w nagrodę śmiech w twarz.

@bloodwolwo

To brzmi jakby każdy był w stanie dojść do takiej wprawy w graniu, a w tym temacie to już abstrakcja, bo autor chce zarobić przez wakacje.

@Edit

Ja mam teraz wiele wolnego czasu i postanowiłem posprzedawać niepotrzebne mi rzeczy, które zagracają półki. Wakacje to chyba najlepsza pora na to.

Poszukaj roboty na gratka.pl kiedyś jak potrzebowałem pracy bez wychodzenia z domu trafiło się kilka ofert. Wstawianie produktów na stronę internetową opisywanie przedmiotów w sklepach internetowych. Za takie rzeczy płacą może nie duże pieniądze ale jest to łatwa praca i nie wymagająca wiele czasu.

Ja bym polecił zbiór warzyw/ owoców sezonowych np. ogorkow. Mozna po 10zl/h przez caly miesiac pracowac.

Tak jak w temacie może jakieś sprawdzone sposoby przez internet ?

Piszcie propozycje