Proszę o nałożenie zakazu pisania newsów,tematów itp przez guru na temat anime oraz zabronienia nazywania anime "chińskimi bajkami" jak i używania tego określenia przez użytkowników w newsach,na forum itp. oraz żeby wszystkie posty obrażające anime i jego fanów zostawały nagradzane banem. Gdyż wywołuje to niepotrzebną wojnę między fanami anime i mangi z dzieciarnią.
Zakaz pisania newsów,tematów itp przez guru na temat anime.Oraz zakaz obrażania anime jak i jego fanów
Ja tam nie mam problemu z chińskimi bajkami.
Sam se czasem obejrzę bajkę lub dwa.
A gdzie jest opcja Nie? Co to za ankieta niby.. To jest po prostu troll(posty Anty-Anime/Manga), każdy niech sobie robi i ogląda co chce, na pewno nie uważam żeby Anime miało coś w związku z pedalstwem, ogólnie temat bez sensu. Kolega zza miasta to pewnie drażliwy Jak dostajesz takiego 'Bólu D*py' że musisz coś takiego wypisywać to tym bardziej przeciwników Chińskich Bajek podjudzasz.
P.S. Sam się prosisz żeby tak pisać, gdyby nie ilość warnów to sam bym kilka tekstów fajnych tu dorzucił, pewnie byś się popłakał jeszcze
A to jest jakiś wulgaryzm, obraża uczucia religijne? Do chynskych bayek nic nie mam poza niskim poziomem jaki reprezentują według mnie.
Temat bez sensu. Jeżeli ktoś kogoś obraża w komentarzach to modzi będą interweniować a nie nakładać zakazy na używanie tego i tego.
Na portalu każdy jest obrażany, jest flame, dzięki temu się trzyma.
I co jest złego w nazywaniu anime chińskimi bajkami? Sam oglądam, ale śmieszy mnie reakcja wielkich "otaku", czy jak tam to się zwie, gdy poczują się obrażeni.
guru napisał chińskie bajki w cudzysłowie, więc o co chodzi? Dystans.
ktoś obraża? raportuj, nie daj się prowokować. Tyle w temacie.
Nie. Zbędna dyskusja, ale jeśli tak Cię to boli, to przestań lepiej oglądać te bajeczki, bo na świecie jest pełno takich ludzi Poza tym to jest zwykły troll i właśnie taki bulwers chciał wzniecić.
Jeśli urażony jesteś tylko dlatego, że ktoś nazwał anime "chińskimi bajkami"... Um, bez komentarza. Uważam że nie ma to kompletnie sensu, dziękuje dobranoc.
Jeśli urażony jesteś tylko dlatego, że ktoś nazwał anime "chińskimi bajkami"... Um, bez komentarza. Uważam że nie ma to kompletnie sensu, dziękuje dobranoc.
Do tego anime jest bajką, bo jak nie, to czym? Chyba nie filmem.
Edit. Może autor jest urażony bo to nie chińskie tylko japońskie bajki, chociaż dla większości polaków to jest bez różnicy.
Przykłady które podałeś są zbyt wulgarnie powiedziane, ale całkowicie się z nimi zgadzam, co się z tym światem porobiło, że ludzie bajek bronią
Widzę że naprawdę większośći osób już się nudzi i nie mają co robić w wolnym czasie, nie rozumiem autora tego śmiesznego tematu ,a niech sobie nazywa animce jak chce mi to koło d*py lata , i interesuje mnie to jak zeszło roczny śniego, temat kolejny który nic sensownego nie wnosi.
Bajki to bajki... dla dzieci, dla dorosłych... były, są i będą zawsze
Sam oglądam te wasze "Chińskie bajki" i jakoś mnie w dupsku nie ściska.
Jak macie się czepiać czegoś to lepiej czepiajcie się waszych wartości krajowych, które są dzień w dzień obrażane.
Ja zawsze mam jedno rozwiązanie na tego typu sprawy
Wklej mistrzu swoje zdjęcie i po tym my ( normalni użytkownicy ) popatrzymy na twoją buźke, a potem na to co piszesz i potem znów na buźke i potem znów na to co piszesz.
Gwarantuje ci, że zaraz ankiete zamkną,
No chyba, że jesteś tym wyjątkowym 1 % co nie zalicza się do mojej teorii i nie wyglądasz tak
A teraz tak na serio Chłopie! nie ze wszystkim trzeba się tak afiszować
a gwarantuje ci, że 80% więcej ludzi uszanuje to co kochasz jak nie będziesz z tym wychodził na jaw.
Pewne rzeczy trzeba zachować dla siebie i nie ujawniać się bo teraz prawdę mówiąc te twoje konto możesz sobie wsadzić w buty...
Ludzie najnormalniej w świecie ( tym bardziej Polacy ) nie nawidzą tego typu wychylania się od normy i jest to nie potrzebne.
Nic do ciebie nie mam bo sam mam swoje za uszami, ale następnym razem pomyśl kilka razy i dojdziesz do wniosk, że potrzeba chowania pewnych spraw w kieszeń jest jednak bardziej wymagana.
Sam nie wierze, że podszedłem do tego w ten sposób ale po prostu mam nadzieje, że jesteś małym knypkiem, którego wychowaniem zajmuje się internet!
I teraz wielki ja! Karlos Wagon Wspaniały Niszczyciel Pierwszy! Biore twoje wychowanie w swoje dłonie i nauczam! haha
Pozdrawiam!
Omg lubię oglądać sobie "chińskie bajki" ba, pewno widziałem ich więcej niż ty a jakoś to określenie mnie nie bulwersuje, nie wiem w jakim stadium rozwoju psychicznego trzeba być, żeby bulwersować się o to że ktoś napiszę chińskie bajki >.<
Coraz lepiej, coraz lepiej...
Jako, że zdecydowana część wspólnoty Naszej kochanej Cię krytykuję to nie pozostaje zrobić nic innego jak powiedzieć, że zakazu nie będzie. Kończę offtop, zamykam.
Proszę o nałożenie zakazu pisania newsów,tematów itp przez guru na temat anime oraz zabronienia nazywania anime "chińskimi bajkami" jak i używania tego określenia przez użytkowników w newsach,na forum itp. oraz żeby wszystkie posty obrażające anime i jego fanów zostawały nagradzane banem. Gdyż wywołuje to niepotrzebną wojnę między fanami anime i mangi z dzieciarnią.