Bajki to bajki... dla dzieci, dla dorosłych... były, są i będą zawsze ![:)]()
Sam oglądam te wasze "Chińskie bajki" i jakoś mnie w dupsku nie ściska.
Jak macie się czepiać czegoś to lepiej czepiajcie się waszych wartości krajowych, które są dzień w dzień obrażane.
Ja zawsze mam jedno rozwiązanie na tego typu sprawy ![;)]()
Wklej mistrzu swoje zdjęcie i po tym my ( normalni użytkownicy ) popatrzymy na twoją buźke, a potem na to co piszesz i potem znów na buźke i potem znów na to co piszesz.
Gwarantuje ci, że zaraz ankiete zamkną,
No chyba, że jesteś tym wyjątkowym 1 % co nie zalicza się do mojej teorii i nie wyglądasz tak ![;)]()

A teraz tak na serio
Chłopie! nie ze wszystkim trzeba się tak afiszować
a gwarantuje ci, że 80% więcej ludzi uszanuje to co kochasz jak nie będziesz z tym wychodził na jaw.
Pewne rzeczy trzeba zachować dla siebie i nie ujawniać się bo teraz prawdę mówiąc te twoje konto możesz sobie wsadzić w buty...
Ludzie najnormalniej w świecie ( tym bardziej Polacy ) nie nawidzą tego typu wychylania się od normy i jest to nie potrzebne.
Nic do ciebie nie mam bo sam mam swoje za uszami, ale następnym razem pomyśl kilka razy i dojdziesz do wniosk, że potrzeba chowania pewnych spraw w kieszeń jest jednak bardziej wymagana.
Sam nie wierze, że podszedłem do tego w ten sposób ale po prostu mam nadzieje, że jesteś małym knypkiem, którego wychowaniem zajmuje się internet!
I teraz wielki ja! Karlos Wagon Wspaniały Niszczyciel Pierwszy! Biore twoje wychowanie w swoje dłonie i nauczam!
haha
Pozdrawiam!