Zakładanie Gildii Antica"Tibia"

Witam ! emotka

Szukam chętnych osób do wspólnej zabawy na serwerze "Antica".

Moim zamiarem jest założenie nowej gildii !!!
Porozumiewanie się między graczami ułatwiać na pewno będzie Discord, który posiadamy skonfigurowany.
Jeżeli Chciałbyś / Chciałabyś pomóc nam przy tworzeniu nowej gildii oraz zostaniem jednym z czterach Vice Liderów proszę pisać w grze lub tutaj emotka

Czeka cię niesamowita zabawa przy tworzeniu czegoś nowego, oraz satysfakcja z bycia jednym z pierwszych członków Gildii o której usłyszy jeszcze cała Tibia !!!

Pozdrawiam Biess emotka
Nick w Grze : Naoraa

Naoraa.jpg

Nie powiem, ciekawa propozycja. Zawsze miałem sentyment do Tibii, aczkolwiek nie pasuje mi serwer, ale jeszcze pomyślę może do Ciebie zawitam.:)

Było by bardzo fajnie ;)

Szkoda ,że akurat serwer Non pvp :/

Woleli byście pvp server ? :)

Pisałbym się na to, ale na serwerze PVP. Serwery PVE nie oddaja "piękna" tibii :). Najlepiej Antica, dosc dobrze zaludniony świat, którego populacja nie upadnie. Sam nie mam tam postacii i zaczynałbym od zera. Moze byc tez Peloria, ale jest to dosc swiezy serwer i nie wiadomo jak bedzie to wygladalo z populacja za jakis czas

Byłbym za tym aby zrobić nową postać na Antice ;) Masz racje tam jest pewna populacja na pewno ;) Zmienię informacje w poście :D

To dzis zaczynam expic :) Ilu nas jest jak narazie?

na razie 2 ;) Jaki masz nick w grze ?

Narazie w pracy jestem, jeszcze nie zalozylem. Myślę tez o przeniesieniu mojej postacii z Morty na Antice.

Ja robię EK od początku ;)

Jaki nick w grze? Ktos jeszcze chetny do pogrania? @Sigmar, @AEn?

Wlasnie sie zastanawiam :P

Chetnie bym pogral ,stare dobre czasy kiedy...

Edit :

Pytanko tylko czemu Antica? 900 ludzi Online ,moze być ciężko o jakiegos dobrego spota przy takiej populacji chociaz z jednej strony przynajmniej serwer nie bedzie swiecil pustkami

Wszystkie inne światy na ktorych jest w miare populacja to serwery PVE. Aktualnei zaludnione serwery PVP jak Estela czy Peloria lub Vunira ktore sa w europie sa nowymi światami. A wiadomo jak to bywa z nowymi światami w tibii. Hype, hype, hype a potem świecą pustkami. Antica jest serwerem ktoremu "raczej" to nie grozi i gameplay będzie tam cały czas zadowalający. Więc jest to chyba sensowny wybór. A co do spotow, czy nie był to zawsze pewien smaczek w Tibii? :)

Wszystkie inne światy na ktorych jest w miare populacja to serwery PVE. Aktualnei zaludnione serwery PVP jak Estela czy Peloria lub Vunira ktore sa w europie sa nowymi światami. A wiadomo jak to bywa z nowymi światami w tibii. Hype, hype, hype a potem świecą pustkami. Antica jest serwerem ktoremu "raczej" to nie grozi i gameplay będzie tam cały czas zadowalający.  Więc jest to chyba sensowny wybór. A co do spotow, czy nie był to zawsze pewien smaczek w Tibii? 

Fakt ,w sumie tutaj masz spora racje.

Antica trzyma sie juz bardzo dlugo i populacja jest tam na wysokim poziomie.

W takim wypadku, trzeba by jakis TS ogarnac i mniej wiecej sie zgadac na jakiegos hunta czy cos w tym stylu.

Ja jeszcze przemysle sprawe i w miedzy czasie wyjde z rooka :D

Ja dopiero jutro bede miał czas a poza tym przenosze 130 ED na Antice (Mialem zrobic to juz dawno temu), wiec pomoge jak co :) do tego czasu fajnie jakby Biess ogarnął Discord czy cos i zalozyc gildie :)

Dzisiaj Discord będzie ogarnięty ;) jak go już przygotuje napisze wam o tym ;) Podajcie tylko swoje nicki w grze aby dodać di vip list Was ;)

Jukatoo - Bedzie dostepny po jutrzejszym server save, bo transferowany.

Ok Discord Zrobiony ;) Każdy kto będzie chciał linka zapraszającego pisać do mnie tutaj lub w grze ;)

Nowy członek aby korzystać z discorda będzie potrzebował nadanej prze ze mnie rangi bądź poprzez vice liderów ;)

Link uprawnia do jednorazowego członkostwa które mija po wylogowaniu z programu jeżeli nie zastała nadana ranga.

I jak tam Nie ma chętnych dalej ? :D