Zakładka "Gry MOBA"

Siemka. Chcialbym zaproponowac zakladke "Gry MOBA" na głównej stronie mmorpg.org.pl. Dlaczego chce aby to było? Ponieważ jest troszke gier wlasnie typu moba, a nie zawsze jest dodawany. A do gier 3d jest LoL (League of Legends) tylko ze on tam za bardzo nie pasuje. Chodzi mi o to ze tam nie masz wlasniej postaci i ja rozwijasz tylko grasz czym ci przypadnie do gustu. Prosze o rozpatrzenie tego pomysłu.

Dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam

pomysł w sumie dobry, ale w takim razie portal powinien robić zakładki non stop wg trendów w grach, czyli powinni szykować od razu zakładkę gier z zombi etc ^ ^

Pomysł na zakładkę MOBA jest bardzo dobry, szczególnie że gier tego typu wychodzi coraz więcej, a ze względu na ich specyficzny typ rozgrywki trochę trudno wpasować je do aktualnie istniejących zakładek.

Osobiście poza zakładką MOBA dodałbym jeszcze zakładkę "Gry karciane". Coraz więcej karcianek pojawia się na rynku gier MMO, a ze względu na ich specyfikę trudno dopasować je do aktualnie istniejących na stronie zakładek.

Bo w sumie lubie gry moba ale nie moge zadnej znalezc bo nie ma do tego zakladki a by byla bardzo przydatna

Dobry pomysł. Nie wiem ile dokładnie mamy opisów w bazie danych, ale ten gatunek i tak powinien być oddzielony.

tak jest, jestem za nawet me serce teraz raduje, z tego :D. Dobrze, że ten dział nie jest tak pomijany, może dzięki temu, zmienią zdanie o tym gatunku.

Widze ze bardzo duzo osob jest za. To fajnie :)

+

przekażę pomysł do odpowiedniej osoby, jestem pewien, że bardzo szybko zobaczycie taką zakładkę:)

A bede wspomniany w opisie pomysłu?? :D nie no zartuje ;p

Przydałoby się.

Siemka. Chcialbym zaproponowac zakladke "Gry MOBA" na głównej stronie mmorpg.org.pl. Dlaczego chce aby to było? Ponieważ jest troszke gier wlasnie typu moba, a nie zawsze jest dodawany. A do gier 3d jest LoL (League of Legends) tylko ze on tam za bardzo nie pasuje. Chodzi mi o to ze tam nie masz wlasniej postaci i ja rozwijasz tylko grasz czym ci przypadnie do gustu. Prosze o rozpatrzenie tego pomysłu.

Dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam