Ama czy mozesz przyblizyc w takim razie charakter tych 4sekcji/gildi?Po co az 4?
Jakie macie life skile ,pszydalo by sie to w opisie poscie rekrutacyjnym btw
Dxieki za odpowiedz i pozdro
Ama czy mozesz przyblizyc w takim razie charakter tych 4sekcji/gildi?Po co az 4?
Jakie macie life skile ,pszydalo by sie to w opisie poscie rekrutacyjnym btw
Dxieki za odpowiedz i pozdro
Ama czy mozesz przyblizyc w takim razie charakter tych 4sekcji/gildi?Po co az 4? Jakie macie life skile ,pszydalo by sie to w opisie poscie rekrutacyjnym btw Dxieki za odpowiedz i pozdro
Witaj, wszystko na forum u nas masz opisane niemal.
Aczkolwiek BDO jest gra która nie jest przystosowana do dużych gildii, stąd też maksymalnie można mieć 100 graczy
To też Zakon to tak zwane cztery pod gildie, nazywam je sekcjami, w nich panują ciągłe roszady, tak aby każdy znalazł coś dla siebie.
I tak:
Sekcja 1: jest nastawiona na pure PvP i walkę o nody gdzie jest wymagana frekwencja, jak i 59 lvl ( niebawem 60) oraz gear na poziomie 200AP+ ( life skille 2 gathering i fishing )
Sekcja 2: jest nastawiona również na PvP lecz na mniejszą skalę i tylko od czasu do czasu odbywają się tam Nody, wymogi to 58 lvl, brak wymaganej frekfencji ( nie mam pojęcia z life skillami )
Sekcja 3: to starsza akademia, dla graczy potrzebujących odpoczynku od ciągłych walk i wojen ( docelowo chyba są tam rozwijane life skille)
Sekcja 4: to młodsza akademia, dla świeżaków co uczą się grać i lvlują, tak samo docelowo life skille
Tak jak pisałem panuje rotacja, gdyż doskonale rozumiem że są momenty wypalenia, czy natłok spraw realnych nie pozwala na aktywną grę, więc każdy znajdzie coś dla siebie
zapraszam na www.zakon7.enjin.com , po więcej informacji
Na TS siedzimy wspólnie razem, nie ma podziałów, a młodzi szybciej nabywają doświadczenie od starszych graczy.
Pozdrawiam serdecznie
Ama
Sekcja 1: jest nastawiona na pure PvP i walkę o nody gdzie jest wymagana frekwencja, jak i 59 lvl ( niebawem 60) oraz gear na poziomie 200AP+ ( life skille 2 gathering i fishing ) Sekcja 2: jest nastawiona również na PvP lecz na mniejszą skalę i tylko od czasu do czasu odbywają się tam Nody, wymogi to 58 lvl, brak wymaganej frekfencji ( nie mam pojęcia z life skillami ) Sekcja 3: to starsza akademia, dla graczy potrzebujących odpoczynku od ciągłych walk i wojen ( docelowo chyba są tam rozwijane life skille) Sekcja 4: to młodsza akademia, dla świeżaków co uczą się grać i lvlują, tak samo docelowo life skille
Kurde aż miałem coś napisać i pokazać.... ale mi się odechciało... Ta wasza sekcja 1... ehhh
Bawimy się w najlepszego.
Niecały tydzień temu zorganizowałem pierwszy turniej Zakonu VII, zapraszam do ogladania
( filmik zmontowany przez Dracily ) https://www.youtube.com/watch?v=ZUlRb4DfNfc
Jakieś wymagania są żeby się dostać?
więcej info masz na forum
Pozdrawiam ekipe z 3 sekcji pve spoko ekipa
Właśnie chcę się zarejstrować do waszej gildli ale na stronie nie ma nowych klas a gram dark kinghtem więc co mam zrobić.
Właśnie chcę się zarejstrować do waszej gildli ale na stronie nie ma nowych klas a gram dark kinghtem więc co mam zrobić.
Są klasy A przynajmniej u mnie(DK), na stronie nie musisz być zarejestrowany, ważne byś wszedł na ts i przeszedł rekrutację
Czyli by dołączyć do zakonu wystarczy wejść na ts bez żadnych innych rzeczy typu rejestracja na forum itp?
Jak tak to fajnie Byłbym chętny bo właśnie od premiery na steam zacząłem swoją przygodę i jestem totalnie zielony a co jak co gra już mnie pochłonęła całkowicie ^^
Ale to już w piątek, teraz mnie nie będzie
Dobra już ogarnąłem temat przeszedłem rejestracje i rekrutacje jestem w gildi.
Z góry zaznaczam, że post może być śmieszny a właściwie chyba taki jest
Ogólnie miałem to olać ale skoro zobaczyłem temat z rekrutacją to może warto się zapytać o co chodzi w tym przypadku
Za namową znajomego z gry wszedłem na ts'a
Dołączyła jakaś osoba z nickiem "PaniSmrodek" (cóż nick chyba zobowiązuje)
Przez pierwsze 15 minut opowiadał, że Zakon jest najlepszą gildia w PL i EU
Przez drugie 15 minut opowiadał, że w każdej poprzedniej polskiej gildii miał masę problemów i konfliktów z ludźmi (ciekawe czemu ? PS: pytanie retoryczne )
Przez trzecie 15 minut opowiadał, że w gildii są sami dorośli ludzie z szacunkiem itp itd
Następnie zadałem jedno pytanie i mnie zwyzywał i tutaj pojawia się pytanie gdzie się podziało "dorośli ludzie, szacunek i inne?"
PS nie jestem z konkurencyjnej gildii, kupiłem grę przy premierze steam więc dopiero zaczynam
Tak twoja rekrutacja została odrzucona z racji tego że w Zakonie mamy zasady jak i wysoką średnią wiekową,a ty po prostu beczenie pyskowałeś na rekrutacji mając całkowicie "gdzieś" czy dostaniesz zaproszenie czy nie,
więc synu nie wylewaj żali tylko przyjmij z pokorą odmowę.
PS:nikt cie nie zwyzywał po prostu grzecznie zostałeś poinformowany o tym że nie przechodzisz rekrutacji twój kolega ją przeszedł bo zachowywał się dojrzale.
A ja mam jedno zasadnicze pytanie...
Czemu dalej siedzicie na TS'ie a nie na Discordzie skoro i tak 60% waszych zakonników ma odpalony bossalert na discordzie??
Tak twoja rekrutacja została odrzucona z racji tego że w Zakonie mamy zasady jak i wysoką średnią wiekową,a ty po prostu beczenie pyskowałeś na rekrutacji mając całkowicie "gdzieś" czy dostaniesz zaproszenie czy nie, więc synu nie wylewaj żali tylko przyjmij z pokorą odmowę. PS:nikt cie nie zwyzywał po prostu grzecznie zostałeś poinformowany o tym że nie przechodzisz rekrutacji twój kolega ją przeszedł bo zachowywał się dojrzale.
uwaga wszystkie słowa które wypowiedziałem
"no powiedzmy" "tak" "czy nagrywasz rozmowę"
tak to wszystko, jeżeli ktoś tu widzi pyskowanie cóż w takim wypadku nie wiem co odpowiedzieć, nie wspominając, że to ty pyskowałeś i nawet w odpowiedzi to pokazujesz, nawet kłamiesz, że nie wyzywałeś mnie
i właściwie sam mogłem to nagrywać, żeby pokazać te twoje 30 minut "mówienia o szacunku, dorosłości itp"
zachowałeś się jak zwykły dzieciak, prostak, cwaniak i cham zaczynając mnie wyzywać dlatego nawet nie odpowiedziałem na to bo nie było warto tracić na ciebie czasu
pokazałeś swoją gildię z najgorszej strony zaczynając oczywiście od przechwałek
nic dziwnego, że tak wiele miałeś konfliktów w poprzednich gildiach
PS: nie chciałem dołączać a ty już mnie o tym przekonałeś, że to była słuszna decyzja "PaniSmrodek" rozumiem, że uwielbiasz robić syf/smród co opowiadałeś przez 15 minut
PS: po ponownej rozmowie na ts żeby wyjaśnić sprawę dlaczego tak owa osoba postępuję usłyszałem kolejne teksty typu "masz przykre życie" "dzieciaku" i właściwie ciągle głupie teksty po czym usłyszałem, że wcale mnie nie wyzywał (logika ?), naprawdę nie da się z tą osobą rozmawiać i nie rozumiem jej zachowania
http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/135122-do-polskich-graczy/&page=8
cóż można sobie poczytać konflikty "PaniSmrodek"
PS2: czytając tamten temat na oficjalnym forum okazuje się, że "PaniSmrodek" nazywa "Dzieciakiem" każdego z kim rozmawia to już mnie totalnie uświadamia, że nie jest warty mojego czasu który przeznaczyłem na to aby zażegnać konfilkt
"i tak nie chciałem dołączać" Więc po co przyszedłeś na rekrutację?
już odpowiedziałem na to pytanie kilka razy, jestem nowym graczem, kupiłem BDO przy premierze STEAM, widziałem sporo razy jak się reklamowaliście na czacie, że gildia z dorosłymi osobami, pomocna z otwartą rekrutacją i bez żadnych wymagań, nikt wam nie mówi co robić, znajomy z gry również mi napisał aby może dołączyć, to wszedłem i po prostu słuchałem ale twoje zachowanie całkowicie mnie od tego pomysłu zniechęciło
uwaga wszystkie słowa które wypowiedziałem "no powiedzmy" "tak" "czy nagrywasz rozmowę" tak to wszystko, jeżeli ktoś tu widzi pyskowanie cóż w takim wypadku nie wiem co odpowiedzieć, nie wspominając, że to ty pyskowałeś i nawet w odpowiedzi to pokazujesz, nawet kłamiesz, że nie wyzywałeś mnie i właściwie sam mogłem to nagrywać, żeby pokazać te twoje 30 minut "mówienia o szacunku, dorosłości itp" zachowałeś się jak zwykły dzieciak, prostak, cwaniak i cham zaczynając mnie wyzywać dlatego nawet nie odpowiedziałem na to bo nie było warto tracić na ciebie czasu pokazałeś swoją gildię z najgorszej strony zaczynając oczywiście od przechwałek nic dziwnego, że tak wiele miałeś konfliktów w poprzednich gildiach PS: nie chciałem dołączać a ty już mnie o tym przekonałeś, że to była słuszna decyzja "PaniSmrodek" rozumiem, że uwielbiasz robić syf/smród co opowiadałeś przez 15 minut PS: po ponownej rozmowie na ts żeby wyjaśnić sprawę dlaczego tak owa osoba postępuję usłyszałem kolejne teksty typu "masz przykre życie" "dzieciaku" i właściwie ciągle głupie teksty po czym usłyszałem, że wcale mnie nie wyzywał (logika ?), naprawdę nie da się z tą osobą rozmawiać i nie rozumiem jej zachowania
"i tak nie chciałem dołączać" Więc po co przyszedłeś na rekrutację? No nic czasem takie osoby się zdarzają na rekrutacjach i po to są oficerowie rekrutacyjni aby przypadkowo ktoś taki nie "wlał" nam się do środka Zapraszamy do ZakonuVII miłe sympatyczne nie konfliktowe stabilne emocjonalnie osoby. Pozdrawiam http://zakon7.pl/
PS:Więc na przyszłość jak przychodzisz do kogoś w "gości" nie zachowuj się jak pyskaty gbur.
jak ktos kto jest liderem gildii "szczycacej" sie dojrzaloscia ma jednoczesnie nicka "PaniSmrodek". rly?
a tak apropo:
A czego oczekuejsz po czlowieku ktory zostal wywalony z 3 gildi ( bez powodu to sie nie stalo ) . Ba nawet po wyrzuceniu z jednej pozniej jak dziecko zaczal "polowac" na bylych gildioiczow ... wiecie taka zemsta sebixa chyba A ze w koncu juz praktycznie w kazdej gildi mial spalone mosty nie mial wyjscia i razme z bratem zalozyli swoja masowke.Tak bylo kiedys myslale ze skoro zebral tyle ludu to moze dojrzal ale jak widac nic sie nie zmienilo. Ciagle zadufany w swoim swiecie wlasnej zajebis..
zebranie pierdyliona ludzi to nic nadzwyczajnego, nie masz wymagań prócz tego by wysłuchali Twojego monologu to ludzie sami idą w takie miejsce.. znajdą sobie pojedyncze osoby, porobią się jakieś grupki pograją nabiorą doświadczenia i pójdą w świat, szczególnie jeśli gildia nie ma do zaoferowania rozwiniętego pvp.
Masowa gildia to zawsze zbieranina pierdyliona ludzi, którzy się w ogóle nie znają, wyjście z gildii kilku osób nie robi na nikim wrażenia, bo i tak nie wiedzą kto to w ogóle był. Mając 4 gildii to co tydzień powinien być rush ma zamek... :] ale widząc filmiki z wojen to jedyna opcja wygranej to "single diki" u przeciwnika
Cóż jest to to moje pierwsze mmorpg (nie licząc dekarona ale to już dawno było) w którym spędziłem więcej niż kilka godzin i pierwszy kontakt z gildiami, po prostu wydaje mi się, że jako osoba nowa popełniłem błąd nie robiąc "researchu" przed dołączeniem, w rozmowie na ts w której chciałem zakończyć możliwe nieporozumienie (oczywiście nie jest to zwykłe nieporozumienie a po prostu totalne chamstwo, cebulactwo i buractwo ze strony "PaniSmrodek") przez 30 minut co minutę "PaniSmrodek" wyjeżdżał z co raz to nowym tekstem rodem z gimbazjum (może nowa nazwa dla Zakonu ?)
Z tego co zauważyłem człowiek ten jest totalnie toksyczny i zapatrzony w swoją gildię gdzie o sobie ciągle mówił "jako oficer" i bierze to jako sprawę życia i śmierci, masz inne zdanie ? prawdopodobnie zaraz będzie konflikt
Co ciekawe gdy zapytałem o jego wiek nie chciał odpowiedzieć, w nocy na ts'ie mówi jakby szeptem (rodzice nie pozwalają grać ?)