todomedax
Boli go to że jego rekrutacja została odrzucona a jego kolegi nie.
Gdybyś przyszedł na Tsa powiedział "sluchaj stary dobra byłem trochę grubiański pogadajmy jeszcze raz " to ty wpadłeś o 1 00 w nocy drugi raz z nickiem "PAniSmrodek Zapraszam"
a gdy wszedłem na kanał zacząłeś przeklinać i odstawiać niesamowity cyrk,głos miałeś tak roztrzęsiony że się bałem aby ci pikawa nie siadła 10 minut starałem cię uspokoić.Gdy to się udało w czasie rozmowy znów zaczynałeś się nakręcać wyzywając i ciągle przeklinając.Jeżeli aż tak cie to boli i nie potrafisz poradzić se z odrzuceniem i tego że ktoś cię nie chce, to oznacza że masz problemy psychiczne z samym sobą... a właśnie po to jest kadra oficerska by działać jak FILTER i takich "Jasiów" odizolować od normalnego społeczeństwa,tym co wypisujesz dajesz IDEALNY przykład swej choroby psychicznej.Zamiast odstawiać "pajacerkę" wystarczyło wejść na TSa i po prostu powiedzieć "słuchaj, nie przyjeliście mnie ale czy mogę zostać na tsie bo mój kolega tu gra" odpowiedział bym "JAK NAJBARDZIEJ" po czym uzyskał byś status VIP-a.
Są to upoważnienia dla "kolegów " naszych Zakonników,w gildi byś nie był ,lecz swobodnie mógłbyś z nami przesiadywać na TSie.
Lecz ty nie,wolisz zgrywać niestabilnego emocjonalnie sfrustrowanego psychopatę tak wiec ŻEGNAM!!!.
chyba sobie żartujesz
ja zacząłem przeklinać? to bardzo ciekawe bo zanim w ogóle coś powiedziałem ty wypowiedziałeś już masę gimbazjalnych tekstów w moją stronę zaczynając o życiu, chorobach i innych rzeczach jedyne na rodzinę nie wjechałeś (aż jestem zaskoczony, że tego nie robisz)
10 minut uspakajać ? ja ciebie 20 próbowałem uspokoić i zrozumieć czemu wyzywasz
przeklinanie ? ani razu nie padło z moich ust żadne przekleństwo - kłamiesz po raz kolejny
jesteś chory psychicznie i wszystkich wyzywasz
w ogóle cały ten twój post jest atakiem na moją osobę co pokazuje, że nawet nie chcesz rozwiązać konfliktu co ja chciałem wchodząc na ts;a i pytając czemu się tak zachowujesz i co również daje obraz jak wygląda ta gildia - masa nolifów dla któych gildia jest najważniejsza w życiu a każdego innego trzeba wyzywać
kolejny raz odpowiadam nie chciałem dołączyć do gildii co już odpowiedziałem dziesiątki razy, TO JA ZDECYDOWAŁEM NIE DOŁĄCZAĆ DO GILDII KTÓRĄ REPREZENTUJESZ PO CYRKU JAKI ODSTAWIASZ
i po raz kolejny ten twój głosik na ts'ie ? ile ty masz lat, że zaczynasz rozmowę od "dzieciaku" za każdym razem, bo głosik masz taki jakby rodzice nie pozwalali grać w nocy