Zakon VII rekrutuje

Jak na razie widac "shit" post od innej zazdrosnej gildii.Panowie zadbajcie o wizerunek "swoich" gildii ,nie podoba sie zakon,trudno .Ale co im trzeba przyznac maja zadowolonych graczy i ludzi ktorzy to prowodza,zywy ts.Sa pomocni nikomu nie pszeszkadzaja wiec po co ten "hejt" zazdrosc ,po prostu.

"Todomex "szkoda mi Cie po prostu tak po ludzku pszestan tracic czas na alt kontach,skad to wiem bo dales linka do starego nie uzywanego forum od kilku miesiecy,wiec tyle z nowego gracza na steam..

Dredzik jak czutam twoje posty to jak normalnie mialem cie za ogarnietego,to teraz chyba masz zatwardzenie tak ci dupe zciska z zazdrosci? Odpusc wyluzuj chlopie.Jak ci sie nie podoba zakon to po prostu ignoruj.Zajmij sie gra bo po prostu az zal mi oczy zciska na twoj hejt.

Smrodek nie karm trolli one same umieraja taka rada.

Powodzonka panowie w Zakon 7 ,mnie tam sie z wami gralo fajnie.

uwaga wszystkie słowa które wypowiedziałem 

"no powiedzmy" "tak" "czy nagrywasz rozmowę" 

tak to wszystko, jeżeli ktoś tu widzi pyskowanie cóż w takim wypadku nie wiem co odpowiedzieć, nie wspominając, że to ty pyskowałeś i nawet w odpowiedzi to pokazujesz, nawet kłamiesz, że nie wyzywałeś mnie

i właściwie sam mogłem to nagrywać, żeby pokazać te twoje 30 minut "mówienia o szacunku, dorosłości itp"

zachowałeś się jak zwykły dzieciak, prostak, cwaniak i cham zaczynając mnie wyzywać dlatego nawet nie odpowiedziałem na to bo nie było warto tracić na ciebie czasu

pokazałeś swoją gildię z najgorszej strony zaczynając oczywiście od przechwałek

nic dziwnego, że tak wiele miałeś konfliktów w poprzednich gildiach

PS: nie chciałem dołączać a ty już mnie o tym przekonałeś, że to była słuszna decyzja "PaniSmrodek"  rozumiem, że uwielbiasz robić syf/smród co opowiadałeś przez 15 minut

PS: po ponownej rozmowie na ts żeby wyjaśnić sprawę dlaczego tak owa osoba postępuję usłyszałem kolejne teksty typu "masz przykre życie" "dzieciaku" i właściwie ciągle głupie teksty  po czym usłyszałem, że wcale mnie nie wyzywał (logika ?), naprawdę nie da się z tą osobą rozmawiać i nie rozumiem jej zachowania

http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/135122-do-polskich-graczy/&page=8

cóż można sobie poczytać konflikty "PaniSmrodek"

PS2: czytając tamten temat na oficjalnym forum okazuje się, że  "PaniSmrodek" nazywa "Dzieciakiem" każdego z kim rozmawia to już mnie totalnie uświadamia, że nie jest warty mojego czasu który przeznaczyłem na to aby zażegnać konfilkt

już odpowiedziałem na to pytanie kilka razy, jestem nowym graczem, kupiłem BDO przy premierze STEAM, widziałem sporo razy jak się reklamowaliście na czacie, że gildia z dorosłymi osobami, pomocna z otwartą rekrutacją i bez żadnych wymagań, nikt wam nie mówi co robić, znajomy z gry również mi napisał aby może dołączyć, to wszedłem i po prostu słuchałem ale twoje zachowanie całkowicie mnie od tego pomysłu zniechęciło 

Klamiesz chopie w zywe oczy,link dales do forum nie uzywanego kilka miesiecy .Wiec co do " nowego" steamowego gracza widze shit post od zazdrosnej gilldi

Nie trac czasu na alt kontach i ogarnij swoja gildie taka rada.

Klamiesz chopie w zywe oczy,link dales do  forum nie uzywanego kilka miesiecy .Wiec co do " nowego" steamowego gracza widze shit post od zazdrosnej gilldi

Nie trac czasu na alt kontach i ogarnij swoja gildie taka rada.

w tym momencie kłamiesz to ty razem z "PaniSmrodek" i sobie nie życzę takich odzywek w moją stronę co już jasno przekazałem tamtemu jeżeli tego nie rozumiecie to nic dziwnego, że jesteście znani z konfliktów i bycia toksycznymi

wpisz PaniSmrodek BlackDesert w google pierwszy wynik (załączony obrazek)

drugi obrazek data zakupu na steam

tak więc twoje 2 posty to całkowite pudło a prawdopodobnie celowe kłamstwa

temat nie jest związany z jakąkolwiek gildia a jedynie z waszą i pytaniem czemu "PaniSmrodek" wyzywa/zarzuca gimbazyjnymi tekstami na prawo i lewo

Untitled2.png

Untitled.png

w tym momencie kłamiesz to ty razem z "PaniSmrodek" i sobie nie życzę takich odzywek  w moją stronę co już jasno przekazałem tamtemu jeżeli tego nie rozumiecie to nic dziwnego, że jesteście znani z konfliktów i bycia toksycznymi

wpisz PaniSmrodek BlackDesert w google pierwszy wynik (załączony obrazek)

drugi obrazek data zakupu na steam 

tak więc twoje 2 posty to całkowite pudło a prawdopodobnie celowe kłamstwa

temat nie jest związany z jakąkolwiek gildia a jedynie z waszą i pytaniem czemu "PaniSmrodek" wyzywa/zarzuca gimbazyjnymi tekstami na prawo i lewo

Co ty sobie chlopczyku rzyczysz to naprawde nie ma sensu nawet komentowac.W skrucie nie sensu z toba dyskutowac,antyreklama nie jest dobra rzrcza zajmij sie swoim main charakterem i miej na tyle godnosci aby odejsc w pokoju.Czemu gracze lgna do zakonu a nie do was to inne pytanie,zachowaj odpowiedz dla swojej gildi czemu..bo po prostu jestes malym trolem ;)

Pokoj i nastenym razem uzyj chociaz main account trolu

todomedax

Boli go to że jego rekrutacja została odrzucona a jego kolegi nie.

Gdybyś przyszedł na Tsa powiedział "sluchaj stary dobra byłem trochę grubiański pogadajmy jeszcze raz " to ty wpadłeś o 1 00 w nocy drugi raz z nickiem "PAniSmrodek Zapraszam"

a gdy wszedłem na kanał zacząłeś przeklinać i odstawiać niesamowity cyrk,głos miałeś tak roztrzęsiony że się bałem aby ci pikawa nie siadła :) 10 minut starałem cię uspokoić.Gdy to się udało w czasie rozmowy znów zaczynałeś się nakręcać wyzywając i ciągle przeklinając.Jeżeli aż tak cie to boli i nie potrafisz poradzić se z odrzuceniem i tego że ktoś cię nie chce, to oznacza że masz problemy psychiczne z samym sobą... a właśnie po to jest kadra oficerska by działać jak FILTER i takich "Jasiów" odizolować od normalnego społeczeństwa,tym co wypisujesz dajesz IDEALNY przykład swej choroby psychicznej.Zamiast odstawiać "pajacerkę" wystarczyło wejść na TSa i po prostu powiedzieć "słuchaj, nie przyjeliście mnie ale czy mogę zostać na tsie bo mój kolega tu gra" odpowiedział bym "JAK NAJBARDZIEJ" po czym uzyskał byś status VIP-a.

Są to upoważnienia dla "kolegów " naszych Zakonników,w gildi byś nie był ,lecz swobodnie mógłbyś z nami przesiadywać na TSie.

Lecz ty nie,wolisz zgrywać niestabilnego emocjonalnie sfrustrowanego psychopatę tak wiec ŻEGNAM!!!.

todomedax

Boli go to że jego rekrutacja została odrzucona a jego kolegi nie.

Gdybyś przyszedł na Tsa powiedział "sluchaj stary dobra byłem trochę grubiański pogadajmy jeszcze raz " to ty wpadłeś  o 1 00 w nocy drugi raz z nickiem "PAniSmrodek Zapraszam"

a gdy wszedłem na kanał zacząłeś przeklinać i odstawiać niesamowity cyrk,głos miałeś tak roztrzęsiony że się bałem aby ci pikawa nie siadła   10 minut  starałem cię uspokoić.Gdy to się udało w czasie rozmowy znów zaczynałeś się nakręcać wyzywając i ciągle przeklinając.Jeżeli aż tak cie to boli i nie potrafisz poradzić se z odrzuceniem i tego że ktoś cię nie chce, to oznacza że masz problemy psychiczne z samym sobą... a właśnie po to jest kadra oficerska by działać jak FILTER i takich "Jasiów" odizolować od normalnego społeczeństwa,tym co wypisujesz dajesz IDEALNY przykład swej choroby psychicznej.Zamiast odstawiać "pajacerkę" wystarczyło wejść na TSa i po prostu powiedzieć "słuchaj, nie przyjeliście mnie ale czy mogę zostać na tsie bo mój kolega tu gra" odpowiedział bym "JAK NAJBARDZIEJ" po czym uzyskał byś status VIP-a.

Są to upoważnienia dla "kolegów " naszych Zakonników,w gildi byś nie był ,lecz swobodnie mógłbyś z nami przesiadywać na TSie.

Lecz ty nie,wolisz zgrywać niestabilnego emocjonalnie sfrustrowanego psychopatę tak wiec ŻEGNAM!!!.

chyba sobie żartujesz

ja zacząłem przeklinać? to bardzo ciekawe bo zanim w ogóle coś powiedziałem ty wypowiedziałeś już masę gimbazjalnych tekstów w moją stronę zaczynając o życiu, chorobach i innych rzeczach jedyne na rodzinę nie wjechałeś (aż jestem zaskoczony, że tego nie robisz)

10 minut uspakajać ? ja ciebie 20 próbowałem uspokoić i zrozumieć czemu wyzywasz

przeklinanie ? ani razu nie padło z moich ust żadne przekleństwo - kłamiesz po raz kolejny

jesteś chory psychicznie i wszystkich wyzywasz

w ogóle cały ten twój post jest atakiem na moją osobę co pokazuje, że nawet nie chcesz rozwiązać konfliktu co ja chciałem wchodząc na ts;a i pytając czemu się tak zachowujesz i co również daje obraz jak wygląda ta gildia - masa nolifów dla któych gildia jest najważniejsza w życiu a każdego innego trzeba wyzywać

kolejny raz odpowiadam nie chciałem dołączyć do gildii co już odpowiedziałem dziesiątki razy, TO JA ZDECYDOWAŁEM NIE DOŁĄCZAĆ DO GILDII KTÓRĄ REPREZENTUJESZ PO CYRKU JAKI ODSTAWIASZ

i po raz kolejny ten twój głosik na ts'ie ? ile ty masz lat, że zaczynasz rozmowę od "dzieciaku" za każdym razem, bo głosik masz taki jakby rodzice nie pozwalali grać w nocy

O losie :) Dobra kończę te jałową dyskusję z tobą bo po prostu nie mam czasu użerać się z trollami powodzenia w BDO i na przyszłość nie zakrzywiaj rzeczywistości bo okręcanie wszystkiego na swa stronę bez obiektywnej oceny daleko cię nie zaprowadzi Powodzenia przyjacielu PaniSmrodek.

:) pozdrowienia dla sekcji 3

pytanko, do kogo się zwrócić w sprawie rekrutacji?

Masz linki na 1 poscie

Dostales?

Kurde, chciałem dołączyć przez chwilę ale jak zobaczyłem, że lider wdaje się w dyskusję z jakimś losowym tardem na forum to mi się odechciało. To nie mogą być poważni ludzie.

Kurde, chciałem dołączyć przez chwilę ale jak zobaczyłem, że lider wdaje się w dyskusję z jakimś losowym tardem na forum to mi się odechciało. To nie mogą być poważni ludzie.

Wejdź na ts'a i sam zobacz i się przekonaj :D

Hah jakie szybkie i trafne spostrzeżenie :D

Wejdź na ts'a i sam zobacz i się przekonaj 

A co z wypowiedziami Pierdka :D On musi przestać ćpać

A co z wypowiedziami Pierdka  On musi przestać ćpać 

Te domysły pozostawiam tobie. c;

Siemka. Przyjmujecie nowych w świecie BDO? Pomóc to wszystko ogarnąć itp?

Z MMORPG miałem już kontakt.

Z aktywnością u mnie nie ma problemów.

Siemka. Przyjmujecie nowych w świecie BDO? Pomóc to wszystko ogarnąć itp?

Z MMORPG miałem już kontakt.

Z aktywnością u mnie nie ma problemów.

Maja sekcji dla poczatkujacych graczy,wystarczy sie odezwac do jakiegos z oficerow online.Badz zobacz na 1 poscie link do strony rekrutacyjnej.Mnie sie z nimi fajnie gralo,I pewnie po wakacjach wruce

Smrodek zbiera 6 sekcje nie mam nic do tego ale wiem jak tam wygląda wielu graczy a klimat jeden ten sam masówki gdzie proszenie o cokolwiek gdy inni olewają się wzajemnie jeśli kogoś taki klimat odpowiada spok byłem wiem nie mam nic do pierdka lecz nie polecam jeśli moja opinia nie jest warta uwagi proszę się samemu przekonać pozdrawiam

Smrodek zbiera 6 sekcje nie mam nic do tego ale wiem jak tam wygląda wielu graczy a klimat jeden ten sam masówki gdzie proszenie o cokolwiek gdy inni olewają się wzajemnie jeśli kogoś taki klimat odpowiada spok byłem wiem nie mam nic do pierdka  lecz nie polecam jeśli moja opinia nie jest warta uwagi proszę się samemu przekonać pozdrawiam

Nope, opinia człowieka, który nie umie pisać jest słaba. W ogóle ciężko cokolwiek zrozumieć z tego bełkotu. Wiesz jak wygląda wielu graczy? Masz zdjęcia? To może wstawisz? Jaki klimat jest? Za ciepło czy za zimno a może często pada? "...jeśli kogoś taki klimat odpowiada" - moderatorze widzisz i nie grzmisz. Kurde, chociaż kropki byś wstawiał.

Nope, opinia człowieka, który nie umie pisać jest słaba. W ogóle ciężko cokolwiek zrozumieć z tego bełkotu. Wiesz jak wygląda wielu graczy? Masz zdjęcia? To może wstawisz? Jaki klimat jest? Za ciepło czy za zimno a może często pada? "...jeśli kogoś taki klimat odpowiada" - moderatorze widzisz i nie grzmisz. Kurde, chociaż kropki byś wstawiał. 

twoja opinia jest zbędna :)