Zakup DayZ Standalone

Siemanko, mysle czy zakupic gre DayZ Standalone. Modyfikacja do Army II wciagnela mnie na prawie rok.

Mam prosbe, czy ktos z was moglby mi opowiedzieć o oficjalnej wersji, podac plusy i minusy oraz odpowiedziec na moje kilka pytan?

-Duzo gra osob?

-Ile jest broni?

-Jak sytuacja z Cheaterami?

-Gra warta swojej ceny? (24 Euro)

-Tak

-Prawie wszystkie z moda

-Nie spotkałem aczkolwiek nie wykluczam

-Zależy dla kogo to duż jeśli tak to raczej w obecnej sytuacji niezbyt lepiej poczekać ponieważ mówili że cena nie wzrośnie (narazie) a gra będzie bardziej grywalna

-Tak-Prawie wszystkie z moda-Nie spotkałem aczkolwiek nie wykluczam-Zależy dla kogo to duż jeśli tak to raczej w obecnej sytuacji niezbyt lepiej poczekać ponieważ mówili że cena nie wzrośnie (narazie) a gra będzie bardziej grywalna

Prawie wszystkie z moda ? :D Broni jest mało póki co (SKS,M4,MOSSIN,BLAZE,SHOTGUN) w tym bronie "zapasowe" (FNX,MAGNUM). Mogłem zapomnieć o paru broniach.

-Tak-Prawie wszystkie z moda-Nie spotkałem aczkolwiek nie wykluczam-Zależy dla kogo to duż jeśli tak to raczej w obecnej sytuacji niezbyt lepiej poczekać ponieważ mówili że cena nie wzrośnie (narazie) a gra będzie bardziej grywalna

Widzę, że wypowiada się szpec który nigdy w DayZ SA nie grał^^

Ludzi gra bardzo dużo, broni póki co jest jest malutko, cziterów jest dość sporo a czy gra warta swojej ceny? Jak dla mnie na chwile obecną - NIE. Pozdrawiam

nigdy nie widziałem cziterów ...

nigdy nie widziałem cziterów ...

Bo nie musisz ich widzieć^^ Czit to nie tylko all kill i nuka jak w modzie ale np. ESP którego bezpośrednio zobaczyć nie dasz rady

Siemanko, mysle czy zakupic gre DayZ Standalone. Modyfikacja do Army II wciagnela mnie na prawie rok.

Mam prosbe, czy ktos z was moglby mi opowiedzieć o oficjalnej wersji, podac plusy i minusy oraz odpowiedziec na moje kilka pytan?

-Duzo gra osob?

-Ile jest broni?

-Jak sytuacja z Cheaterami?

-Gra warta swojej ceny? (24 Euro)