Zakup dodatku

Gdzie najlepiej jest kupić dodatek HoT i czy jak zaaplikuje go do darmowego konta to zejdą mi wszystkie ograniczenia?

Najlepiej od samej Areny Net. Tak, zejda ci wszelkie ograniczenia wiazace sie z kontem F2P.

Chyba, że zależy Ci na pudełku :D Wtedy w RTV Euro jest za 149zł. Tak, jeśli kupisz dodatek, cieszysz się pełnią gry i dodatkowo dostajesz jednego boosta do 80 lvl (możesz go użyć kiedy chcesz). Kupować kupować i jeszcze raz kupować bo gierka tego warta.

Dlaczego więc gra na stronie ANet kosztuje 45 euro, a w rtv 150 zł?

Dlaczego więc gra na stronie ANet kosztuje 45 euro, a w rtv 150 zł? 

Na stronie fabryki kluczy za 129 zł :)

Kup przez reflinka :)

http://www.fabrykakluczy.pl

Najtaniej jest kiedy ArenaNet robi 50% off u siebie na stronie. ^^

Tak to z fabryki wychodzi najtaniej (bo tylko kupujesz klucz), jednakże ja osobiście platformy nie lubię i wolę kupić gdzieś gdzie jest minimalnie drożej niż tam. ;d Jak tam zamówisz to musisz być przygotowany, że czas oczekiwania na wysłanie kodu będzie dłuższy niż jest to w założeniu.

To chyba zależy. Ja na fabryceklucz.pl miałem klucz zawsze po kilku sekundach. Raz mialem przypadek, że klucz wgle nie działał, ale udało sie rozwiązać.

Ja od ręki mam na fabryce dlatego polecam ;)

Ja czekałam ostatnio 15h+ a miało być do 1h, także cóż.. ^^

Gdzie najlepiej jest kupić dodatek HoT i czy jak zaaplikuje go do darmowego konta to zejdą mi wszystkie ograniczenia?