Witam!
Mam trochę pieniędzy i zamierzam się wybrać do sklepu po pudełko z grą ale naprawdę nie wiem jakie gry są godne uwagi. Proszę o pomoc. Rozważam także kupno BFBC2 . Czekam na propozycje
Witam!
Mam trochę pieniędzy i zamierzam się wybrać do sklepu po pudełko z grą ale naprawdę nie wiem jakie gry są godne uwagi. Proszę o pomoc. Rozważam także kupno BFBC2 . Czekam na propozycje
Nie lepiej poczekać na BF3? Będzie na pewno lepszym wyborem.
Ja osobiście mam odłożone pieniądze tylko na GW2.
Symulator Farmy, polecam. Albo symulator smieciarki, to rowniez wyborna gra.
Nom jazda na traktorze wymiata, zbieranie gnoju rękoma także. Polecam gorrrrrąco, nie pożałujesz. He, he, he... pozdrawiam Jacek Szczena.
Jakiego rodzaju gry szukasz?
FPS? Jeśli tak, to jaki? Nastawiony na dynamiczną oraz chaotyczną rozgrywkę, czy raczej szukasz taktycznej i mniej dynamicznej?
Jakieś MMO? A może MMORPG? Jeśli MMORPG to jakiego? Non Target? A może wolisz P&C? W ogóle szukasz gry ONLINE? Daj więcej informacji to może pomożemy .
staryyy...BFBC2 super gierka kup jak masz kasę najlepiej kup sobie samego keya za 30zł i zaoszczędzisz jakieś 60zł które możesz później wydać na nowego BF'a 3 :PP
Witam!