Witam!
Nie chcę tutaj pytać, czy warto kupić tą grę, bo o tym już zdecydowałem. Chcę natomiast dowiedzieć się jak kupić ESO. Nie rozumiem jak to jest z tymi dlc i innymi. Kupując wersję Tamriel Unlimited dostaję podstawkę i wszystkie dlc, czy jak? A jeżeli nie, to gdzie te dlc mogę potem zakupić?
Z tego co szukałem w sklepach, to najtaniej można kupić na g2a. Teraz tylko pojawia się pytanie, jaką wersję? Mam do kupienia:
- Tamriel Unlimited za ok 40 zł
- Tamriel Unlimited i Explorer Pack za ok 50 zł
- Tamriel Unlimited Imperial Edition za ok 70 zł
Może mi ktoś to łopatologicznie wytłumaczyć? Z góry dziękuje za pomoc.
Zakup gry
Podepnę się.
Tamriel Unlimited - podstawowa wersja gry.
Tamriel Unlimited i Explorer Pack - podstawowa wersja gry + możliwość grania w dowolnym "sojuszu" (bez tego przynależność do danego sojuszu będzie zależała od rasy postaci).
Tamriel Unlimited Imperial Edition - To samo co wyżej + możliwość grania rasą Imperialny.
Aha, czyli domyślnie nie ma Cesarskiego w podstawce? A to jak jeszcze wygląda sprawa z dlc?
Jest abonament dający dostęp do wszystkich dlc na określony czas lub możesz kupować pojedynczo na stałe.
Na stałe na głównej stronie za te korony?
Mozesz bardzije rozwinac wypowiedz ile kosztuej jedne dlc ? Ile pkt daje abo miesiecznie ? Ile kosztuej jeden dlc za pkt ? Ile jest dlc ^^
Za korony kupuje się dlc w "sklepie premium" w grze, ceny są różne od 1500 do 3000 koroon. Abonament daje ci dostęp do WSZYSTKICH dlc na określony czas (30-180dni) i 1500 koron miesięcznie. Obecnie jest 5 dlc. Możesz zobaczyć je na stronie gry http://www.elderscrollsonline.com/en-gb/home w zakładce dlc.
Dzieki wielkie OK czyli wychodzi na all DLC 11k pkt co daje okolo 8 miesiecy suba ( koszt suba i 3000 crown ten sam wiec lepiej miec suba ) . Czyli lacznie gra 40 zl + ( 8 X 35 zl ) = 320 zl . Nie tak zle jezlei ktos chce miec czoywiscie wszytski dlc na wlasnosc
jeżeli ktoś chce kupić tanio konto do eso +explorers pack zapraszam na pw
Chcę grać jako DPS, wybrałem Dark Elfa jako DK. Jeżeli robię go pod DPS'a to mogę iść w dual wield, czy w tarczę i miecz?
A z dodatkami nie było niekiedy promocji, że za połowe taniej czy coś takiego? Bo nie wiem czy dobrze pamiętam Także do dodatków można poczekać na promocje różne
Ale to jak potwierdzą stali gracze ;p
Możesz we wszystko Polecam tą stronkę http://alcasthq.com/
Jezu ludzie co z wami jest nie tak? Czy Deltia, Sypher i Alcast są guru jakimiś czy o co chodzi? Build się składa samemu, albo pyta innych ludzi o pomoc, a nie zrzyna od typów co mają wszystkie najważniejsze geary etc. Gdzie tu jest fun? Skoro niewielu osobom chce się nawet przeczytać co skill robi i oglądają youtuberów bez zastanowienia zamiast samemu pomyśleć.
@Sanrian dual wield i łuk polecam na PvE, a na PvP 2h i łuk lub 1h and shield.
Co do dodatków to raczej promocji prędko nie będzie jedyne obniżki są na korony czasami i tyle.
Jezu ludzie co z wami jest nie tak? Czy Deltia, Sypher i Alcast są guru jakimiś czy o co chodzi? Build się składa samemu, albo pyta innych ludzi o pomoc, a nie zrzyna od typów co mają wszystkie najważniejsze geary etc. Gdzie tu jest fun? Skoro niewielu osobom chce się nawet przeczytać co skill robi i oglądają youtuberów bez zastanowienia zamiast samemu pomyśleć. @Sanrian dual wield i łuk polecam na PvE, a na PvP 2h i łuk lub 1h and shield. Co do dodatków to raczej promocji prędko nie będzie jedyne obniżki są na korony czasami i tyle.
Narivalth to nie jest tak ze ktoś jest guru itp Na początku też składałem własny build. Taka prawda, że każdy robi praktycznie identyczny build... Przecież po co zmieniać to co jest dobre ? Rozkład skilli może być taki sam, lecz rotacja już inna
Zawsze warto podpatrzeć kogoś i kierować się tym w celu polepszenia swojego build'u. Wiesz ja najchętniej bym spamował bombardem i rapidem
Lecz wyścigi do "najlepszego dps" i wymaganych 20k + dps wymaga ode mnie patrzenia na kogoś build... Ja rozumiem, że można złożyć swój, lecz to nie jest osiągalne bez doświadczenia.
A żeby zdobyć doświadczenie trzeba próbować samemu i tak oto koło się zamyka Drodzy Państwo.
BTW wlasnie sciagam gre i szukam gildi ktos poleci ( jaki sojusz ) ?
A żeby zdobyć doświadczenie trzeba próbować samemu i tak oto koło się zamyka Drodzy Państwo.
Święte słowa Narivalth (^_^)
Lost Haven po stronie Ebonheart Pact, gramy i polecamy :>
Nie. Żeby zdobyć podstawy, które pozwalają na stworzenie buildu w jakiejkolwiek grze, trzeba wiedzieć jak działają skille, zarówno twoje jak i przeciwników. Jasne, wszystkiego na tym świecie da się nauczyć samemu. Pytanie tylko po co?
Nie. Żeby zdobyć podstawy, które pozwalają na stworzenie buildu w jakiejkolwiek grze, trzeba wiedzieć jak działają skille, zarówno twoje jak i przeciwników. Jasne, wszystkiego na tym świecie da się nauczyć samemu. Pytanie tylko po co?
By mieć więcej funu?
Circle of the Nine - Aldmerskie Dominium