Zakup gry

Witam, tak jak w temacie - jestem zainteresowany kupnem TESO, aczkolwiek mam parę pytań odnośnie wersji gry możliwych do nabycia.

1. Jak to dokładnie wygląda z różnicami pomiędzy samą podstawką a edycją gold?

2. Jak to jest z dodatkami, czy przy zakupie edycji gold, będę miał wszystkie dodatki na stałe?

3. Co dokładnie daje opcjonalny abonament?

4. Którą z aktualnie dostępnych wersji gry najbardziej opłaca się kupić, ewentualnie co do niej dokupić?

Proszę o wyrozumiałość co do (dla niektórych) banalnych pytań i proszę o pomoc. :)

1. Podstawka jak sama nazwa wskazuje zawiera tylko content bazowy, natomiast edycja gold daje Ci na stałe (od razu odpowiadam na drugie pytanie) 4 pierwsze dodatki (Edycja gold nie zawiera Shadow of the Hist, czyli dwóch dungeonów, które jakoś istotne nie są więc się nie przejmuj)

3. Daje 10% expa otrzymywanego w craftingu, poziomie postaci oraz drzewek skilli, dostęp do wszystkich dodatków na czas trwania abonamentu, 1500 Crown Pointów (waluty do wykorzystania w Item Shopie) za każdy miesiąc abonamentu oraz bardzo przyjazny zbieraczom oraz crafterom Craft Bag bez dna do którego upychają się wszystkie materiały crafterskie, przy tym Bagu również warto wspomnieć, że bez latania do banku można sobie na każdej postaci ów craftbag otworzyć, matsy wyciągnąć, bo jest on ogólnie na konto.

4. Do Edycji Gold zalecam stanowczo zakupić Explorer's Packa daje on możliwość wyboru dowolnej rasy w dowolnej frakcji co jest dość istotne jeśli chce się robić topowo zbudowaną postać. Opcjonalnie jeśli lubisz rasę Cesarskich możesz sobie dokupić Imperial Edition daje ona konia i możliwość grania rasą Cesarski, aczkolwiek nie jest to must have w przeciwieństwie do Explorer's Packa.

Na przyszłość warto poświęcić chwilę na przejrzenie innych tematów, bo te pytania pojawiły się już kilka jak nie kilkanaście razy tutaj na forum. Pozdrawiam. :)

Witam, tak jak w temacie - jestem zainteresowany kupnem TESO, aczkolwiek mam parę pytań odnośnie wersji gry możliwych do nabycia.

1. Jak to dokładnie wygląda z różnicami pomiędzy samą podstawką a edycją gold?

2. Jak to jest z dodatkami, czy przy zakupie edycji gold, będę miał wszystkie dodatki na stałe?

3. Co dokładnie daje opcjonalny abonament?

4. Którą z aktualnie dostępnych wersji gry najbardziej opłaca się kupić, ewentualnie co do niej dokupić?

Proszę o wyrozumiałość co do (dla niektórych) banalnych pytań i proszę o pomoc. :)