Zakup karty graficznej

Jestem wdzięczny za to że o tym wspomnialeś, bo prawda, nie sprawdziłem tego wcześniej wychodząc z założenia, że obudowa jest spora i wszystko będzie okej i tak na prawdę to bym tego nie sprawdził. Myślę, że temat został wyczerpany. Wszystkim bardzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam :)

Mój post to krytykowanie bezsensownego srania żarem jakie robisz. Gdy okazało się że ma słabą wentylację jestem pewny że zrezygnował by z modernizacji, na pewno nie był by na tyle sprytny aby nie zamykać obudowy.

Wymagania na stronie producenta są bardzo bezpieczne, wystarczy bez problemu zapewne potem wlazł tu i się śmiał, że jest idiotą, że tego nie sprawdził. Skoro w taki sposób masz tutaj pomagać, to wyjdź

Żałosne masz pomysły naprawdę żałosne.

@down

1.weszła by do starej obudowy, gdzie półki są wysoko, a tym bardziej do nowej, do mikro, mini itd jego stara karta by nie weszła litości....

2.gdyby jakimś cudem nie weszła to a)kupił nową b)zrobić miejsce \\chyba być filozofem nie trzeba

3.do tematu nic nie wniosły twoje 4 ostatnie wypowiedzi więc daruj sobie =)

4.ale przecież sam jesteś źródłem tego bezsensownego spamu

5. nabijanie postów jest żałosne

6. ale czy aby twoje 4 ostatnie wypowiedzi nie były bezcelowym nabijaniem postów ->? chipokryzja

7. zadajesz mi durne pytania i sugerujesz zamykać temat no fajnie, znaczy się były one retoryczne^^

8. Zgadam się z ostatnim: wątpliwości wszystkie rozwiane

Skoro prosi tutaj o pomoc, to znaczy, że może nie zdawać sobie sprawy z tego, że te radeony grzeją jak farelki, a Ty za to czepiasz się wszystkiego dookoła, tak samo jak w przypadku długości karty - autor sam przyznał, że radeon jest dużo większy od poprzedniej, a co gdyby się okazało, że jego obudowa nie ma wystarczająco dużo miejsca? Są obudowy, które nie mogą przyjąć nawet średniej wielkości kart, ale wybacz, Ty wiesz lepiej, ale szkoda chwalić się wiedzą, lepsza jest bezpodstawna krytyka, zupełnie jak nasza kochana polityka. Do tematu nic sensownego nie wniosłeś, idź posty nabijać gdzie indziej

Temat raczej do zamknięcia, bo wątpliwości wszystkie rozwiane, a teraz sam bezsensowny spam będzie

Witam serdecznie.

Moja karta graficzna doznała pewnego uszkodzenia, w serwisie "po próbie naprawy" koleś uznał, że jest nie do odzyskania. Tak więc zmuszony do kupna nowej karty graficznej, postanowiłem zajrzeć tutaj i zapytać.

Interesuje mnie karta w przedziale 500-700zł (do gier). Jako, iż wcześniej miałem GTX 460 Gainward, która mi się bardzo podobała. (działałem na niej przez 3,5lata). Przez co jestem skłonny dalej zainwestować w tą markę i zakupić GTX 660 i tu się pojawia kilka pytań:

1. Czy warto inwestować w tą kartę, cena-jakość itd. a może jednak jest inna karta w tym przedziale

cenowym, którą warto się zainteresować?

2. Czy ta karta w ogóle będzie kompatybilna z resztą podzespołów? Za bardzo się na tym nie znam.

3. Jaka jest różnica pomiędzy GTX 660 Asus, a Palit, Gainward

http://www.morele.net/search/ffinder/0/1/0/?q=GTX+660

Specyfikacje komputera:

- płyta główna GA-MA74GMT-S2

- procesor Athlon II X3 450

- zasilacz Tracer BeCool 520W