Zakup wirtualnej waluty

Witajcie, otóż mam pytanię do Was. (Bardzo przepraszma jeśli nie ten dział ale nie wiedziałem gdzie to wstawić. :D)

Otóż chciałbym kupić sobię RP w lolu, no ale właśnie, nie mogę zakupić poprzez psc, konta bankowego itp. Ale gdzieś przeczytałem, że można zakupić kod w internecie przez sms.

Otóż da się tak? Czy mogę zapłacić np. 20zł i dostać kod np. PSC lub uKash?

Proszę o porady.

polecam kupic 100 referali za 100zł, bedziesz mial okolo 16k rp i 30k ip

za sms można kupić rp w lolu :)

ta, ale jak widzę 520rp za 30zł gdzie za to z psc miałym 1200rp to wiesz... Dlatego szukam takiego rozwiązania

Nawet jezeli jest mozliwosc kupienia psc za sms to wyjdzie podobnie. PSC 20zl = sms z 50zl, cos takiego pewnie. Co do kupowania refferali to nie polecam brania duzej ilosci w na raz. Czesto banuja za to albo po prostu zabieraja te rp i ip.

Ja jestem za pomysłem kolegi Gary. Bardziej opłaca się nawet kupić 10 referali ponieważ zyskujesz około 6k PZ no i oczywiście RP. Całość mieści się w kwocie 30 zł. Możliwe iż nawet mniej. Na allegro można bez problemu zakupić. Ja czekałem jakoś 10h na wszystkie referale ;)

Przez sms zawsze wyjdzie drożej,bo operator sobie dolicza.

Dominatrix a powiedz, można kupić przez sms? A jak tak to gdzie najlepiej? Ktoś poleci?

Jedynie przez mopay za 12 zł = 375 RP Masz, czyli za 24 zł = 750 RP. To, i tak mało.

Tag wiem, swego czasu tak robiłem, lecz dalej wychodze na -

Coś, za coś za sms'a zawsze przepłacisz - jak chcesz, to jedynie za gotówkę karty. A co do ref linka, nie wiem czy Riot się nie doczepi. Jak sobie sprawdzi, a w linku będzie użytkownik xyza, albo 123456 - będzie, to podejrzane.

A możesz powiedzieć czemu nie psc ?

Nie mam wgl jak tego kupić, niestety nie powiem Wam z jakich powodów, ale po prosut takie rzecy nie wchodzą w grę

Może spróbuj się dogadać z kimś z allegro, ale i tak koszty będą negatywnie proporcjonalne względem ceny.

Na allegro można zakupić kod do PSC. Kupowałem akurat koledzę do Metina. Wysłali mi w przeciągu pół godziny kod na pocztę. Podajrzę za kod 50zł musiałem zapłacić gdzieś o 4 zł więcej. To jedna z opcji. Jak wspomniałeś nie możesz poprzez konto bankowe chodzi Ci o opcję przelewu czy też przez kartę kredytową? Jest jeszcze opcja PayPal ale to wszystko sprowadza się do banku. Podsumowując innymi metodami się poprostu nie opłaci.

rp / referale na allegro sa tez kody rp

Witajcie, otóż mam pytanię do Was. (Bardzo przepraszma jeśli nie ten dział ale nie wiedziałem gdzie to wstawić. :D)

Otóż chciałbym kupić sobię RP w lolu, no ale właśnie, nie mogę zakupić poprzez psc, konta bankowego itp. Ale gdzieś przeczytałem, że można zakupić kod w internecie przez sms.

Otóż da się tak? Czy mogę zapłacić np. 20zł i dostać kod np. PSC lub uKash?

Proszę o porady.