Zakup WoW'a

Witam. Planuję zacząć grę w wowa na globalnym serwerze i mam kilka pytań odnośnie kupna. Na koncie battle net posiadam już zakupione : Podstawke, TBC, WotLK oraz CATA. Dostałem to wszystko od blizzarda, bo mam diablo 3 kupione (tak czytałem). I moje podstawowe pytanie brzmi: Czy, żeby grać muszę mieć zakupione WSZYSTKIE dodatki, czy te mi wystarczą ?

Moje drugie pytanie brzmi jak mam zapłacić abonament ? To się samo przelicza podczas przelewu (w sensie z euro na zł), czy trzeba coś ustawić ? Oraz ile kosztuje w zł abonament miesięczny ?

Dodam jeszcze, że czas tego prezentu upłynął.

Możesz grać bez MoPa i Bez nadchodzacego dodatku, ale to ci się przyda tylko po to, żeby poznać grę, bo żeby bawić się w endgame restę będzie musiał dokupić. Co do abonamentu najlepszym rozwiązaniem będzie prepaid. Na keyach czy fabryce kluczy możesz mieć pp na 60 dni za jakieś 90zł.

Mists of Pandaria added to Battle Chest

Mists of Pandaria is now included in the Battle Chest on the Battle.net store, with all expansions prior to Warlords of Draenor now available for $19.99.

Więc obecnie wystarczy Battlechest + WoD by w pełni cieszyć się grą.

Na razie tyczy się to wersji US, ale lada moment powinno to wejść na EU.

Podepnę się bo tytuł idealnie odnosi się do mojego pytania ;)

Słuchajcie gdzie najlepiej zakupić wowa ze wszystkimi dodatkami??

Wiem, że na chwilę obecną będzie to koszt ok 200zł, tylko pytanie gdzie kupić czy na allegro czy gdzie? Linki bardzo wskazane ;)

http://www.fabrykakluczy.pl/gra/world-of-warcraft-2/

Battlechesta można taniej kupić a na najnowszy dodatek poczekaj bo będzie taniej w dniu premiery

Ooo, dziękuję za pomoc ;)

http://www.reddit.com/r/GameDeals/comments/1htkhg/wow_battlechest_for_4_euro/

Witam. Planuję zacząć grę w wowa na globalnym serwerze i mam kilka pytań odnośnie kupna. Na koncie battle net posiadam już zakupione : Podstawke, TBC, WotLK oraz CATA. Dostałem to wszystko od blizzarda, bo mam diablo 3 kupione (tak czytałem). I moje podstawowe pytanie brzmi: Czy, żeby grać muszę mieć zakupione WSZYSTKIE dodatki, czy te mi wystarczą ?

Moje drugie pytanie brzmi jak mam zapłacić abonament ? To się samo przelicza podczas przelewu (w sensie z euro na zł), czy trzeba coś ustawić ? Oraz ile kosztuje w zł abonament miesięczny ?

Dodam jeszcze, że czas tego prezentu upłynął.