Zakup

Mam pytania jako osoba chcąca zakupić BD :)
Czy jest możliwość zakupu gry w sklepach typu empik lub media ? Czy jedyną opcją jest zakup ze strony internetowej (jeśli to jedyna opcja czy mógłby ktoś podać jakieś zaufane źródło z możliwością płacenia przy odbiorze) ?
No i pytanie z innej beczki :)
Czy na dzień dzisiejszy BD jest wart zakupu i swojej ceny ? Brałem udział w Cbt i przypadła mi do gustu a wiadomo to było dawno i wiele mogło się zmienić.

Z góry dziękuje za pomoc !

Z tego co się orientuje to nie ma pudełkowej wersji BDO, a zakupić możesz na ich stronie głównej - 100% pewności ;)
A jeśli po CBT chcesz się przekonać jak wygląda BDO i jesteś nastawiony na kupno, to mogę Ci podesłać kod, na którym zyskamy oboje :)
Ty przetestujesz sobie grę, może wbijesz 40 lvl, wtedy ja dostane jakieś tam bonusy i po zakupie też, dokładnie nie sprawdzałem jak to działa ale korzyści są obustronne :D

Możesz podesłać kod wręcz był bym wdzięczny o ile ilość mojej gry nie wpłynie na twoje bonusy (wiadomo praca)

Poszedł :)
Gdyby ktoś jeszcze chciał sobie przetestować gierkę, to zapraszam albo do mojego nowego tematu albo na PW :D

Mam jeszcze jedno głupie pytanie ale wolę się upewnić :D
Czy w przypadku zakupu BDO otrzymam jedynie możliwość pobrania go z mojego konta czy zostanie wysłana do mnie płyta z grą jak np w przypadku wowa czy overwatcha ?

BDO jest w wersji cyfrowej tylko.

Powiem tak czy jest warta 40zł hmm tak a nawet więcej ja kupiłem grę za 200zł :) i nie żałuję bo gra się mega fajnie na samym expieniu spędziłem ok 30godzin a (dokładnie 3 dni po 10 godzin grałem :) )

40zł warto wydać a jeśli się boisz to pobierz ją za darmo bo obecnie jest taka możliwość na 7 dni :)

40zł przy takiej grze to żadne pieniądze, przy czym zabawy dużo za dużo, bo tam nie ma limitów.

</td>
		<td>

</td>
		<td>

</td>
		<td>

</td>
	</tr>
		</td>
		<td>

</td>
		<td>

</td>
		<td>

</td>
	</tr>
		</td>
		<td>

</td>
		<td>

</td>
		<td>

</td>
	</tr>
		</td>
		<td>

</td>
		<td>

</td>
		<td>

</td>
	</tr>
		</td>
		<td>

</td>
		<td>

</td>
		<td>

</td>
	</tr>
		</td>
		<td>

</td>
		<td>

</td>
		<td>

</td>
	</tr>
		</td>
		<td>

</td>
		<td>

</td>
		<td>

</td>
	</tr>
		</td>
		<td>

</td>
		<td>

</td>
		<td>

</td>
	</tr>
		</td>
		<td>

</td>
		<td>

</td>
		<td>

</td>
	</tr>
		</td>
		<td>

</td>
	</tr>

Mam pytania jako osoba chcąca zakupić BD :)
Czy jest możliwość zakupu gry w sklepach typu empik lub media ? Czy jedyną opcją jest zakup ze strony internetowej (jeśli to jedyna opcja czy mógłby ktoś podać jakieś zaufane źródło z możliwością płacenia przy odbiorze) ?
No i pytanie z innej beczki :)
Czy na dzień dzisiejszy BD jest wart zakupu i swojej ceny ? Brałem udział w Cbt i przypadła mi do gustu a wiadomo to było dawno i wiele mogło się zmienić.

Z góry dziękuje za pomoc !