Mam pytania jako osoba chcąca zakupić BD
Czy jest możliwość zakupu gry w sklepach typu empik lub media ? Czy jedyną opcją jest zakup ze strony internetowej (jeśli to jedyna opcja czy mógłby ktoś podać jakieś zaufane źródło z możliwością płacenia przy odbiorze) ?
No i pytanie z innej beczki
Czy na dzień dzisiejszy BD jest wart zakupu i swojej ceny ? Brałem udział w Cbt i przypadła mi do gustu a wiadomo to było dawno i wiele mogło się zmienić.
Z góry dziękuje za pomoc !
Zakup
Z tego co się orientuje to nie ma pudełkowej wersji BDO, a zakupić możesz na ich stronie głównej - 100% pewności
A jeśli po CBT chcesz się przekonać jak wygląda BDO i jesteś nastawiony na kupno, to mogę Ci podesłać kod, na którym zyskamy oboje
Ty przetestujesz sobie grę, może wbijesz 40 lvl, wtedy ja dostane jakieś tam bonusy i po zakupie też, dokładnie nie sprawdzałem jak to działa ale korzyści są obustronne
Możesz podesłać kod wręcz był bym wdzięczny o ile ilość mojej gry nie wpłynie na twoje bonusy (wiadomo praca)
Poszedł
Gdyby ktoś jeszcze chciał sobie przetestować gierkę, to zapraszam albo do mojego nowego tematu albo na PW
Mam jeszcze jedno głupie pytanie ale wolę się upewnić
Czy w przypadku zakupu BDO otrzymam jedynie możliwość pobrania go z mojego konta czy zostanie wysłana do mnie płyta z grą jak np w przypadku wowa czy overwatcha ?
BDO jest w wersji cyfrowej tylko.
Powiem tak czy jest warta 40zł hmm tak a nawet więcej ja kupiłem grę za 200zł i nie żałuję bo gra się mega fajnie na samym expieniu spędziłem ok 30godzin a (dokładnie 3 dni po 10 godzin grałem
)
40zł warto wydać a jeśli się boisz to pobierz ją za darmo bo obecnie jest taka możliwość na 7 dni
40zł przy takiej grze to żadne pieniądze, przy czym zabawy dużo za dużo, bo tam nie ma limitów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mam pytania jako osoba chcąca zakupić BD
Czy jest możliwość zakupu gry w sklepach typu empik lub media ? Czy jedyną opcją jest zakup ze strony internetowej (jeśli to jedyna opcja czy mógłby ktoś podać jakieś zaufane źródło z możliwością płacenia przy odbiorze) ?
No i pytanie z innej beczki
Czy na dzień dzisiejszy BD jest wart zakupu i swojej ceny ? Brałem udział w Cbt i przypadła mi do gustu a wiadomo to było dawno i wiele mogło się zmienić.
Z góry dziękuje za pomoc !