Forum nie równe portalowi. Administrator z forum starał się skontaktować z głównym i coś nie pykło. Powinniście już dawno się zorientować, że władza ma was gdzieś, więc pisanie kolejnych takich tematów nie zmieni zupełnie nic.
Żałosna reklama
Proponuje zmienić portal ! Wtedy nikt na was nie zarobi i niebawem upadnie !
Dopiero zauważyłem tą reklamę Włącza się bez dźwięku, mimo adblocka, przypadeg?
Dopiero zauważyłem tą reklamę Włącza się bez dźwięku, mimo adblocka, przypadeg?
Bo to jest link do filmiku i adblock nie łąpie tego. Specjalnie ejst tak zrobione, dla mnie jest to utrapienie bo ten filmik cały waży 5 MB i za każdym razem jak wejdę na stronę z 20 razy dżinnie to mi te 5 MB pobiera się , a transfer mam limitowany.
To samo z tymi banerami po boku, nie ejst to obrazek tylko w CSS wgrany, dlatego nie da się go zblokować adblockiem .
Cynizm i cwaniactwo admina strony coraz większe.
Forum nie równe portalowi. Administrator z forum starał się skontaktować z głównym i coś nie pykło. Powinniście już dawno się zorientować, że władza ma was gdzieś, więc pisanie kolejnych takich tematów nie zmieni zupełnie nic.
Nie jest robiony nowy temat, tylko wałkujemy to w tym samym, ale chyba ktoś ma to gdzieś , przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie.
Sorry ale , jak to jest możliwe że Admin Forum nie mógł soknatkowac się z Adminem Strony, jaja sobie ktoś robi tutaj czy jak bo dla mnie to jest nie pojęte .
Moja propozycja jest taka:
Usuńcie te inwazyjne reklamy a w zamian dodajcie guzik " Donate " np 1,2 5 zł , wtedy i użytkownicy będą zadowoleni. A zadowolony użytkownik na 100% da parę groszy na rozwój portalu.
Nie wiem, ja nie mam adblocka, a żadna z tych reklam nie odpala mi się z dźwiękiem. Fakt filmik idzie, ale zupełnie cichy. Nie mam pojęcia czemu.
Reklama waży 5 MB, wchodzę średnio na stronę 10 razy dziennie. 5x 10 = 50 MB x 30 dni = 1,5GB danych z samej beznadziejnej reklamy. Dla osób z paluszkiem 1,5GB to sporo. Ja mam na paluszku 5GB/miesięcznie to odczuwam to, mimo że to są groszowe sprawy ale strasznie jest to irytujące. Gdyby ta reklama raz pobrana , już nigdy się nie ładowała ponownie to ok, ale to się za każdym razem pobiera jak odświeżysz stronę .
Nie wiem, ja nie mam adblocka, a żadna z tych reklam nie odpala mi się z dźwiękiem. Fakt filmik idzie, ale zupełnie cichy. Nie mam pojęcia czemu.
Od początku to powtarzam, że dla Chmarusa użytkownicy to tylko maszynki do kaski a resztę ma gdzieś..
W takim razie zróbmy akcje ADBLOCK Online + zakaz klikania w reklamy. Jak zacznie dopłacać do portalu to może się koleś ogarnie.
Ciekawe czy Chmarus ma działalność gospodarczą i odprowadza podatki? ))) można by to sprawdzić też.
Zawiadomienie do Urzędu skarbowego zawsze można zgłosić , a czy odprowadza czy nie to się okaże po kontroli , jak odprowadza + dla niego jak nie to grzywnę dostanie , ale wtedy na stronie będzie z 100 reklam jedna na drugiej xD, to może lepiej nie wywoływać wilka z lasu, bo głodna bestia wszystkiego się załapie.
YHY
Bo Chmarus jako wasz szef nie podał wam numeru kontaktowego. Wystarczyło by wykręcić numer iż jest to problem związany z jego "firmą". No chyba, że odrzuca połączenia, to przepraszam.
Spokojnie
Wiem z własnego doświadczenia na tym Forum, że odezwie się w ciągu 2 miesięcy, a w ciągu kolejnych 2 coś zrobi.
Zastanawiam się, dlaczego odkopano ten temat, ale to pewnie dlatego, że ludzie są niecierpliwi.
Nie ma co dyskutować, chmarus zmienił własnie reklamy na stronie te boczne a tutaj cisza.
Nie ma co się denerwować po prostu blokuje wszystko adblockiem od teraz.
Panie chamrus z takim nastawieniem to powinieneś kopa w d*pę dostać , olewając twoich sponsorów klikających w reklamy .
@Edit
Jak czysto tutaj jest teraz, no i teraz można normalnie przeglądać stronę , a reszta róbcie co chcecie, ale ja nie bedę nabijał kasę facetowi który ma w d*pie prośby użytkowników.
Ty też nie chesz sponsorować faceta mającego Cie w tyłku?
Dodaj do AdBlocka filtry:
- mmorpg.org.pl/images/billboards/
- get.x-link.pl
Co wam ta reklama przeszkadza, skoro odpala się bez dźwięku?
Co wam ta reklama przeszkadza, skoro odpala się bez dźwięku?
Jakbyś rpzeczytał cały temat to byś wiedział:
Tu nie chodzi o dzwięk , a o to że to się za każdym razem odpala i pobiera. Jak ktoś ma internet nielimitowany to mu to wisi , ale dla tych co mają paluszek to jest problem, przykład:Reklama waży 5 MB, wchodzę średnio na stronę 10 razy dziennie. 5x 10 = 50 MB x 30 dni = 1,5GB danych z samej beznadziejnej reklamy. Dla osób z paluszkiem 1,5GB to sporo. Ja mam na paluszku 5GB/miesięcznie to odczuwam to, mimo że to są groszowe sprawy ale strasznie jest to irytujące. Gdyby ta reklama raz pobrana , już nigdy się nie ładowała ponownie to ok, ale to się za każdym razem pobiera jak odświeżysz stronę .
Zresztą to nie ważne, dalej chciałem supportować strone reklamami , ale skoro wyszła taka sytuacja to nie widze takiej potrzeby już.
Jak wam coś przeszkadza to zmieńcie portal, easy, nikt was tutaj nie trzyma.
Serio? Zmienić portal?
Chyba to logiczne, że jak coś w portalu nie pasuje użytkownikom (dzięki, którym portal ma zyski), to trzeba zebrać pupę za pas u coś z tym zrobić, czyż nie?
Chyba liczy się robić coś co przyciągnie ludzi, a nie coś co ich odrzuca.
@
SmolaTypowe podejście ignoranta. Nie zakłada się tematu z zażaleniem żeby stąd odejść, tylko po to żeby tutaj zostać w lepszych, normalnych warunkach i żeby zmienić coś na lepsze. Może tobie to wisi w jakim szambie się taplasz, ale to nie znaczy, że wszyscy tak myślą. Nie wszyscy akceptują i łykają jak pelikany wszystko co im się rzuci w pysk. Są ludzie, którzy chcieliby korzystać z Internetu i m.in. z tej strony w przyzwoitych warunkach i tacy ludzie zakładają właśnie tematy z zażaleniami, po to żeby administracja portalu zauważyła, że coś jest nie tak, coś się ludziom nie podoba i może warto byłoby to zmienić.
Nie niestety, co niektórzy łapią wszystko co im się da i powie. Pokazuje to tylko jak łatwo człowiekiem sterować i jak łątwo go zadowolić. Adminsitracja takimi działaniami szybko może się zdziwić gdy nagle zaczną odchodzić użytkownicy portalu przez co będą musieli dokładać do protalu bo teraz to zwraca się im portal w 100% + jeszcze zarabiaja .
Widze, że jest nowa reklama video, tym razem o czołgach. Gratulacje >_>
I bardzo dobrze. Jak czytam ten temat, to nie wiem czy się śmiać czy płakać. Zrobiłbym listę najbardziej idiotycznych cytatów, gdybym był ambitniejszy.
Nie zmienicie portalu, bo nie macie dla niego alternatywy w polskich internetach. Trzy osoby odejdą, a w statystkach nic się nie zmieni. Jednostka nie jest ważna.
Rozpisałbym się bardziej, but są ważniejsze rzeczy do roboty. Chciałbym tylko, żebyście wiedzieli, że spora grupa osób ma niezłą bekę z tego tematu.
Jestem zwolennikiem pozostania reklamy oraz podniesienia jej poziomu dźwięku, pozdrawiam.
edit. z ciekawości sprawdziłem, czy reklama wyświetla się na telefonach. SGS3, SGS2, xperia active, ZTE v987 i jakiś galaxy tab, wszystko na brandowych przeglądarkach - szukałem i nie znalazłem.
Chciałbym tylko, żebyście wiedzieli, że spora grupa osób ma niezłą bekę z tego tematu.
Chciałbym abyś wiedział iż spora grupa ludzi ma bekę z twojego avataru. Widać jesteś człowieku co łapie co mu się da, nawet ochłapy a szkoda.
Mój kraj taki piękny
Tak btw temat do zamknięcia , ADBLOCK włączony, żadnych reklam już nie widzę jestem happy
Jestem zwolennikiem pozostania reklamy oraz podniesienia jej poziomu dźwięku, pozdrawiam.
Rozumiem ze co miesiąc wystawiasz FV chmarusowi za swoje usługi? , a dokładniej pisania głupot
"Jestem zwolennikiem pozostania reklamy oraz podniesienia jej poziomu dźwięku, pozdrawiam" - Żebyś się nie zdziwił ile osób będzie zwolennikami AD Block'a,a jak dochodów z reklam będzie coraz mniej to trzeba będzie błagać użytkowników o wyłączenia AD Block'a (Ja już używam i zachęcam więcej osób )
Ja rozumiem, że na reklamach się zarabia itd.
Akceptuje te reklamy w formie obrazkow czy tam gifu...no ale jak przy każdym odświeżeniu strony włącza mi się filmik automatycznie to mnie coś strzela..