asdfsdfsd
Żałośni moderatorzy
Piszesz offtopic ... i sie dziwisz ze dostajesz warny ... Każdy widzi te Nicki, więc twój komentarz był zbędny więc zaśmieciłeś temat =) Pisz tylko o tematcie nic poza tym, reszte zostaw dla siebie
Najwiekszy troll jakiego widziałą ta strona się bulwersuje... Weź wyjdź i nie wracaj gnojku, zastanawiam się co kieruje takimi ludźmi jak ty, jestes az tak nielubiany w realu że odreagowujesz na forum czy jak? Dajcie mu perma na co się tylko da, bo to co ten koles odpierdala przechodzi ludzkie pojęcie, i chyba każdy się tutaj ze mną zgodzi...
Ty Warcraft947 to masz dopiero problemy w życiu osobistym, że lepiej niech to pozostanie tabu. Twoja wypowiedź w tym temacie jest najmniej istotna bo próbujesz mnie hejtować na każdym kroku. Wiem jak bardzo byś się cieszył z mojego odejścia - tego dnia redtube nie byłoby ci już potrzebne.
Hejtuje tylko coś, co hejtu wymaga. Jesteś gnojem, chamem i trollem, wystarczy poczytać twoje posty. Niedowartościowany w realu gnojek, który odreagowuje w internecie swoje nędzne życie. No chyba że twoim zdaniem wyzywanie ludzi bez powodu, bluzganie na wszystko na obkoło to norma, i cię tak rodzice wychowali. Ale tak czy siak, jesteś retardem. Wyjdź.
Jeszcze taki mały dodatek,
Za pewnie masz w du*** regulamin, Ktoś kto cie zbanował chciał ci dać też do zrozumienia że jak za każdym razem stworzysz multikonto, to i tak zostaniesz zbanowany a całe gó*** które po sobie zostawisz, zostanie skasowane. I na wszystkie tego próby poświęcisz dużo czasu, środków. Niż ktoś poświęci na to, by zbanować cie 1 kliknięciem. Jeśli ktoś cie zbanował nie słusznie to najlepszą dla niego karą, jest to że nie będziesz go wspierał, niewątpliwie wartościową, i wielo wnoszącą obecnością. Ale znając życie to zostałeś zbanowany słusznie ;x więc kij ci w oko
Koneser ach ty troliku bulwersik załapał? Piszesz nie zgodnie z tematami, trollujesz, hejtujesz, zaniżasz poziom portalu i dobrze zrobili. Myślisz że śmieszny jest trolling? Bo co bo taka moda? Haha... Teraz oni cie wytrollowali i płacz na forum. Idź zrób ze swoim kolegą mkhm nową stronę o grach mmorpg przynajmniej każdy będzie waszego zdania
w temacie np. tego, że jedna osoba dostanie warna za język, a zdarzy się, że druga nie otrzyma to zdarza się, ale trzeba też uświadomić sobie, że jednak moderatorzy mają jednak dużo pracy i też nie wyłapią wszystkiego i przede wszystkim też są ludźmi i nie zajmują się tylko forum. U mnie moderatorzy mają bardzo dobrą opinię zwłaszcza, Revo zawsze się z nim dogadywałem, gdy coś potrzebowałem się dowiedzieć zawsze wyjaśnił itd., z tego co kojarzę crracked powrócił do roli moderatora, ale też nie wydaje mi się, żeby robił coś negatywnego.
Najbardziej to są żałośni ludzie, którzy się tutaj wypowiadają a nie mają zielonego pojęcia o co tak na prawdę chodzi. Kolejny pocisk 1v50? Dajcie sobie spokój ludzie.
Najbardziej to są żałośni ludzie, którzy się tutaj wypowiadają a nie mają zielonego pojęcia o co tak na prawdę chodzi. Kolejny pocisk 1v50? Dajcie sobie spokój ludzie.
Koleś offtopuje, bluzga, wyzywa ludzi, trolluje, zaniża poziom portalu i śmie się spinać, że dostał bana (co pewnie tez jest trollingiem). I o to w tym chodzi. Jakoś nigdy nie zauważyłem, by ktoś, kto nie łapie warna za warnem przez swoją głupotę, się spinał na robotę modów.
W takim razie to administracja podejmie kroki, my tutaj nic nie zdziałamy.
Koleś bluzga, wyzywa ludzi...
Jesteś gnojem, chamem i trollem, wystarczy poczytać twoje posty. Niedowartościowany w realu gnojek, który odreagowuje w internecie swoje nędzne życie. No chyba że twoim zdaniem wyzywanie ludzi bez powodu, bluzganie na wszystko na obkoło to norma, i cię tak rodzice wychowali. Ale tak czy siak, jesteś retardem. Wyjdź.
Hipokryzja?
O cicho cracked wpadł, pewnie usunie temat bo prawdę napisałem.
Wyzywanie ludzi, a stwierdzanie faktu to różnica.
Zresztą, czy komus trzeba przypominać jak jechałeś po każdym, komu nie spodobała się twoja Tera? Wyzywanie tych ludzi od biedaków to i tak najmniejsza wrzuta.
@But the way, jak się gra na pustych serverach?
Temat był w złej sekcji, powinien być w Targowisku więc mogłem napisać co chciałem,
Nie mogłeś, mogłeś dać raport ,aby go przenieść lub nawet o tym napisać. To nie jest żaden powód do offtopu. Czasem po prostu warto trzymać język za zębami.
Gdybym dał Tobie kategorię "Offtop" miałbyś jeszcze dłuższą "odsiadkę". Masz już wiele ostrzeżeń ,a ja poprostu z litości skróciłem ostrzeżenie do 1 pkt( bo za kategorię Inne jest 1 pkt). Nie życzyłem Tobie szybkiej banicji ,ale ostrzegałem ,że mało Tobie brakuje bo nazbierałeś sobie już wiele ostrzeżeń. Dziwne jest to ,że tylko ty uważasz się za pokrzydzwonego i widzisz jakiś absurdalny spisek. Nie czytam komentarzy na portalu bo mnie tylko interesują newsy. Są tam dziesiątki osób wypowiadających się w przekomiczny sposób i jakoś nie zostali na forum pokrzywdzeni. Chyba nie jesteś w stanie pojąć jaki poziom reprezentujesz i co się dookoła Ciebie dzieje. Dostawałeś już wiele ostrzeżeń i jakoś nie było widać poprawy. Wydaje mi się ,że po prostu nie dorosłeś do aż tak "wygórowanego" regulaminu ,który i tak jest łaskawy. Wiele osób komentuje Twoje zachowanie. Teraz złamałeś najgorszy podpunkt regulaminu bo masz mullti konto. Zamiast przyjąć na klatę zawieszenie, odczekać i dopiero wtedy to napisać sam skazałeś się na banicje.
Przeszło mi po tym jak napisałeś, że zlitowałeś się nade mną, normalnie aż się wzruszyłem. Wiesz co, zapomnijmy o sprawie i usuń mi to konto wraz z tym tematem, którego napisałem pod wpływem złych emocji.
Naprawdę, na żadnym forum nie dostałem nigdy ostrzeżeń i banów za takie pierdoły, dlatego tutaj mnie to dziwi, tym bardziej, że moderatorów jest wielu, a dostaje warny ciągle od was dwóch.
Bo reszta moderatorów to fikcja.Revo ,crracked i czasem Dzz,reszta nie istnieje.
Nie rozumiem, dlaczego zmieniłeś treść swojego pierwszego posta? Oskarżasz nas o "zacieranie śladów" ,a sam co robisz? Nie mogę się na to zgodzić. Masz mullti konto do tego Twój post zawierał treści obraźliwe i wulgaryzmy (niestety go skasowałeś ,ale mam świadków). Banuje obydwa konta.
Co do ostrzeżeń to ja Tobie dałem tylko 2 ,tak samo jak Rev. Najwięcej to Dzz i oczywiście mu się nie dostało
Nieźle sobie coś poczytać śmiesznego z rańca. Ludzie wyluzujcie może to tylko forum, może lepiej umówić się na piwko/wódeczkę i pośmiać się z tych wszystkich ludzi którzy się spinają?
hehehe ale placki ,scigac pre-load Torchlighta 2 na steamie juz mozna!
offtop off topa pogania
(wolę poczekać na wersję od Relodeda albo Skidrowa)
a co do pierwszego posta to pewnie nie koneser ale mshm albo inny troll