ZamczyskoMc

Cześć ! Zamierzam stworzyć nowy , najlepszy , niepowtarzalny serwer do gry Minecraft ZamczyskoMc

Wszyscy chętni gracze niech napiszą w tym temacie.

Strona: http://zamczyskomc.dbv.pl/news.php

Serwer będzie działał na dedyku (Non-Premium)

Testy rozpoczną się jak zbiorę graczy !

Liczę na wielką ilość graczy (Testerów Beta)

Może napisz, co konkretnie chcesz na tym serwerze robić? Co mają napisać chętni albo coś w tym rodzaju.

Chce zrobić coś w rodzaju Królestw i każdy gracz będzie mógł do jakiegoś dołączyć.

Jeśli pomysł będzie dobrze skonstruowany, to może i ja powrócę do Minecrafta :) Bardzo przyjemna gierka :)

Sam starałem się kiedyś o podobny serwer, ale nie wypalił ze względu na brak czasu (matura psia jej mać :

Skoro pomysł wypali i serwer będzie w miarę porządny, to pomogę, czemu nie :)

Aha, jeśli to się uda to mam do Ciebie małą prośbę. Ale to po starcie.

włączam się ;D

Fajny pomysł ! Zagram z wami ^^

Dobrze ! Testy serwera (Budowa) Rozpocznie się na serwerze hamachi bo nie oplaca mi się od 0 kupowac dedyka jak zrobimy serwer to kupie Dedyka !

Szukam adminów i modów !

Sieć Hamachi:ZamczyskoMc

Hasło: 123

na serwerze jest White-Lista więc Nicki pisać mi na PW

Liczę na dedyka, z Hamachi za dużo problemów jest. Nie lubię go za bardzo.

zanim taki server powstanie to minie pare miesiecy.. odrazu mowie nikt niebedzie grac jak niebedize wszystko dopiete na ostatni gozik!

www.mythcraft.pl

Już istnieje mc z królestwami, nawet fajny. A co do tego mc to poczekam aż będzie dedyk, nie chce mi się bawić z hamachi, za dużo problemów.

Moim zdaniem porażka ;/ Strona nic sobą nie prezentuje zrobione w jakieś 5-7 minut nic ciekawego a jak mówisz że na dedyku to od razu daj linka do strony firmy u której będziesz brał dedyka lub podaj parametry maszyny.

PS.Jeśli maszynka będzie fajna to mogę wam pomóc ;]

Cześć ! Zamierzam stworzyć nowy , najlepszy , niepowtarzalny serwer do gry Minecraft ZamczyskoMc

Wszyscy chętni gracze niech napiszą w tym temacie.

Strona: http://zamczyskomc.dbv.pl/news.php

Serwer będzie działał na dedyku (Non-Premium)

Testy rozpoczną się jak zbiorę graczy !

Liczę na wielką ilość graczy (Testerów Beta)