Zamiana ról wsad <------> strzałki

Czy taka zamiana jest możliwa w tej grze?

Jestem nowym graczem Final Fantasy XIV, gra bardzo mi się podoba ale jako osoba leworęczna preferuję strzałki.

Powinno się da zmienić klawisze w Keybinding

Przeraza mnie ten coraz wiekszy brak samodzielnosci u mlodych . Zamiast przejrzec opcje w grze ( do tego tak jasno pokazane i skateryzowane ) co zajelob by 30 sek ;ub poszukac w google . To pisza posta i czekaja az ktos pod nos podsunie im odp. Bo inaczje nie sa w stanbie nic zrobic jezeli ne wytlumaczy sie lopatologicznie.

Pierwszy post wystarczy..Dziękuję za pomoc :)

A gdzie ja cie obrazilem ? Tym ze nazwalem cie i wielu inych nie samodzielnymi bo nie pottrafia skorzystac z googla tylko szukaja pomocy u inych gdzie sami mogla roziwac problem w pare sekund ? To jets obraza ? Boze to juz nawet nie mozna uwagi zwrocic bo takie deliktane. Masakra jakas...Wspolczuje ludzia z twojego otoczenia jezeli tak samo szybko sie "fochasz" o byle pier**le..

A tak widze takie osoby jak ty :

Larkin: Mamo mamo ale on mnie skrytykowal

Mama : A powiedzial to w obrazliwy sposob , wyzwal cie ?

Larkin : No nie

Mama : A mial racje chociaz ?

Larkin : No mial . Ale ale jak to ktos moze mi wogole uwage zwrocic ? Przeciez tak nie moze byc ze ktos jets w stanie "nie" mi powiedziec

Mama : Tak tak nazwij go internetowym napinaczme bo w koncu jestes idealny synusiu i nikt nie mze ci zwracac uwagi ...

Ojciec w myslach : wychowalem placzka a nie faceta..

ps. a widzisz jednak potrafisz uzywac googla ( chcoiaz dane miales na tacy nick podany , serwer podany , gra podana ) ? nie trzbea bylo odrazu tego zrobic lub wejsc w opjce gry zamaist zadawac takie banalne pytanie ?

ps2. i na tym koncze bo pewnie i w tmy poscie znajdziesz wielkie powody ze cie obrazam ... hf gl

A gdzie ja cie obrazilem ? Tym ze nazwalem cie i wielu inych nie samodzielnymi bo nie pottrafia skorzystac z googla tylko szukaja pomocy u inych gdzie sami mogla roziwac problem w pare sekund ? To jets obraza ? Boze to juz nawet nie mozna uwagi zwrocic bo takie deliktane. Masakra jakas...Wspolczuje ludzia z twojego otoczenia jezeli tak samo szybko sie "fochasz" o byle pier**le.. 

A tak widze takie osoby jak ty :

Larkin: Mamo mamo ale on mnie skrytykowal 

Mama : A powiedzial to w obrazliwy sposob , wyzwal cie ? 

Larkin : No nie

Mama :  A mial racje chociaz ?

Larkin :  No mial . Ale ale jak to ktos moze mi wogole uwage zwrocic ? Przeciez tak nie moze byc ze ktos jets w stanie "nie" mi powiedziec

Mama : Tak tak nazwij go internetowym napinaczme bo w koncu jestes idealny synusiu i nikt nie mze ci zwracac uwagi ...

Ojciec w myslach : wychowalem placzka a nie faceta..

ps. a widzisz jednak potrafisz uzywac googla ( chcoiaz dane miales na tacy nick podany , serwer podany , gra podana ) ? nie trzbea bylo odrazu tego zrobic lub wejsc w opjce gry  zamaist zadawac takie banalne pytanie ?  

ps2. i na tym koncze bo pewnie i w tmy poscie znajdziesz wielkie powody ze cie obrazam ... hf gl

A ty długo będziesz płakał i bezsensownie odpowiadał na pytania?. Skoro nie znasz odpowiedzi na zadane pytanie i potrafisz tylko debilnie krytykować innych to może nie wypowiadaj się ?. Skoro masz taki wielki ból d*py to idz porozmawiaj może ty z mama ?

A ty długo będziesz płakał i bezsensownie odpowiadał na pytania?. Skoro nie znasz odpowiedzi na zadane pytanie i potrafisz tylko debilnie krytykować innych to może nie wypowiadaj się ?. Skoro masz taki wielki ból d*py to idz porozmawiaj może ty z mama ?

@Xario a ty co czytać nie umiesz przecież odpisał na pytanie ze wystarczy sprawdzić w google bo przecież sprawdzenie w opcjach to już za dużo :P...prawda jest taka że osoba która założyła ten temat tylko się ośmieszyła bo ja się jeszcze nie spotkałem w grze by nie dało się własnej klawiszologii ustawić czy to w single czy mmo grach a samo napisanie tematu zajmuje dłużej niż sprawdzenie tego w opcjach

Czy taka zamiana jest możliwa w tej grze?

Jestem nowym graczem Final Fantasy XIV, gra bardzo mi się podoba ale jako osoba leworęczna preferuję strzałki.