Zamienię Konto Steam za konto do Wowa

Witam chętnie się zamienię konto steam z takimi grami jak:

Tom Clancy’s Rainbow Six Sieg - konto mało używane mam tam 7 poziom tylko i 2 operatorów

Path of exile 2790h przegrane, na obecnej lidze postać na 92 lvl z 3/4 end game gear, można śmiało bić eldery i guardiany, 10 stash tabów z tym currency tab, sporo curency na aktualnej lidze

PUBPG - mało w to grałem więc też nie ma tam zawiele osiągnięć

+kilka innych gier jak darknes dungeon, guardians of ember itp.

Jestem 1 włascicielem konta, konto nie banowane, posiadam wszystkie dane do konta.

Wymienie za konto do Wowa koniecznie z dodatkiem Batlle of Azeroth i z min 2 mieśiacami gry
reszta w sazadzie bez znaczenia, miły by był nie wykorzystany boost.

Rozważę również inne propozycje

Po szczegóły zapraszam pod adres email: kathius123@gmail.com

Wymiana przez Allegro!

Bez obrazy, oczywiście mogę się mylić, ale konto STEAM które oferujesz w zamian chyba nie jest tyle warte…

Wydaje mi się że pokrywa się kosztami, w zasadzie jeśli chodzi o path of exile to stash taby + curency tab też troche kosztuję.

up

Jak mi powiesz w jaki sposób widzisz proces wymiany to będę wdzięczny. Chyba zdajesz sobie sprawę, że np u blizzarda możesz zadzwonić na HelpDesk telefonem i pogadać z nimi i zbajerować, że “ktoś mi ukradł konto do gry, moje credentiale nie działają, HELP”. Oni przeprowadzą z tobą rozmowę, zweryfikują twoją tożsamość na podstawie twojego konta w banku/dowodu osobistego i przywrócą Ci wszystkie dane łącznie z możliwością zmiany emaila. Innymi słowy, nie wiem kto się wymienia na konta w tych czasach, gdy praktycznie wszędzie można zrobić kogoś w chuja.

To nie będzie na zasadzie wymiany tylko tzn zakupu. Powiedzmy że zainteresowana osoba wystawia aukcje na allegro ja ją kupuję i wymieniamy się danymi. Co do blizarda sam nie raz sprzedawałem konto do Wowa i nigdy nie miałem problemu z nimi.

up