Zamienię Konto STEAM za Konto LoL'a

A więc Zamienię Konto STEAM za Konto LoL'a - EU Nordic & East innych kąt nie przyjmę 30 lvl, oferty proszę pisać w tym temacie oraz można dorzucić kilka screenów :)

Kontakt GG :23216596

OFERTY STEAM:

Rok: 2004

Stan: Niebanowane

Gry:

# Counter - Strike 1.6

# Counter - Strike: Condition Zero

# Day of Defeat

# Half - Life

# Half - Life: Blue Shift

# Half - Life: Opposing Force

# Left 4 Dead 2

# Ricochet

# Team Fortess Classic

# TrackMania Nations Forever

2k4.png

Rok: 2009

Gry:

# Alien Swarm

# America's Army 3

# Call of Duty: Black Ops

# Call of Duty: Black Ops - Multiplayer

# Counter - Strike 1.6

# Counter - Strike: Condition Zero Deleted Scenes

# Counter - Strike: Source

# Counter - Strike: Source Beta

# Day of Defeat

# Deathmatch Classic

# Empire: Total War

# Football Manager 2010

# Ricochet

# Team Fortess 2

# The Elder Scrolls V: Skyrim

2k91.png

2k92.png

Ja mam dobre konto w League of Legends lvl 30 Eu West SS wyśle ci na PW z postaciami i Runkami.A mogę to zamienić za konto w Stem z 2009.

matejko ja bym nie ufał mu

Ponieważ:

Daje COD BO i Skyrim

za konto w lolu wyobrazacie to sobie??

Bo ja nie

Bo w Lolu miesiąc i masz 30

Mnie też tak oszukali

Ja mam dobre konto w League of Legends lvl 30 Eu West SS wyśle ci na PW z postaciami i Runkami.A mogę to zamienić za konto w Stem z 2009.

Interesują mnie tylko i wyłącznie konta EU Nordic & East

matejko ja bym nie ufał muPonieważ:Daje COD BO i Skyrimza konto w lolu wyobrazacie to sobie??Bo ja nieBo w Lolu miesiąc i masz 30Mnie też tak oszukali

Cóż gry są fajne pograłem sobie przeszedłem i tak ciągle skupiam się na Leagune of Legends, dlatego w zamian oczekuję jakieś bardzo dobre konto w Lol' u na EU Nordic & East

Właśnie mnie też coś śmierdziało, ale zobaczymy czy po zamianie ktoś nie będzie płakał. Potem możemy wywonioskować.

Napiszę osobie z którą się wymieniałem aby napisała tu posta o tym jak przebiegła wymiana.

Mam jeszcze jedno konto steam 2008 z Call of Duty Modern Warfare 3 ale aktualnie jeszcze nie do zamiany pogram sobie trochę w tą gierkę i sprzedam albo wymienię za jakieś konto, także możecie się spodziewać jeszcze kiedyś kolejnego tematu aktualnie muszę pozbyć się któregoś z wyżej wymienionych kont Steam:)

Czemu masz wszystko na 3 kontach, a nie na jednym?

A co cie to interesuje? Po co wlasciwie piszesz, skoro nie zamierzasz kupic? A tobie sprzedający kolego, radze wkleić screeny twoich kont steam, by uniknąć właśnie takich podejrzeń.

Screeny dla niedowiarków.

A może chcę kupic :)

Battlefield 3 nie jest na steama >:C

Obvious fake

Wtopa!!! oszust busted ;p

Jeszcze jeden post nie na temat i polecą warny. Zamiast oskarżać go o oszustwo to targujcie się.

Ja bym mu nie ufał. Założył konto tylko po to aby coś wymienić. Ja bym nic nie wymieniał.

konto steam latwo odzyskac bo kiedy nawet straciles pasy(wszystko) a kupiles jakas gre pudelkowa i masz zarejestrowana na nim to wystarczy foto cd-key sprawdzaja tym rzutowaniem swiatla czy nie edytowane i resetuja ci haslo :P tylko ze foto musi byc w jakiejs tam minimalnej rozdzielczosci w formacie jpeg ale teraz chyba kazdy aparat ma taka jakosc

Battlefield 3 nie jest na steama >:C Obvious fake
Jeszcze jeden post nie na temat i polecą warny. Zamiast oskarżać go o oszustwo to targujcie się.

Przepraszam moda za offtop. Jak dostanę warna to trudno, ale muszę coś napisać.

Jeśli ktoś wyraźnie pokazuje że kręci (a'la pierwszy cytowany), to nie jest wart zaufania. Nie każdy młodzik rozumie takie rzeczy, więc trzeba ostrzegać. Wolisz żeby na waszym forum kwitło złodziejstwo?

Pomijając łatwość odzyskania konta. Czy przypadkiem nie jest tak, że gry które nie mają tytułu białą czcionką nie posiadają klucza? Bo wiecie, ja też mogę sobie zainstalować Skyrima czy jakąś inną nową grę na Steamie i sprzedać konto. Inna sprawa że nikt sobie w niego nie zagra, bo klucza brak. Ostatnio było trochę takich oszustów na allegro ("CS1.6/CS:S za złotówkę!" - zainstalowane, ale klucza niet).

Wolę dostać warna niż pozwolić jakiemuś młodemu bez rozumu zaryzykować i stracić więcej niż warto.

Przepraszam moda za offtop. Jak dostanę warna to trudno, ale muszę coś napisać.Jeśli ktoś wyraźnie pokazuje że kręci (a'la pierwszy cytowany), to nie jest wart zaufania. Nie każdy młodzik rozumie takie rzeczy, więc trzeba ostrzegać. Wolisz żeby na waszym forum kwitło złodziejstwo?Pomijając łatwość odzyskania konta. Czy przypadkiem nie jest tak, że gry które nie mają tytułu białą czcionką nie posiadają klucza? Bo wiecie, ja też mogę sobie zainstalować Skyrima czy jakąś inną nową grę na Steamie i sprzedać konto. Inna sprawa że nikt sobie w niego nie zagra, bo klucza brak. Ostatnio było trochę takich oszustów na allegro ("CS1.6/CS:S za złotówkę!" - zainstalowane, ale klucza niet).Wolę dostać warna niż pozwolić jakiemuś młodemu bez rozumu zaryzykować i stracić więcej niż warto.

Ponieważ gry nie są zainstalowane na laptopie, więc skończcie z tym oskarżaniem napisałem już wcześniej z osobą którą dokonam wymiany napisze tu post a ja z chęcią nagram dla was filmik i dorzucę do tego tematu.

Dokonałem wymiany, można zamknąć temat.

warn_ico.png
Warn za double post. - crracked

A więc Zamienię Konto STEAM za Konto LoL'a - EU Nordic & East innych kąt nie przyjmę 30 lvl, oferty proszę pisać w tym temacie oraz można dorzucić kilka screenów :)

Kontakt GG :23216596

OFERTY STEAM:

Rok: 2004

Gry:

# Counter - Strike 1.6

# Day of Defeat

# Half - Life

# Half - Life: Blue Shift

# Half - Life: Opposing Force

# Left 4 Dead 2