Zamkniete gry

Witam. Mam pomysł utworzenia zakładki (takie jak MMMORPG 3D-MMORPG 2-D itp) z zamkniętymi już grami. To bardzo przeszkadza jak sie widzi zamkniętą już grę w danej zakładce(przynajmniej mi).

Podpinam się do prośby :D

Witam. Mam pomysł utworzenia zakładki (takie jak MMMORPG 3D-MMORPG 2-D itp) z zamkniętymi już grami. To bardzo przeszkadza jak sie widzi zamkniętą już grę w danej zakładce(przynajmniej mi).

rozumiem, że zgłaszasz się na wolontariusza, żeby to poukładać?

Nawet jak by chciał to by tego wolontariusza nie dostał :P

Pomysł dobry, ale ktoś go musi zrealizować.

Można by też było pod opisami zamkniętych gier napisaćpoprostu : ZAMKNIĘTE!

Dokładnie, po co guru proponujesz mu "stanowisko" jak wiesz że i tak go nie dostanie? Nieraz nie jestem w stanie ogarnąć twoich wypowiedzi, a może to tylko nabijanie sobie postów? Aż się boje dzisiejszych "newsów" skoro zaczynasz tak dzień.

@edit

Byłbym zapomniał, pomysł jak najbardziej dobry, tylko pracochłonny, a znając życie nikomu z tego forum nie będzie się chciało tego zrobić. Mowa tutaj o ludziach którzy mają już odpowiednie rangi aby móc to zrobić.

Dokładnie, po co guru proponujesz mu "stanowisko" jak wiesz że i tak go nie dostanie? Nieraz nie jestem w stanie ogarnąć twoich wypowiedzi, a może to tylko nabijanie sobie postów? Aż się boje dzisiejszych "newsów" skoro zaczynasz tak dzień.@editByłbym zapomniał, pomysł jak najbardziej dobry, tylko pracochłonny, a znając życie nikomu z tego forum nie będzie się chciało tego zrobić. Mowa tutaj o ludziach którzy mają już odpowiednie rangi aby móc to zrobić.

dlaczego nie dostanie? jesli ma ochote i czas, moze zrobic liste "zamknietych", a ja to wdroze do serwisu

co nie zmienia faktu, ze nie ma osoby, ktora "zarzadza" spisem gier, staram sie co niedziele - kiedy dodaje nowe gry - aktualizowac linki, zdjecia, ale to tylko kropka z morzu, baa, oceanie

Pisałem o tym z Chmarusem, był nawet jakiś odzew z jego strony, ale sprawa ucichła, zatem wątpię że zmieni się coś w tej kwestii.

Oczywiście, mógłbym się zając aktualizowaniem linków do gier w spisie treści, czasu mam sporo więc nie widzę żadnego problemu.

Proponuje więc w tym temacie wypisać zamkniętę gry. Gdy uzbieramy minimum pięć gier, dodam kategorię "Closed" i tam przeniose wszystkie gierki z tego tematu.

a po co robić z zamkniętymi Grami ? Infinity Online ~ spoko zamknięta gra =(

@up.

Po pierwsze, czasami zamykane gry są ponownie otwierane i dzięki temu nie będzie trzeba ich dodawać dwa razy. Po drugie, często userzy czują potrzebę wyżalenia się w komentarzach dlaczego dany tytuł został zamknięty itp. Takie drobne archwium, myślę, że się przyda

w Sumie masz racje ;D Strasznie sie zawiołem jak zamkneli "Infinity Online" =( jakby otworzyli tą gre to by była masakra :D No nic. w takim razie jestem na Tak, przynajmniej będzie jeszcze coś do czytania ;D.

7milion

Luna

Arena Online

Bots

Infinity Online

Hunter Blade

Legend of Edda

Myślę że tyle wystarczy jak na założenie takiej zakładki.

Aktualizacja:

New Era Odyssey

Pandora Saga

Project of Planet

Q-world

Red War:Edem's Curse

Secret of the Solstice

Sho Online

Tales Runner

TLBB

Zentia

Xen Online

Xiah Rebirth

Warrior Epic

No i to chyba wszystko, jeżeli o czymś zapomniałem proszę napisać w temacie.

World of Kung Fu, Heroes of Three Kingdom, Chronicle of Spellborn

World of Kung Fu, Heroes of Three Kingdom, Chronicle of Spellborn

Dziękuję.

2D:

-Phoenix Dynasty

-Wonderking

-Altis Gates

-Crazy Tao

-Metal Assault

-Wind slayer

O mam nadzieję, że tym razem się uda. Pamiętam jak ja o tym pisałem potem była kolejna osoba, a teraz trzeci temat. Teraz widzę wysoką aktywność w tej sprawie.

Po pierwsze baza gier nie jest kompletna (i chodzi tutaj w ogóle o wszystkie kategorie).

Po drugie dorzućcie moje zażenowanie gdy zamknęli Prius Online.

@Skeptic - może załóż jakiś temat typu "lista zamkniętych tytułów mmo". Użytkownicy mogliby dorzucać znane im zamknięte gry, a Ty uaktualniałbyś całą listę (pierwszy post w temacie). Ofc spam czy w ogóle jakakolwiek debata musiałaby być usuwana przez moderatorów. Po prostu tylko tytuły gier, nic więcej.

Skoro ma być to NAJLEPSZY polski serwis o tej tematyce, to dlaczego jest tak ubogo? Administrator płaci Redaktorom za kontrolę nad portalem, a ci nie robią niczego prócz pisania niekiedy newsów, niekiedy blogów. Dlaczego użytkownicy nie mogą mieć wpływu na to co jest na portalu? Pokażmy solidarnie, że potrafimy pomóc temu portalowi i to w dodatku ZA DARMO.

Racing MMO:

CTracer

Upshift Strike Racer

Drift City

Project: Torque

Dobra już mi się nie chce szukać. Sporo będzie roboty przy via www.

Bots Online

Hero Guitar

Karos Online

Divine Souls