Witam. Mam pomysł utworzenia zakładki (takie jak MMMORPG 3D-MMORPG 2-D itp) z zamkniętymi już grami. To bardzo przeszkadza jak sie widzi zamkniętą już grę w danej zakładce(przynajmniej mi).
Zamkniete gry
Podpinam się do prośby
Witam. Mam pomysł utworzenia zakładki (takie jak MMMORPG 3D-MMORPG 2-D itp) z zamkniętymi już grami. To bardzo przeszkadza jak sie widzi zamkniętą już grę w danej zakładce(przynajmniej mi).
rozumiem, że zgłaszasz się na wolontariusza, żeby to poukładać?
Nawet jak by chciał to by tego wolontariusza nie dostał
Pomysł dobry, ale ktoś go musi zrealizować.
Można by też było pod opisami zamkniętych gier napisaćpoprostu : ZAMKNIĘTE!
Dokładnie, po co guru proponujesz mu "stanowisko" jak wiesz że i tak go nie dostanie? Nieraz nie jestem w stanie ogarnąć twoich wypowiedzi, a może to tylko nabijanie sobie postów? Aż się boje dzisiejszych "newsów" skoro zaczynasz tak dzień.
@edit
Byłbym zapomniał, pomysł jak najbardziej dobry, tylko pracochłonny, a znając życie nikomu z tego forum nie będzie się chciało tego zrobić. Mowa tutaj o ludziach którzy mają już odpowiednie rangi aby móc to zrobić.
Dokładnie, po co guru proponujesz mu "stanowisko" jak wiesz że i tak go nie dostanie? Nieraz nie jestem w stanie ogarnąć twoich wypowiedzi, a może to tylko nabijanie sobie postów? Aż się boje dzisiejszych "newsów" skoro zaczynasz tak dzień.@editByłbym zapomniał, pomysł jak najbardziej dobry, tylko pracochłonny, a znając życie nikomu z tego forum nie będzie się chciało tego zrobić. Mowa tutaj o ludziach którzy mają już odpowiednie rangi aby móc to zrobić.
dlaczego nie dostanie? jesli ma ochote i czas, moze zrobic liste "zamknietych", a ja to wdroze do serwisu
co nie zmienia faktu, ze nie ma osoby, ktora "zarzadza" spisem gier, staram sie co niedziele - kiedy dodaje nowe gry - aktualizowac linki, zdjecia, ale to tylko kropka z morzu, baa, oceanie
Pisałem o tym z Chmarusem, był nawet jakiś odzew z jego strony, ale sprawa ucichła, zatem wątpię że zmieni się coś w tej kwestii.
Oczywiście, mógłbym się zając aktualizowaniem linków do gier w spisie treści, czasu mam sporo więc nie widzę żadnego problemu.
Proponuje więc w tym temacie wypisać zamkniętę gry. Gdy uzbieramy minimum pięć gier, dodam kategorię "Closed" i tam przeniose wszystkie gierki z tego tematu.
a po co robić z zamkniętymi Grami ? Infinity Online ~ spoko zamknięta gra =(
@up.
Po pierwsze, czasami zamykane gry są ponownie otwierane i dzięki temu nie będzie trzeba ich dodawać dwa razy. Po drugie, często userzy czują potrzebę wyżalenia się w komentarzach dlaczego dany tytuł został zamknięty itp. Takie drobne archwium, myślę, że się przyda
w Sumie masz racje ;D Strasznie sie zawiołem jak zamkneli "Infinity Online" =( jakby otworzyli tą gre to by była masakra No nic. w takim razie jestem na Tak, przynajmniej będzie jeszcze coś do czytania ;D.
7milion
Luna
Arena Online
Bots
Infinity Online
Hunter Blade
Legend of Edda
Myślę że tyle wystarczy jak na założenie takiej zakładki.
Aktualizacja:
New Era Odyssey
Pandora Saga
Project of Planet
Q-world
Red War:Edem's Curse
Secret of the Solstice
Sho Online
Tales Runner
TLBB
Zentia
Xen Online
Xiah Rebirth
Warrior Epic
No i to chyba wszystko, jeżeli o czymś zapomniałem proszę napisać w temacie.
World of Kung Fu, Heroes of Three Kingdom, Chronicle of Spellborn
World of Kung Fu, Heroes of Three Kingdom, Chronicle of Spellborn
Dziękuję.
2D:
-Phoenix Dynasty
-Wonderking
-Altis Gates
-Crazy Tao
-Metal Assault
-Wind slayer
O mam nadzieję, że tym razem się uda. Pamiętam jak ja o tym pisałem potem była kolejna osoba, a teraz trzeci temat. Teraz widzę wysoką aktywność w tej sprawie.
Po pierwsze baza gier nie jest kompletna (i chodzi tutaj w ogóle o wszystkie kategorie).
Po drugie dorzućcie moje zażenowanie gdy zamknęli Prius Online.
@Skeptic - może załóż jakiś temat typu "lista zamkniętych tytułów mmo". Użytkownicy mogliby dorzucać znane im zamknięte gry, a Ty uaktualniałbyś całą listę (pierwszy post w temacie). Ofc spam czy w ogóle jakakolwiek debata musiałaby być usuwana przez moderatorów. Po prostu tylko tytuły gier, nic więcej.
Skoro ma być to NAJLEPSZY polski serwis o tej tematyce, to dlaczego jest tak ubogo? Administrator płaci Redaktorom za kontrolę nad portalem, a ci nie robią niczego prócz pisania niekiedy newsów, niekiedy blogów. Dlaczego użytkownicy nie mogą mieć wpływu na to co jest na portalu? Pokażmy solidarnie, że potrafimy pomóc temu portalowi i to w dodatku ZA DARMO.
Racing MMO:
CTracer
Upshift Strike Racer
Drift City
Project: Torque
Dobra już mi się nie chce szukać. Sporo będzie roboty przy via www.
Bots Online
Hero Guitar
Karos Online
Divine Souls