Zamknięty

.

Ale zdajesz sobie sprawę z faktu, że tam 3/4 osób jest już tak mocno ubranych, że potrzebujesz albo ogromnej ilości prawdziwych pieniędzy lub szczęścia żeby cokolwiek w tym PVP zrobić :D?

Zdecydowanie odradzam Eanne

To jaki serwer polecacie ??

Ten fresh mimo wszystko... Wiele ludzi którzy odeszli z legacy serverów właśnie gra na nim, w dodatku jest dość nowy więc nie będziesz czuł takiej wielkiej przepaści względem eq jak w przypadku starych serverów. ^^

Tylko fresh min. Premka i sporo czasu min. 5h dziennie, preferowalnie jakbys z min 3 apexy kupil teraz np. na allegro zeby miec np. na dzialke slota bo jestes w plecy

witam, to znów ja.

ten cały AA zaczynam odnosić odczucie że wgl się nie nadaje dla nowych graczy.. albo mi się wydaję tylko albo ta gra chodzi na prawdę powolnie, można zapomnieć o nowym serwerze a z tego co piszą inni na starych serwerach nie ma szans.. hmm gdzie tu logika?

Na nowych serwerach już nie ma kolejek :)

Czy tylko ja mam problem z zalogowaniem się i pobraniem gry?

witam, to znów ja.

ten cały AA zaczynam odnosić odczucie że wgl się nie nadaje dla nowych graczy.. albo mi się wydaję tylko albo ta gra chodzi na prawdę powolnie, można zapomnieć o nowym serwerze a z tego co piszą inni na starych serwerach nie ma szans.. hmm gdzie tu logika? 

Nie ma już kolejek na fresh serverze ;p

.