Zamknięty
Zamknięty
Kiepskie wymagania bo zgłoszą się toksyczne dzieci które sądzą że są dojrzałe ale mimo to powodzenia
Nie zgodzę się z kolegą powyżej. W naszym FC są podobne wymagania (a raczej ich brak) i nie zgłaszają się do nas nieogarnięte dzieciaki.
Kolegom życzę powodzenia w rozwijaniu grupy!
Kiepskie wymagania bo zgłoszą się toksyczne dzieci które sądzą że są dojrzałe ale mimo to powodzenia
Właśnie ku mojemu zdziwieniu jest zupełnie odwrotnie, zgłaszało się sporo osób dojrzałych, lecz wpadały raczej przez tydzień na godzinkę lub dwie i znikały
Niemniej jednak dzięki i również pozdrawiam!
Musisz sprawić, że w Twojej ekipie będzie coś, co zachęci do częstego logowania się. Mieć takiego asa w rękawie, który będzie Was wyróżniał. Nam udało się to zrobić dzięki atmosferze i zauważyłam, że ludzie logują się czasami tylko po to, żeby posiedzieć na czacie i pogadać, niczego nawet w samej grze nie robiąc.
Musisz sprawić, że w Twojej ekipie będzie coś, co zachęci do częstego logowania się. Mieć takiego asa w rękawie, który będzie Was wyróżniał. Nam udało się to zrobić dzięki atmosferze i zauważyłam, że ludzie logują się czasami tylko po to, żeby posiedzieć na czacie i pogadać, niczego nawet w samej grze nie robiąc.
Łatwo powiedzieć, trudniej zrobić . U nas problemem jest dość specyficzny humor, ale niektórzy nowi mówili, że właśnie to przyciągnęło ich do naszej ekipy
. No nic, trzeba czekać na tych "jedynych"
.
Specyficzny humor też może być atutem. U nas też taki panuje i nie każdemu to odpowiada, ale jednak sporo osób z tego forum przyciągnął. Plus średnia wieku - nie ma chyba u nas osoby w wieku nastoletnim, najmłodsza ma chyba 22 lata.
ref
zgłaszam się na ochotnika
Znalazła by się jakaś osoba do pogrania w WoWa? Gram w ally magiem, to znaczy grałem ale ostatnio byłem 2 miesiące temu. Chciałbym znów spróbować, najlepiej jakąś nową klasą, więc można coś podexpić i coś razem podziałać. Pozdro mordy
Tez bym mogl zagrac w wowa na globie dajcie ts czy cos i na czilku.
ja bardzo chetny do popykania jak narazie powrocilem do LoL'a po paru lat gram rowniez w Elder scrolls online, posiadam bf4 tez
Siemka byłbym chętny pograć w csa tylko na jakim pozomie gracie bo mam niską range??
Siemka byłbym chętny pograć w csa tylko na jakim pozomie gracie bo mam niską range??
Rozrzut mamy bardzo duży - od Silvera po Globala, ale gramy głównie dla zabawy, więc bez względu na rangę, każdy może z nami postrzelać
Ref Zapraszamy
W co tam teraz gracie?
Zamknięty