Zamrożenie konta w WoWie

Siemka chciał bym się zapytać czy da się jakoś zamrozić konto aby czas abonamentu nie tracił się. Z góry dzięki za odpowiedź.

Nie da sie nic takiego zrobić, jedynie jak masz podpiętą karte kredytową to możesz wstrzymać od następnego miesiaca oplaty. Jak kupiłeś pp i doladowales np na 60 dni to te dni beda leciec. Nie ma możliwości ich zatrzymania. Chyba, że wyszlo coś o czym nie wiem ale to najlepiej GMa pytaj w grze.

Do MoPa wlacznie nie bylo takiej mozliwosci. Jak obecnie nwm, ale nie wydaje mi sie by to zmienili. Na tym polega "urok" wowa - placisz niezaleznie od tego ile grasz, mozesz nwm, nagle wyjechac na 3 tygodnie i pech, jak juz zaplaciles to czas leci, nie cofniesz tego :P. Wiec moja rada - zawsze oczekuj nieoczekiwanego... albo zmien gre :D

Panowie wyżej chyba nigdy nie rozmawiali i nie pytali supp o taką możliwość - istnieje, nie ma magicznego przycisku, pisze się zwyczajnie do supp przez ile nas nie będzie i że prosimy o zamrożenie konta i bam, abonament jest zamrożony. Nie ma jednak zasady na ile maksymalnie można to zrobić i jak często. Nie ma też nigdzie powiedziane, że to w ogóle jest możliwe, niemniej sam wielokrotnie to robiłem wyjezdzajac na wakacje.

Jeżeli chcesz informacji na ile i jak często to napisz do supp z pytaniem. Najlepiej ang, bo polski się strasznie miota

Ok super ! Bo właśnie za tydzień jadę na wakacje i smutno by troszkę stracić abonamentu :)

Siemka chciał bym się zapytać czy da się jakoś zamrozić konto aby czas abonamentu nie tracił się. Z góry dzięki za odpowiedź.