Zamułka przy zbieraniu dropa

Witam! mam taki problem iz gdy gram w wowa na globalu to przy zbieraniu loota z mobów mam zamułke jakby był duży ping znaczy wolno zbieraja sie przedmioty, jest takie opóxnienie a ping w grze mam koło 60ms, dlaczego tak jest? wina serwera? na privach nigdy nie było tego problemu...

Ja właśnie na privach tak miałem, a na globalu nie. To jest chyba wina internetu, bo gdy moja sieć nie była zbytnio przeciążona, to już czegoś takiego nie było.

tylko że moja siec jest obciążona praktycznie zerowo jak gram, mam neostrade 1mb i jak pisałem na privach jest ok :P

A jakie addony masz powgrywane?

tez tak mam i sporo ludzi. Wiesz na globie gra duuuzo wiecej ludzi niz na prywach. Lagow nie ma ale lekkie opoznienia sa. Wystarczy sie przyzwyczaic:) zbieraj loot z shift+LPM i lec dalej:)

to mnie pocieszyłeś :) ok to nie będe się tym przejmował dzięki.

Witam! mam taki problem iz gdy gram w wowa na globalu to przy zbieraniu loota z mobów mam zamułke jakby był duży ping znaczy wolno zbieraja sie przedmioty, jest takie opóxnienie a ping w grze mam koło 60ms, dlaczego tak jest? wina serwera? na privach nigdy nie było tego problemu...