Zamykanie działów w dziale szukam

Czy tylko mnie wkurzają te zamknięte tematy w dziale szukam ? Albo po prostu nie akceptujcie tych tematów i w ogóle ich nie dopuszczajcie do obiegu albo nie blokujcie... cała pierwsza strona jest zawalona zamkniętymi tematami.

Poza tym ja rozumiem, że większość tych pytań w dziale szukam już było, ale też cały czas dochodzą nowe gry i nie ma sensu tego blokować cały czas...

Czasem też nie potrzeba pisać miliona słów aby opisać jakiej gry się szuka : przykład ostatniego zamkniętego tematu "ala metin2+nostale" uważam że jest całkowicie wystarczający. Gość szuka rozgrywki w stylu metina2 z możliwościami rozwoju jak w nostalu... Po co tu pisać cokolwiek więcej ?;f

Wniosek : Proszę albo słabych tematów nie dopuszczać wcale do obiegu albo nie blokować.

Wniosek 2 : Tematy zamknięte już prosiłbym o przenoszenie po jakimś czasie do archiwum albo o usuwanie ich - Bo gier cały czas przybywa, racja ?

Brak odpowiedniej ilości postów.

Niestety, na forum nie ma guzika "Brak akceptacji". Swego czasu po zamknięciu tematu zawsze robiłem dopisek informujący o tym, ale zostało mi zarzucone nabijanie postów w ten sposób, więc już tego nie robię.

Użytkownik ma prawo wiedzieć, że jego temat został odrzucony. Samo usunięcie tematu tutaj nie wystarczy.

W podanym przez ciebie przykładzie, użytkownik nigdzie nie napisał tego, co Ty. Podał przykłady gier (w tym wypadku Nostale i Metin), które mu się podobały i cechy, jakie ma mieć gra, której szuka. Wybacz, ale tytułów: bez P2W, z klasami, bez kreatora, F2P z możliwym polskim jestem, w tym momencie, w stanie wymienić 10. Jakbym pomyślał dochodzi więcej.

Po zmianie regulaminu, ilość postów wymagana na napisanie tam tematu została zniesiona. Wymagana jest tylko akceptacja opiekuna działu, czyli w tym przypadku - mnie.

Tak więc dalej tematy, które nie otrzymały akceptacji, będą zamykane. Forum nie ma archiwum, więc nie przeniosę ich tam. Usuwanie starych tematów - jak znajdę czas na pewno nieco "poczyszczę" dział.

Mnie to nie wkurza. Nie ogarniam tylko ludzi, którzy zamiast użyć opcji "Szukaj" zakładają nowy temat z prawie takimi samymi potrzebami.

Niestety, na forum nie ma guzika "Brak akceptacji". Swego czasu po zamknięciu tematu zawsze robiłem dopisek informujący o tym, ale zostało mi zarzucone nabijanie postów w ten sposób, więc już tego nie robię.Użytkownik ma prawo wiedzieć, że jego temat został odrzucony. Samo usunięcie tematu tutaj nie wystarczy.W podanym przez ciebie przykładzie, użytkownik nigdzie nie napisał tego, co Ty. Podał przykłady gier (w tym wypadku Nostale i Metin), które mu się podobały i cechy, jakie ma mieć gra, której szuka. Wybacz, ale tytułów: bez P2W, z klasami, bez kreatora, F2P z możliwym polskim jestem, w tym momencie, w stanie wymienić 10. Jakbym pomyślał dochodzi więcej.Po zmianie regulaminu, ilość postów wymagana na napisanie tam tematu została zniesiona. Wymagana jest tylko akceptacja opiekuna działu, czyli w tym przypadku - mnie.Tak więc dalej tematy, które nie otrzymały akceptacji, będą zamykane. Forum nie ma archiwum, więc nie przeniosę ich tam. Usuwanie starych tematów - jak znajdę czas na pewno nieco "poczyszczę" dział.

Więc po prostu przenoś to do kosza albo zróbcie dział "Niezaakceptowane", proste? Proste. Na ch*j brak akceptacji, skoro i tak jest spam w tym dziale?

warn_ico.png
Warn za wulgaryzm. - Might

Napisałem temat o MMO z dużym naciskiem Grindu, przejrzałem trochę tematów i nie znalazłem podobnego tematu. Po co jest w takim razię dział szukaj, skoro jeśli był kiedyś jakiś temat o podobnym teamcie to inne nie mogą powstać? Dodam, że nie każdy też ma taki sam sprzęt i napewno każdy nie ma dokładnie tych samych preferencji co do gry. Tak więc?

Więc po prostu przenoś to do kosza albo zróbcie dział "Niezaakceptowane", proste? Proste. Na ch*j brak akceptacji, skoro i tak jest spam w tym dziale?

Jakiś ty nerwowy.

warn_ico.png
Warn za offtop. - Might

Co do kosza to polecam przeczytać, co napisałem wcześniej. Nie mam możliwości zakładania działów, musisz pisać do administracji w tym celu.

I dzięki obserwacji działu nie ma spamu.

Napisałem temat o MMO z dużym naciskiem Grindu, przejrzałem trochę tematów i nie znalazłem podobnego tematu. Po co jest w takim razię dział szukaj, skoro jeśli był kiedyś jakiś temat o podobnym teamcie to inne nie mogą powstać? Dodam, że nie każdy też ma taki sam sprzęt i napewno każdy nie ma dokładnie tych samych preferencji co do gry. Tak więc?

Biorąc pod uwagę, że napisałeś "Ujdzie większość gier" kwalifikujesz się pod tym względem do każdego tematu założonego o grindownikach. A tematów o samych grindownikach już było sporo.

Ja nie wiem na mmorpg.com na forum normalnie powstaje od cholery takich tematów i nikt nie ma z tym problemów... a to że np jest już podobny temat a nawet taki sam nie oznacza że na rynku gier się nic nie zmieniło, zresztą komu to przeszkadza że powstają nowe tematy w dziale szukam ? Jak kogoś wkurza, że już ktoś szukał podobnej gry itp tid to niech nie wchodzi po prostu w ten dział -_- poza tym z tego co pamiętam kiedyś użytkownik dostawał info żeby poprawić swój temat ( informacje itd. ) i wtedy wszystkie tematy były dobrze napisane a teraz widzę na 1 stronie po prostu 30 zamkniętych tematów bez odpowiedzi nie wiadomo na co po co... aż strach się spytać o coś bo ktoś napisze np.. że 3 miesiące temu już taki temat był... bez kitu, paranoja :D

Ja nie wiem na mmorpg.com na forum normalnie powstaje od cholery takich tematów i nikt nie ma z tym problemów

Niestety, lub stety, to nie mmorpg.com

Jak kogoś wkurza, że już ktoś szukał podobnej gry itp tid to niech nie wchodzi po prostu w ten dział

Niektórzy muszą, bo się nim zajmują. Jeżelibym nie wchodził tam, to nie byłoby nowych tematów - proste.

poza tym z tego co pamiętam kiedyś użytkownik dostawał info żeby poprawić swój temat ( informacje itd. ) i wtedy wszystkie tematy były dobrze napisane

Tak, dawano 24h ultimatum na poprawienie, inaczej zamykano. Działało to bardzo rzadko.

aż strach się spytać o coś bo ktoś napisze np.. że 3 miesiące temu już taki temat był...

Dlatego nikt nie napisze czegoś takiego, bo temat, zwyczajnie, nie dostaje akceptacji. A to, że do 90% tematów, wystarczy wymagania wpisać w google i wyskakuje pełna lista MMO - nie moja wina.

Jeżeli ktoś szuka gry, a jego temat nie został akceptowany to proszę napisać temat w Hydepark: http://mmorpg.org.pl/forum/forum/6-hydepark/

Tam nikt wam nie musi nic akceptować i odpowiedz tak samo dostaniecie jak i w dziale "Szukam MMO"

@up i przy okazji warna/bana

Co do tematu, nie wiem w czym widzicie problem... Zaraz pojawiają się następne i te usunięte znikają.

Jeżeli ktoś szuka gry, a jego temat nie został akceptowany to proszę napisać temat w Hydepark: http://mmorpg.org.pl/forum/forum/6-hydepark/ Tam nikt wam nie musi nic akceptować i odpowiedz tak samo dostaniecie jak i w dziale "Szukam MMO"

Nie sądzę, takie tematy zwykle wrzucam do odpowiedniego działu. Wiec i tak są rozpatrywane.

@up i przy okazji warna/banaCo do tematu, nie wiem w czym widzicie problem... Zaraz pojawiają się następne i te usunięte znikają.

Za co warn?

W Hydepark możesz pisać na jakikolwiek temat. Dlatego się nazywa tak a nie inaczej.

@Up Warn za pomylenie działów.

A wedlug mnie jedyne co powinno sie zmienic to odnosnie tego dzialu to brak akceptacji w przypadku tematu ktory juz byl podobny. 2 lata temu... Moim zdaniem blokada powinna byc tylko wtedy jesli niedawno byl taki temat a nie ogolnie. Bo co? Gry nie wychodza? Nie dostaja patchy? Prosty przyklad - ja szukalem hns mmo i nie dostalem akceptacji bo rzekomo taki temat byl. Okej, to poszukalem, i byl rok i pare miesiecy temu. Caly trick polegal na tym ze wtedy marvel heroes bylo gra czysto p2w, brak endgame, brak postaci bo byly z 4 na krzyz, brak skilli, rozwoju dobrego itd. A obecnie dostal pare duzych patchy i na innych forach wrecz polecaja to bardzej od poe. Ale tutaj oczywiscie pytanie jest zle bo juz kiedys bylo ;)

Warn za pomylenie działów.

Za to nie dajemy warnów. Tylko upominamy, bo regulamin nie obejmuje kar za napisanie tematu w złym dziale.

ja szukalem hns mmo i nie dostalem akceptacji bo rzekomo taki temat byl. Okej, to poszukalem, i byl rok i pare miesiecy temu.

Nie potrafię znaleźć Twojego tematu (chyba, że multikonto), ale mniej niż 6 miesięcy temu był temat o H'n'S: http://mmorpg.org.pl/forum/topic/62944-hack-and-slash/?hl=%2Bhack+%2Band+%2Bslash

Od tego czasu nic nowego nie wyszło.

A wedlug mnie jedyne co powinno sie zmienic to odnosnie tego dzialu to brak akceptacji w przypadku tematu ktory juz byl podobny. 2 lata temu

Nie mam takiego kryterium. Zazwyczaj kryterium to 3 miesiące, chyba, że były duże premiery, albo wymagania są specyficzne i nic w tym czasie nie wyszło.

Czy tylko mnie wkurzają te zamknięte tematy w dziale szukam ? Albo po prostu nie akceptujcie tych tematów i w ogóle ich nie dopuszczajcie do obiegu albo nie blokujcie... cała pierwsza strona jest zawalona zamkniętymi tematami.

Poza tym ja rozumiem, że większość tych pytań w dziale szukam już było, ale też cały czas dochodzą nowe gry i nie ma sensu tego blokować cały czas...

Czasem też nie potrzeba pisać miliona słów aby opisać jakiej gry się szuka : przykład ostatniego zamkniętego tematu "ala metin2+nostale" uważam że jest całkowicie wystarczający. Gość szuka rozgrywki w stylu metina2 z możliwościami rozwoju jak w nostalu... Po co tu pisać cokolwiek więcej ?;f

Wniosek : Proszę albo słabych tematów nie dopuszczać wcale do obiegu albo nie blokować.

Wniosek 2 : Tematy zamknięte już prosiłbym o przenoszenie po jakimś czasie do archiwum albo o usuwanie ich - Bo gier cały czas przybywa, racja ?