po pierwsze, aeth chyba ostatniej nocy sobie kija wsadził w d*pie i jakaś głupota go uraziła najniższego stopnia a sprawą o wiele gorszym nic nie zrobil a wrecz smial sie z nich, zabierania moda za taką głupote to też głupota, gurnik popisał się teraz, i udawał idiote myśląc że temat k**wa był zabawny,maqes też nie jest bez winy ale k**wa dawanie tylko jemu warna to tak jakby dawac osobie która miała jak najm niejszy wkład, ogólnie to wszyscy jestescie przejebani, aeth nie potrzebnie wybuchł z byle głupoty a widział gorsze rzeczy, trampekowi poprzez zafarbowanie włosów mózg się w tej chwili też zafarbował na róż i myślał że będzie fajnie, nie, nie było, a w skrócie was chyba powaliło wszystkich, po co takie dramy z głupot zamiast sie zrozumiec to takie gówno odjebaliscie, według mnie to wszyscy powinni sie zastanowić nad soba ale k**wa po co ta drama i banowania i kasowanie rang, aeth regulacjami gówno zrobisz,wyluzuj, gurning zastanów się na swoim żywotem bo odpierdala ci, żarty żartami ale brac je na serio to naprawde ktoś nie miał poczucią humory... to po prostu poszło jak domino, gurning,aeth,maqes,sildu.
po drugie, ide spac jutro dokoncze to gówno po robocie.
kopia z disco
jutro z edytuje i dodam to czego nie doczytalem bo spac ide.
btw i tylko jedna osoba dostała warna ta która xd
Coś Ty spłodził chłopie. Toż to morderstwo na języku. Pomijam jak wielki problem sprawia odnalezienie sensu, mogę tylko dodać, że komentujesz coś o czym nie masz pojęcia i dorzucasz do wszystkiego osoby, które nie mają z sytuacją żadnego związku. Wiadomo każdy kto obserwuje sytuacje z boku ma prawo się wypowiedzieć, jednak też dobrze jakby miał coś ciekawego do dodania, ponieważ to co aktualnie z siebie wyrzuciłeś nie ma najmniejszego sensu. Nie trzeba usilnie wypowiadać się na każdy możliwy temat i nie trzeba też mieć zdania wyrobionego wszędzie gdzie się da.
Widzę poziom tego forum się nie zmienia od lat. Już dawno temu zraziłem się, nawet nie pamiętam czemu, ale czasami jak tu zaglądam utwierdzam się w przekonaniu że to forumowa wersja polskiego rządu i tak jak w rządzie, tak tutaj wszyscy powinni zostać wywleczeni za ryj na bruk, bo tylko pełna wymiana obsady może coś zmienić. Jeszcze ta akcja promowania forum na stronie głównej przez umieszczanie w newsach tematów z forum, nie łudźcie się że to pomoże w zwiększaniu popularności forum, to forum odstrasza, szczególnie administracja.
Poziom się nie zmienia od lat, a administracja się zmienia co jakiś czas, regulamin się zmienia co jakiś czas, to w jaki sposób funkcjonuje cała społeczność zmienia się co jakiś czas - jednak jedno jest niezmienne, wciąż powstają nieuargumentowane niczym najazdy na administracje i moderacje. Jak już nienawidzić władzy to na całego, każda jest zła bez względu na wszystko. Gorzej jak przyjdzie podać jakieś konkrety.
Sytuacji z Derpblade to nawet nie będę przytaczać... Mnie może wyzywać jak chce a jak ja tylko powiem trochę gorzkich słów w stronę nawet nie konkretnego użytkownika to od razu 3 punkty za "obrażanie innych" z dopiskiem od Derpblade "Skończ z tym "bólem d*py".
Na tym forum zawsze byli równi i równiejsi Jedyne co mogę napisać na pocieszenie to to, że na każdym polskim forum tego typu są takie jaja z administracją, więc ja generalnie jestem przyzwyczajona na dostawanie permbanów, które zdejmują mi po pół roku i jeszcze dostaje tytuł zasłużonego bo przewidziałam jak skończą niektóre osoby z administracji
No i po co ten post, żeby zrobić sobie publiczną wyprawę do Derpa? Mówisz, że sytuacji nie przytoczysz, a później jednak przytaczasz, zdecyduj się. Tak na forum, tak jak w życiu są i zawsze będą równi i równiejsi. Jedyne co pozwala nam zminimalizować to wszystko to jest rozmowa, a nie głupie rzucanie mięsem i odgrzewanie tego samego niesmacznego już kotlecika. Masz tak dużo możliwości odwołania się od kary, a jednak nie warto korzystać, po co, lepiej publicznie pisać, że mi to się nie należało. Ja dostałem kilka punktów, napisałem najpierw do moderatora prośbę o wyjaśnienie, później do admina i dostałem ładne wytłumaczenie - da się żyć, serio.
Ja temat ze swojej strony zamykam. Pośmieszkowane, zrodziła się głupia sytuacja, która jeszcze gorzej może wyglądać z boku (którą należy raczej wyjaśnić z dala od publiki), ale widzę że wciągnęło to do rozmowy osoby zupełnie niepotrzebne, które nie mogą od siebie dodać żadnej wartościowej treści, także nie ma co... Myślę, że w tej sytuacji autor tematu ( @Veeper ) zgodzi się, że temat można zamknąć, ponieważ przesłanie raczej dotarło, a nikt też nie jest w stanie nic więcej dodać.