Zaostrzenie kar w regulaminie

Ja jestem za tym żeby admin jak daje warna napisał podpunkt regulaminu, który złamałem.

Ja jestem ZA.

Osobiście nie zauważyłem większej ilości trolli i hejterów, powiem nawet że jest OK, nie ma sensu zaostrzać kar bo aktualny system działa elegancko. Ostrzejsze dyskusje były są i będą, co użytkownik to inne zdanie, nie wszyscy muszą się ze sobą zgadzać. W każdym temacie w którym kogoś ponosiło po jakimś czasie zawsze widziałem warna, zresztą sam mam ich sporo więc wszytko działą tip top :). Co do obrazy uczuć religijnych i innych dupereli, no panowie bez przesady, ktoś walnie sobie w awku albo sygnaturze, okładkę płyty jakiegoś zespołu gdzie jest krzyż do góry nogami, albo napisze kosciul przez "u" to już będzie podstawa do dawania warna ??? a na pewno do darcia kotów w jakimś temacie, dajcie se siana. Ktoś z tych co tak namawiają do zaostrzenia kar niech pokaże choć jeden temat potwierdzający słowa o napływie trollów i hejterstwa.

Zgadzam się w pełni i dobrze, że Panza założył temat. Forum, które odwiedzałem w 2010-11 roku było jakieś takie inne, przyjemne, pełne życia. Teraz jest pełne kretynów, których większość rejestruje się bez jakiegokolwiek spojrzenia na regulamin. Powiem więcej od 2012 roku można policzyć osoby, które wnoszą cokolwiek oddzielając od przygłupów. Odpowiedź jest na to jedna. Miziamy palantom główki a oni rosną w piórka. Dzięki temu przybywa bezkarnych na dobra sprawę debili a mądre osoby nawet nie chcą się tu rejestrować widząc w co drugim zdaniu "ból dupki" i inne gówniane odpowiedzi. Jestem na to od dłuższego czasu wściekły i nie mam zamiaru przebierać w słowach. Dodatkowo śmieszy mnie tutaj wypowiedź osób takich jak Simens, który sam zasługuje na pewne restrykcje po nabijaniu lajków, co wciąż w jego wykonaniu trwa, bez względu na wartość napisanego posta. Pomijam już głupawe wypowiedzi i tępe żarty.

Zdecydowanie jestem za zaostrzeniem kar

Macie racje! Zaostrzenie kar jest jak najbardziej potrzebne.. Bo pisanie "twoja stara", wyzywanie jest żałosne. Aa.. może coś by się zmieniło? Precz z dziecinadą !

Weźcie mnie na moda będę was banował i będzie każdy zadowolony ;D żarcik tak apropos pomysł dobry i się podpisuję choć żeby nie było znowu tak, że za własne zdanie czy krytykę będą warny lecieć.

Rozumiem, że większość jest za. Więc jeśli tak Wam na tym zależy ja mogę się dostosować, także w najbliższym czasie zaostrzę system punktów ostrzeżeń. Dość diametralnie, ale dajcie mi trochę czasu ponieważ trzeba będzie troszkę pozmieniać. Nie jest tego dużo, ale w okresie sesyjnym ciężko na cokolwiek czas znaleźć. Tak czy owak będzie to co chcecie.

A mi to wszystko jedno, bo jak ktoś będzie mi lamił opinię w poście to najpierw odpowiem grzecznie. A potem jak to nie poskutkuje no to będzie burda. Zresztą ani nie jestem na tak ani na nie jak adanos w gothicu. Jeśli natomiast musicie mieć bata aby zachowywać kulturę to czemu nie. Tylko jedno zaznaczę niech regulamin obejmuje każdego :).

Jak najbardziej na tak! :)

Witajcie.

Od jakiegoś czasu na naszym forum zaczyna dziać się źle, a boję się, że może być jeszcze gorzej. W obawie przed tym wszystkim chciałbym wam podsunąć pewien sposób walki z wszelkiej maści "idiotami" inaczej tego nie nazwę. Owy człowiek, który dopuścił się haniebnego czynu musiałby dużo ostrożniej spojrzeć na swoją sytuację dzięki zaostrzeniu systemu kar. Moim zdaniem nie ma sensowniejszego sposobu na walkę z trollami i innymi takimi osobnikami.

Proszę przynajmniej o dyskusję nad tym pomysłem, dodam, ze uzyskałem poparcie od użytkowników.

Pozdrawiam.