Witam na starym telefonie miałem fajną grę tylko już nie mam tamtego telefonu, więc zwracam się z prośbą do was. Pamiętam że miało się tam taki zamek którego się broniło i było trzeba zniszczyć zamek przeciwnika, były 3 klasy woj, łuk i mag. Była 2D z boku, chodziło się tą postacią i przyzywało potworki, kupowało itemki i była waluta gold i diamenty. Można było walczyć normalnie lub PvP przez neta. Po pewnym czasie była trochę nudna dla mnie, ale teraz chętnie bym zagrał. Liczę na waszą pomoc i przepraszam za błędy, ponieważ pisałem na "szybko".
Zapomniałem nazwy gry
Ta gra była na androida?
Tak. Dlatego w tym dziale.
Chodzi o coś typu Samurai vs zombie, Thor, Cartoon Wars?
pamiętam że grałem na niej jeszcze jak miałem iphona ( syfona ) zaraz poszukam i powiem bo sam bym sobie pograł
Nie chcę zakładać nowego tematu więc zapytam tu.
Jakieś 3 lata temu grałem z kumplem przez bluetooth w grę w której chodziło się glutem(mógł przyczepiać się do ścian/sufitów) i razem z kolegą(który też chodził glutem) przechodziliśmy plansze.
Mariska, jestem pewien, że chodzi Ci o grę GISH.
Trochę jak cartoon wars, ale tam się chodziło (chyba sam atakował jak był w zasięgu) i nie było żadnej fabuły, po prostu robisz stage i co 10 boss. Chyba była bez końca bo ja byłem na 70-80 stage a mój kolega na 100+.
Coś w stylu Defenders?
@up O to https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droidhen.defender2&hl=pl ci chodzi jeśli tak to grałem i parę elementów jest wręcz identycznych.
Rąk o to mi chodziło. Sam w to gram. Nadal to nie jest to? To ja Ci chyba nie pomogę ;/
Witam na starym telefonie miałem fajną grę tylko już nie mam tamtego telefonu, więc zwracam się z prośbą do was. Pamiętam że miało się tam taki zamek którego się broniło i było trzeba zniszczyć zamek przeciwnika, były 3 klasy woj, łuk i mag. Była 2D z boku, chodziło się tą postacią i przyzywało potworki, kupowało itemki i była waluta gold i diamenty. Można było walczyć normalnie lub PvP przez neta. Po pewnym czasie była trochę nudna dla mnie, ale teraz chętnie bym zagrał. Liczę na waszą pomoc i przepraszam za błędy, ponieważ pisałem na "szybko".