[Zapowiedź]Ben10-Game.pl

ben102.jpg

Super, a może jakiś opis, albo przedstawienie gry ?

Zapowiedź to zapowiedź. Nie chce ujawniać szczegółów, gdyż wtedy ktoś nie będzie taki ciekawy ;)

Będzie to tekstówka, czy coś w stylu Margonem ?

Tekstówka

W takim razie chetnie wyprobuje bo bede se mogl na fonie grac :)

Dobra tekstówka nie jest zła ;>

Jak sądze to autorski silnik tj. pisany od zera? To się ceni...

Zobaczymy jak wystartuje. Mogę się przyczepić do rankingów, bo u mnie strasznie brzydko wyglądają tj. psują mi trochę stronę (Mozilla), może dlatego, że mam Ad-blocka.

Tak czy siak, życzę powodzenia, choć tej kwasowej bajki z CN nie lubię...

Odświeżam ! ;)

A moze przemyslisz start wczesniej ? :D, naprzyklad 19 kwietnia ? :)

Start wersji ALPHA gry został przełożony na poniedziałek (22.04.2013)

Należy pamiętać iż jest to dopiero wersja ALPHA, wiec gra będzie zmieniała swój wygląd na lepszy oraz będzie miała więcej funkcji podczas dalszej fazy rozwoju.

O 18.00 czy planujecie wcześniej ?

Dzisiaj start gry !

Po wersji Alpha nie będzie restartu kont :)

Jeśli macie zastrzeżenie, błędy, coś się nie podoba to piszcie proszę na maila albo tutaj :)

Odświeżam :)

Gra ni w cholerę grywalna, zamiast pokazywać jakieś gówna, to popracujcie trochę i zróbcie coś sensownego, a potem pokazujcie alphy czy tam bety, na razie nic ciekawego, nie warto się nawet rejestrować.

Takeshi z szacunkiem, ale nie masz pojęcia co to jest ALPHa. Zbiera się ludzi, którzy chcą pomagać w tworzeniu nowych skryptów, poprzez podsuwanie pomysłów.

Zobacz, że tylko na niektórych forach dałem zapowiedź, żeby za dużo ludzi się nie zebrało.

Nie dość tego, jak na wersję ALPHA jest w miarę grywalna.

Wersja ALPHA nie jest do gry, tylko do pomocy.

I tak za parę dni wprowadzę główny skrypt, który wprowadzi do gry OGROMNĄ FABUŁĘ znaną z serii BEN10, co pozwoli na grę "do grania" - BETA WERSJE

Odświeżam ! :)

Dodano nowe funkcje !

Misje, Wrogów (NPC) oraz Bossów !

Odświeżam ponownie :)

Dziś sprawdzę z nudow :-]

Odświeżam ! :)

ben 10 hahahahahahha

Liczę powodzenia!