[Zapowiedź] - Danarroth MMORPG 2D

Niestety ale na grafikę 2D mało kto leci...Jakieś screany można?

Wcale bo nie mało kto, bo ja lecę na grafikę 2D. Nawet mam laskę w 2D, o http://www.obieg.pl/files/images/fot.Fidus_776_0.JPG.

Trzymam kciuki za projekt i jak można parę screenów wrzucić do pierwszego posta albo link bezpośredni do fejsa ze screenami. Thx.

https://www.facebook.com/BorderlessEngine/photos_stream

Gdy zostanie ukończona strona główna wszystko będzie w jednym miejscu.

Nie odbierzcie tego źle, ale moja jeszcze jedna taka rada: nie pokazujcie wszystkiego jak leci tylko to co chcecie i warto pokazać :)

Zasada, która sprawdza się chyba w każdej dziedzinie :)

Czasem jest potrzeba wrzucenia czegokolwiek, aby utrzymać oglądalność.

Możliwe, że niedługo ukarze się bonus od grafików.

P.S. Szukasz bota do Margo? Pisz tu lub na e-mail ;)

Daj jakieś screeny, bo nie wiem o czym tu można rozmawiac.

A może

Daj jakieś screeny, bo nie wiem o czym tu można rozmawiac.

a może trzeba otworzyć oczy? Link był podany:

https://www.facebook...e/photos_stream

Czasem jest potrzeba wrzucenia czegokolwiek, aby utrzymać oglądalność.P.S. Szukasz bota do Margo? Pisz tu lub na e-mail

Zdecydowanie wrzucanie czegokolwiek jest kiepskim pomysłem. To tak jak z portfolio - lepiej pokazać jedną dobrą pracę niż 100 słabych.

Co do bota do gry. Hehe jestem przeciwnikiem takich rozwiązań ;)

Wspomniałem o bocie przy okazji, to jeden z sposobów finansowania serwerów.

Wersja bardzo wczesna własnych tilesetów + przedstawienie kilku postaci stworzonych przez naszych nowych grafików. Screen w pierwszym poście.

Small review of new client

994937_215967995242898_1426595479_n.png

logoBG.png

Chciałbym przedstawić Wam projekt gry MMORPG 2D - Danarroth. Z góry mówię, że projekt nie jest mój. Reklamuje tylko grę, aby pomóc twórcom w znalezieniu grafików, map-makerów.

Danarroth jest grą w klimacie fantasy/średniowiecze. Nie ma być kolejną grą z questami typu "Idź zabij 10 wilków", lecz bardziej rozbudowaną m.in. inwazje mobów na miasta, wojny gildii/klanów (mogących mieć własne mapy, outfity), instancje i wiele, wiele innych. Więcej informacji znajdziecie na forum, do którego link będzie na dole posta.

BLE_logo.png

Gra jest tworzona od podstaw na autorskim silniku Borderless Engine.

Info:

• chodzenie po otwartym świecie 2D (w przeciwieństwie do innych gier silnik Borderless Engine wspiera warstwy - możliwość przechodzenia za przeszkodami itp.)
  • questy
  • dialogi z NPC
  • PvP, PvE (także walki grupowe)
  • areny PvP
  • walki odbywają się na polu 10x10 kratek w systemie podobnym do Heroes 3
  • klany
  • duży wybór klas postaci
  • rozbudowane drzewko umiejętności zależne od klasy postaci

Więcej informacji nie jestem w stanie udzielić, gdyż projekt jest w fazie rozwojowej, a twórcy nie chcą wszystkiego ujawniać ;) Osoby z zespołu mają dostęp do wiki gry, gdzie są spisane wszystkie, dotychczasowe informacje o grze. Jak już wspominałem, głównie potrzeba grafików i map-makerów. Jeżeli jesteś chętny - wejdź na forum, zapoznaj się z regulaminem zgłaszania prac itd. po czym napisz do osoby z zespołu, która zajmuje się grafiką czy innymi rzeczami, bądź w temacie na forum. Oczywiście osoby do częstego udzielania się na forum i dające swoje pomysły do gry mile widziane :)

Linki:

Strona główna gry

Forum gry

Strona na Facebook

Strona silnika

Screeny:

530517_196629560510075_2095768133_n.png

Wersja bardzo wczesna własnych tilesetów + przedstawienie kilku postaci stworzonych przez naszych nowych grafików. Screen w pierwszym poście.