Zapowiedź Diablo III

Czołem!

Zrobiłem ostatnio amatorską zapowiedź Diablo III.

To moja pierwsza tego typu produkcja, więc ma parę niedociągnięć, ale pod względem informacyjnym spełnia swoją rolę, więc może się Wam spodobać.

http://www.youtube.com/watch?v=2PW_T4XqfIA

Trzymajcie się ]:->

Bardzo dobra profesjonalna robota ... jako narrator zdajesz u mnie celująco, nie odrzuciło mnie po pierwszych minutach ( jak to miało miejsce przy niektórych twórczych dziełach rodzimych VideoMakerów ) i oglądałem prawie do końca, a to u mnie już duży plus.

Obejrzał bym se jakiś twój Gameplay albo Video recenzje ... dobra robota.

Dzięki wielkie.

Do profesjonalizmu, to tam trochę brakuje, bo zawaliłem jakość przy konwersjach. YouTube też nie było dla mnie łaskawe z przetwarzaniem. Na szczęście mojego głosu zbytnio nie zniekształciło i można mnie zrozumieć.

Staram się bardziej ogarnąć tworzenie tego typu większych prezentacji. W przyszłości pewnie będą mi wychodziły dużo lepiej ;)

Posłuchałem do 12 minuty, mogę powiedzieć, że miło się słucha i nawet zwykły masz głos, peace ^.^

bardzo ciekawy materiał, przesłuchałem całość - keep up the good work.

Próbuję poprawić jakość tego filmiku. Może się uda.

Świetna robota, tak trzymaj, dzięki temu filmikowi moja ochota na Diablo III jest kilka razy większa, niż wcześniej.

Filmik fajny, chociaż reklama trupa to [promocja nekrofilii:P

Fajne,głos dobry fajnie się słucha :) .Dzięki tobie zacząłem się interesować DiabloIII B) .Odemnie masz suba.

Zmieniłem link w pierwszym poście. Można nim odpalić wersję z poprawioną jakością dźwięku oraz poprawioną jakością obrazu po wyborze opcji HD.

No tu widac, ze troche poswieciles troche czasu na sklejenie tego wszystkiego, efekt miodny. Browar i tak dalej!

Całkiem całkiem ;D

Nie mogę się doczekać Diablo III

A co do głosu to zdecydowanie lepszy niż niektór(ego)ych VideoMakerów, którzy nie przeszli mutacji :DD

naprawde dobrze ci to wyszllo chetnie sie slucha i oglada

Czołem!

Zrobiłem ostatnio amatorską zapowiedź Diablo III.

To moja pierwsza tego typu produkcja, więc ma parę niedociągnięć, ale pod względem informacyjnym spełnia swoją rolę, więc może się Wam spodobać.

http://www.youtube.com/watch?v=2PW_T4XqfIA

Trzymajcie się ]:->