Witajcie
Szukam graczy do wspolnych battleroyal na h1z1
Przy okazji wrzucam link do mojego ostatniego filmu na kanale z H1Z1
Witajcie
Czesc.
Wlasnie kupilem h1z1 i sciagam.
Podaj login steam dodam cie i cos sprobujemy : D
Login steam Ancript
Dodalem
Battleroyal to tryp gdzie wygrywa jedna osoba.
Szukanie ludzi zeby grać razem w teamie to jak szukać klany w agar.io.......
O to chodzi w battleroyale żeby pokazać że samemu umie się dać rade.
Battleroyal to tryp gdzie wygrywa jedna osoba.Szukanie ludzi zeby grać razem w teamie to jak szukać klany w agar.io.......O to chodzi w battleroyale żeby pokazać że samemu umie się dać rade.
W Battleroyal można grać samemu, 2 osoby lub 5. I właśnie chodzi o współprace.
Dokładnie, a nawet fajnie jest zagrac z kimś nawet podczas zwykłej gry na serwerach pvp, nie tylko battle royale.
W agar.io też dzieci szukają kolegów aby grać razem... ale nie o to chodzi nie?.
Żeby nie było - czepiam się tego ponieważ znam to z autopsji - nie wiem ile masz lat ani jak Ci mózg pracuje, wiem z doświadczenia natomiast że ludzie którzy w takich grach (gdzie gra się 1 vs reszta) lubią sobie zakładać jakieś drużyny z kolegami z gimnazjum i psuć innym zabawe tylko dlatego że w grupie czują się silni.
Ale w 'normalnym survival pvp' grać drużynowo jak najbardziej :]
W agar.io też dzieci szukają kolegów aby grać razem... ale nie o to chodzi nie?.Żeby nie było - czepiam się tego ponieważ znam to z autopsji - nie wiem ile masz lat ani jak Ci mózg pracuje, wiem z doświadczenia natomiast że ludzie którzy w takich grach (gdzie gra się 1 vs reszta) lubią sobie zakładać jakieś drużyny z kolegami z gimnazjum i psuć innym zabawe tylko dlatego że w grupie czują się silni.Ale w 'normalnym survival pvp' grać drużynowo jak najbardziej :]
Człowieku, o czym Ty ty w ogóle piszesz? Masz Ty ty choć H1Z1 w swojej bibliotece Steam?
Najwidoczniej się w to swoje agar.io za bardzo nagrałeś, skoro takie głupoty pieprzysz.
Jak nadal szukasz graczy to jestem chętny http://steamcommunity.com/id/swipepl gre mam od 3 dni ale już udało mi się raz wygrać battle royal i zająć parę topowych miejsc...
Battleroyal to tryp gdzie wygrywa jedna osoba.Szukanie ludzi zeby grać razem w teamie to jak szukać klany w agar.io.......O to chodzi w battleroyale żeby pokazać że samemu umie się dać rade.
Jak się nie znasz to się nie wypowiadaj, owy tryb rozgrywki ma opcje gry solo lub tryb drużyny 2-5 graczy gdzie wygrywa cała drużyna a nie pojedyncza jednostka.
W agar.io też dzieci szukają kolegów aby grać razem... ale nie o to chodzi nie?.Żeby nie było - czepiam się tego ponieważ znam to z autopsji - nie wiem ile masz lat ani jak Ci mózg pracuje, wiem z doświadczenia natomiast że ludzie którzy w takich grach (gdzie gra się 1 vs reszta) lubią sobie zakładać jakieś drużyny z kolegami z gimnazjum i psuć innym zabawe tylko dlatego że w grupie czują się silni.Ale w 'normalnym survival pvp' grać drużynowo jak najbardziej :]
Ogólnie mało co pisze ,ale obok takiego trolla ciężko przejść.
Nie dość ,że informacje na poziomie 0-wym to jeszcze ciśniesz inne osoby na forum które szukają ludzi do kooperacji.
Reasumując # W Battlle Royalach masz grę Solo czyli 1 vs świat / 2 vs świat i 5 vs świat ,ale dla ludzi z małym zakresem wiadomości jak i inteligencji ciężko jest pierw coś przeczytać i mieć jakieś pojęcie na ten temat ,lepiej odrazu pocisnąć po całości
Witajcie