Tak jak w tytule
Zapraszam na mój kanał YouTube
Zły dział, przenoszę. Swoją drogą mógłbyś się trochę bardziej wysilić, napisać chociaż co na tyk kanele jest.
O sorki
Na tym kanale są moje filmiki z różnych gier i poprostu chciałem zwiększyć ilość wyświetleń mojego kanału Yt
Za dużo to ty na tym kanale nie masz, a ten filmik z LoL'a to epic normal kill, a nie epic kill ;]
No, ale cóż, początki...
oj tam xd zmienie nazwe na epic luck
Dobra co by tu powiedzieć, no może zacznę tak
Po pierwsze moim zdaniem jest dziwne bardzo dziwne że robi ktoś konto na forach i spamuje linkami tylko po to by mieć większą oglądalność na yt. Po drugie powiem tak filmiki nie są jakoś bardzo rewelacyjne, najbardziej proste to są z naszego giganta LOL'a ale ok każdy jakoś zaczyna, popraw kilka rzeczy bardziej się przyłóż do reklamy lej wode itd. bo tak działa reklama. Powodzenia życzę.
PS: Uznaj to za poradę nie krytykę.
Spoko ^^ Znaczy ja nie specjalnie założyłem konto na forum żeby reklamować kanał yt
Powiem Ci tak. Szczerze hmm... to co robisz jest dla mnie śmieszne. Przynajmniej dałbyś nam widzom naprawdę fajne gameplaye, bo tutaj znowu te tandetne przyśpieszenia gry i znowu ta muzyka, która jest w polecanych od YT i mi się przejadła. Masa słabych efektów w filmikach, tak to ujmę. Puki co większej liczby widzów nie narobisz, bo kanał syfny odrobinkę. Moim zdaniem powinieneś tu wyskoczyć z czymś naprawdę fajnym, a nie robić tego co xxxxxxxxx ludzi na świecie, w tym samym wydaniu i na tym samym poziomie. Zrób fajniejsze gameplaye, fajniejsze efekty, fajniejszą muzykę i wróć bo na razie dla mnie dno.
najlepiej zebrac grupkę ludzi znających się na grach i zacząć nakręcać jakieś filmiki.A narazie to "gufienko" nam pokazałeś ;/ np.kogo będzie interesował ekran tworzenia postaci w Wowie ? ;p
Fajny skin do WW xD. Kanał wygląda jak mój 2 lata temu nawet masz też Rectiv13 w znajomych. Na dobry początek zasubskrybuje cię
Dziękuje wam za dobre porady ! ^^
Najlepiej zrób tak ja z kolegami kiedyś. widziałem, że ktoś już UP o tym pisał ale powtórzę.
Zbierasz sobie ekipę jakieś 5/10 luda ustawiasz co i jak i możesz mieć fajne wyniki. Najlepszym przykładam jaki przychodzi mi do głowy jest ten oto filmik
http://www.youtube.com/watch?v=kLUsQzZpLjc
a i ten może też być
http://www.youtube.com/watch?v=s59cqjYcmd8