Zapraszam na Polskie forum Rusty Hearts!

Witam serdecznie wszystkich.

Proszę o usuniecie mojego poprzedniego tematu, ponieważ teraz chciałbym już zaprosić was na nowo powstałe forum dotyczące gry Rusty Hearts. Forum jest cały czas w frazie rozwoju, codziennie jest aktualizowane świeżymi informacjami jeżeli takowe przychodzą z gry :)

Oficjalne polskie forum RH

Powodzenia z projektem, swoją drogą przydała by się tam jakaś szata graficzna nawiązująca do tematu przewodniego forum.

@Cree

Dziękuje Ci serdecznie za optymizm i pozytywne nastawienie :) Wiem, wiem dlatego aktualnie szukam pomocy grafika, który pomógł by mi trochę w robieniu szaty i loga - to pozwoliło by jeszcze bardziej czuć, iż przeglądamy fansite, a aktuanie raczej "fanforum" Rusty Hearts :) A ja sam niestety wszystkiego nie ogarnę dlatego mam nadzieje, że znajdzie się osoba chętna, która będzie chciała razem ze mną rozwinąć forum

P.S

Kategoria odnośnie polskiej gildia została już dodana, osoby chętne proszę zgłosić się w tym temacie:

Zgłoś się do polskiej gildi rusty hearts ! ;)

Obie podane strony już nie istnieją, więc domyślam się, że temat jest już nieaktualny. Zamykam, jeśli się coś zmieni proszę o pm na forum i otworzę topic ponownie.

Witam serdecznie wszystkich.

Proszę o usuniecie mojego poprzedniego tematu, ponieważ teraz chciałbym już zaprosić was na nowo powstałe forum dotyczące gry Rusty Hearts. Forum jest cały czas w frazie rozwoju, codziennie jest aktualizowane świeżymi informacjami jeżeli takowe przychodzą z gry :)

Oficjalne polskie forum RH